Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
256
Like
473
Πόντοι
21
Ότι και να είναι ο φίλος , δεν υπάρχει λόγος να τον προσβάλουμε. Εσύ δηλαδή ο Μπραντ Πιτ είσαι; Αν διαβάσει κανείς το σχόλιο σου, μεταδίδει μόνο αρνητικότητα . Τουλάχιστον αυτός έκανε ουσιαστική ενημέρωση, αυτός είναι κι ο σκοπός του φόρουμ. Αν τώρα γουστάρει να πηγαίνει σε αυτές δικαίωμα του.
ρε παιδια δεν πηγα εγω,,, αλλος πηγε με τα μπαζοτρανς μην λετε οτι να ναι!!!
 

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
256
Like
473
Πόντοι
21
Ποπο ρε φίλε είσαι κανας υπέρβαρος κακασχημος για να πήγες να φανταστώ έτσι? Είσαι σοβαρός ρε μπρο τι κάνεις? Εσύ έχεις πάει με όλα τα κακασχημα πουσταρελια της πόλης ρε
βαλε γυαλια μυωπιας γιατι δεν βλεπεις την τυφλα σου παλικαρι μου!! δεν πηγα εγω με τα μπαζα.. αλλος πηγε ..εγω τον τρολαρω τον τυπο!!!
 

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
256
Like
473
Πόντοι
21
Με τον να την πέφτεις έτσι στον καθένα που γράφει μια κριτική, τον διώχνεις απ'το σαητ. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις; Πρόλαβα να διαβάσω και άλλα σχόλια που γράφεις πριν με κάνεις ignore. Προσωπικές Επιθέσεις, Εξυπνάδες, Περιαυτολογιες και Μηδέν Ουσία. Μέχρι το επόμενο Βan που θα φας και το επόμενο username που θα αλλάξεις. Σαν καλός ελληναρας που είσαι περιμένω πολιτισμένη απάντηση. Μη χαθούμε!
ευχαριστω ρε φιλε για την υποστηριξη!! να σαι καλα!!!
 

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Μηνύματα
65
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,ψάχνω τη αγγελία της konnie, θυμάμαι ότι είχε στο κανεσεξ,αν κάποιος έχει τηλ και ξέρει τίμες,ας με στείλει
konnie ..... πρεπει να ειναι τρελο γκαυλακι .... ηταν μαζι με την αλλη δεν θυμαμαι το ομομα τις πρεπει να εχει κλειστο κυκλο
 

kokonatossexy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Μηνύματα
65
Like
163
Πόντοι
0
konnie ..... πρεπει να ειναι τρελο γκαυλακι .... ηταν μαζι με την αλλη δεν θυμαμαι το ομομα τις πρεπει να εχει κλειστο κυκλο
Ευχαριστώ πάντως,το θυμάμαι αυτό αλλά είχα δει πριν 2-3 εβδομάδες ότι είχε αγγελία στο κάνε σεξ 300 την 1 ώρα στη Μύκονο ήταν ομως
 

Karo

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Μηνύματα
19
Like
15
Πόντοι
0
Εμπειρία εδώ παιδιά?
 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.294
Like
791
Πόντοι
96
Σε παθητικό ρόλο είναι καλή. Ωραίο σωματάκι αν και πριν το καλοκαίρι είχε βάλει μερικά κιλά.
Πάντως είναι από τις πιο θυληκες που ενδεχομένως κυκλοφορούν στην πόλη και με καθαρό χώρο.
Περισσότερα Εδώ
 

takhs andr

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Μηνύματα
480
Like
309
Πόντοι
21
Εμπειρία εδώ παιδιά?
Κοριτσάκι με τα όλα του η Ρία τρελό καυλακι φίλε ορμα
 

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Μηνύματα
239
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδιά. Έχει κανείς εμπειρία με Έλενα sunrise?
Καλησπερα φιλε.η γνώμη μου και μονο γνώμη μου το ξαναλέω για να πας με την Έλενα πρέπει να εχεις χιλιόμετρα με τρανς για να γουστάρεις νομιζω 100/100.κ βασικά της αρέσει νομιζω να παίζει κ ενεργητικά στο παιχνιδι.
 

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Μηνύματα
239
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Ας γράψω και γω τις δικές μου κριτικές:

Ιζαμπέλλα: Εξαιρετική, χωρίς βιασύνη, το ζούσε, μόνο ενεργητική, υπέροχος πούτσος, γλωσόφιλα και έχυσε στο στόμα. Κόστος 50 ευρώ.

Μαιρούλα: Πολύ καλή. Βελούδινο σώμα, υπέροχα φιλιά, καταπληκτικός πούτσος και κώλος. Ήταν μόνο ενεργητική, αυταρχική μου έριχνε χαστούκια. Όλα υπέροχα, αν και δυσκολεύτηκε να μπει στον κώλο μου. Ήθελε περισσότερο λιπαντικό. Δυστυχώς δεν είχε και της έδωσα το δικό μου. Δεν έχυσε. Κόστος 50 ευρώ.

Νάνσυ: Πολύ χοντρή, άλλωστε αυτό φάινεται. Μέτριος πούτσος που δεν σηκώνεται. Με γάμησε με δονητή και με χτυπούσε, αρκετά δυνατά,με μαστίγιο. Η τουαλέτα της χάλια, είναι σχεδόν αδύνατο να πλυθείς. Μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα με μια γκόμενα είπα όχι. Μετά μου είπε παρτούζα με άνδρα και είπα ναι με έξτρα κόστος βέβαια. Ο άνδρας ωραίος και με ωραία πούτσα περίπου 27 χρόνων, αλλά το μόνο που σε άφηνε να κάνεις ήταν να του πάρεις πίπα με προφυλακτικό. Και εκεί που του έπαιρνα πίπα και η Νάνσυ με γαμούσε με δονητή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένας τύπος γύρω στα 60 που της έφερε την παραγγελία της για κοκορέτσι. Σουρεάλ εντελώς η κατάσταση... Κόστος 50 για τη Νάνσυ και άλλα 50 για το νεαρό.

Ηλέκτρα: Χάλια μαύρα. Πήγα με πολλές προσδοκίες και απογοητεύτηκα. Η συμφωνία ήταν παρτούζα με την Ηλέκτρα και το γκόμενό της, να με γαμήσουν και να με κατουρήσουν. Η Ηλέκτρα δεν έχει καμάι σχέση με τις φώτο. Είναι 10 φορές πιο χοντρή, γεγονός που δεν με πειράζει. Δεν γδύθηκε αλλά απλώς έβγαλε την πούτσα της έξω. Ο γκόμενος γδύθηκε αλλά το μόνο που με άφησε να κάνω ήταν να του πάρω πίπα και να του γλύψω τον κώλο. Άρχισε να μου λέει δεν έφερες καμια μπίρα να πιούμε και να σε κατουρήσουμε και μαλακίες. Τελικά δεν με γάμησαν, ούτε μα κατούρησαν, αλλά έχυσα παίζοντάς τον καθώς έγλειφα τον κώλο του γκόμενου. Απαράδεκτοι. Κόστος 80 ευρώ (κλαψ).

Ζιζέλ: Την έχω τιμήσει πολλές φορές και είναι η αδυναμία μου. Πρόσωπο μετριο, σώμα αδύνατο, πολύ καλό. Πούτσος άριστος. Είναι gfe. Τη θέλω μόνο ενεργητική και δίνει ρέστα σε όλες τις στάσεις. Πολύ ωραίος και καθαρός χώρος, ενώ δεν βιάζεται. Κάποιες φορές με έχυσε στο στόμα, άλλες φορές δεν έχυσε καθόλου. Συνέχεια σκληρή και σηκωμένη η ψωλή της. Κόστος: 40 ευρώ.

Ζέτα: Είναι γύρω στα 45 και σίγουρα δεν την λες όμορφη. Είναι όμως υπάκουη, έχει ωραίο πούτσο και γουστάρει να γαμάει. Κάνει ότι της ζητήσεις. Με γάμησε και έχυσε την ώρα που με γαμούσε. Ήθελα και άλλο και συνέχισε με δονητή μέχρι που έχυσα και γω. Στη συνέχεια πήγαμε στο μπάνιο όπου με κατούρησε και τα κατάπια. Την έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Κόστος: 30 ευρώ.

Monica: Δεν ξέρει ελληνικά, οπότε η συνεννόηση έγινε στα αγγλικά. gfe πολύ ζεστή και περιποιητική αλλά ταυτόχρονα αρκετά γρήγορη. Την έχυσα και με έχυσε στο στόμα. Κόστος 80 ευρώ (πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι 50).
Παλικάρε από εμενα αν μπορούσα θα είχες λάβει χρυσουν μέταλλιο.τεραστιος!!!!
 

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Μηνύματα
239
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
και μιας και εθιξε ονοματα συναδελφων οπως ιωαννα και σανραισ κτλ κτλ... πειτε μου ποιες εχουν καλες κριτικες εδω μεσα? εγω η μονη που βλεπω και διαβαζω καλες κριτικες ειναι η αμαντα της οποιας το ονομα δεν ακουστηκε. δεν μιλαω για εμφανιση αλλα για ποιοτητα υπηρεσιων.
Πολυ σωστός.
 

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Μηνύματα
239
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
Όλα αυτά τα ακούω αγορινες μου περιττά.....για μένα όλα είναι χημεία καταρχάς....όσα κ να δώσεις ;αν δεν υπάρχει αυτό τσάπα ο κόπος κ γι'αυτό έχει τύχει να διώξω ευγενικά άτομο χωρίς να κρατήσω κάτι γιατί πολύ απλά δε μας έβγαινε κ λογικό άνθρωποι είμαστε όλοι όχι μηχανές ξ όταν δεν είμαι καλά απλά έχω κλειστό το κινητό μου δε μου φταίει ο καθένας να του βγάζω τα χαζά μου αν δεν είμαι καλά .....γι'αυτό κ έχω χρόνια σταθερούς γιατί καυλώνω μαζί τους κ γουστάρω να βλέπω οικία άτομα ... είναι κ ποιο εύκολο κ για.μενα χωρίς να κάνω αγκαρια κ χωρίς να με βλάσφημαει όταν φύγει.γιατι αποσκοπω στο να μου ξαναέρθει....δε σωνομαι για 50 η 100 ευρώ ούτε εγώ ούτε κανείς μας...... ευχαριστω Λία που με αναφερες στη σκέψη σου αν κ δε πρόκειται να μείνω Αθήνα ξανά εμένα ήδη 14 χρόνια στα ξεκινήματα μου ότι ήταν να μου δώσει μου το δωσε......εξωτερικό θέλω να φύγω μόνιμα όχι γιατί έχω προβλημα στη δουλειά μουη δε λατρεύω τη χώρα μας αλλά γιατί εδώ δυστυχώς δεν έχουμε δικαιώματα σαν Ελληνίδες πολιτες κ πάμε δυστηχως χαμένες θυσιάζοντας πολλά χωρίς λόγο κ σεβασμο από το κράτος ...οι περισσότερες από μας έχουμε σπουδάσει αλλά ποια κοπέλα μπορεί να αντέξει ένα καθημερινό ψυχολογικό πόλεμο σε μια κανονική δουλειά...λίγες μπορούν να το αντέξουν κ έχω ;κ έχω ακουσει τρελλές ιστορίες....γι'αυτό όταν μιλάτε η κρίνεται απλά προσέχετε λίγο κ τις λέξεις που χρησιμοποιείτε γιατί πίσω από τις οθόνες υπάρχουν άνθρωποι με αισθήματα.....τόσα ακούμε κάθε μερα με εκτίμηση σε όλη τη παρέα απλά λέω τη δική μου άποψη καλησπέρα
Συμφωνώ και εγω απόλυτα ότι είναι θέμα χημείας.
Συναντηση με την ρια δεν μπορούσα να κανονίσω λόγω φόρτου εργασίας της και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την αμαντα.αυτο περιπου πριν 4-5 μήνες.
Την πρώτη φορά που ειχα επικοινωνήσει με την αμαντα με ειχε ξενερώσει ο τρόπος που με μίλησε στο τηλέφωνο.
Παίρνω τηλ αυτή την φορά και κανονίζεται συναντηση πανεύκολα στο χώρο της.
Ευκολία στο πάρκινγκ που για μερικούς είναι υπόθεση.
Άνοιξε η πόρτα και αυτό που αντίκρισα ήταν αυτό που έβλεπα και στις φωτο.
Βαμμένες κατακόκκινος χειλαρες.το σπιτι πολυ ζεστό αν κ τρύπα και οι κούκλες να παίρνουν μάτι.χαχαχαχαχα.
Παθητική μονο ζήτησα.εγω την βρήκα φυσιολογική κ οχι με πλάτες που λένε.απλα είναι ψηλή κ σε εμάς που είμαστε λιγο ψηλοί τιαριαζει γάντι.βυζι πέτρα και ωραίο κωλαρακι που ήθελε σφυροκόπημα.το ζητούσε και η ίδια.σαν άτομο πραγματικά σε εμενα έβγαλε πολυ χιούμορ και καλη διάθεση.ηταν μια ωραια συναντηση η οποία τελείωσε με μια φανταστική χειρονακτική εργασία από την αμαντα.σιγουρα θα την ξαναπροτιμησω γιατί νομιζω τιμάει τα λεφτά.

Τωρα έτσι όπως μας κατάντησαν κ τα 50 ευρώ είναι πολυ σημαντικό ποσο για την επιβίωση μας.μακαρι να τα ειχα και να έδινα για συναντήσεις.οπως φαντάζομαι και το κάθε παλικάρι εδώ μέσα.εχουμε λίγα και θελουμε να τα δίνουμε εκει που θα περάσουμε πραγματικά καλα με κέφι και παραγωγικά.

Επόμενος στόχος μου είναι η ρια και η λια που επίσης με έχει ξενερώσει στο τηλέφωνο.αλλα σέβομαι ότι όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες και ότι μπορει να ειχε συμβεί το οτιδήποτε πριν παρω τηλ και να ακούστηκε έτσι.ευχομαι σε όλους υγεία και πολυ χρήμα για να μπορούμε να βγάζουμε τα γούστα μας.
 

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Μηνύματα
41
Like
12
Πόντοι
0
Γιαννιιτσων με βούτυρα γωνία ένα όμορφο ξανθό,ποια είναι;;
 

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
892
Κριτικές
10
Like
5.736
Πόντοι
1.336
CHLOE FETISH Shemale Escort - Volos Greece - TS-Dating.com
Καλησπέρα στο φόρουμ
Παιδιά έχει κανεις εμπειρία;
Δε βρίσκω φωτός της πουθενά άλλου, ούτε κάποιο νήμα ανοιχτό!
Φαίνεται δυνατή
Παρακαλώ τον administration να το έχει στο νου του! Ευχαριστώ!
 

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Μηνύματα
968
Κριτικές
3
Like
2.377
Πόντοι
726

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Μηνύματα
845
Like
361
Πόντοι
26
Μακρυά εκτός αν έχεις χρήματα για πέταμα
 

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
892
Κριτικές
10
Like
5.736
Πόντοι
1.336
Γιατί αδερφέ; Πηγες πρόσφατα; Περιέγραψε μου λίγο παρουσιαστικό, μέγεθος και γιατί δε σ άρεσε αν σου είναι εύκολο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom