Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

αυτη την κουβανεζικη πουτσα την ωραια την μεγαλη την εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης να μας πει την γνωμη του??
δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φαινεται στη φωτογραφια που αμφιβάλλω αν ειναι δική της... και στην εμφανιση ειναι πιο αντρουά..

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
την Τυνήσια την Hadid την δοκίμασα στην Αθηνα, ηταν αρκετά καλή εμπειρία, ωραίο κορμί, ειχε λιγο κοιλιτσα, αλλα δεν με χάλασε και ομορφούλα στο προσωπο. Δυνατό εργαλείο, συνέχεια πέτρα και πολύ καλή συμμετοχή.. ηταν παθητικη μαζι μου, αλλα ηθελε να ειναι κι ενεργητικη

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
την Τυνήσια την Hadid την δοκίμασα στην Αθηνα, ηταν αρκετά καλή εμπειρία, ωραίο κορμί, ειχε λιγο κοιλιτσα, αλλα δεν με χάλασε και ομορφούλα στο προσωπο. Δυνατό εργαλείο, συνέχεια πέτρα και πολύ καλή συμμετοχή.. ηταν παθητικη μαζι μου, αλλα ηθελε να ειναι κι ενεργητικη
σε ευχαριστω παρα πολυ!!! εργαλειο καλο??? μεγαλο? καθαρη γενικα?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Συνάντηση με την              , με μια λέξη θα την χαρακτηρίσω ΑΨΟΓΗ!

Πανεύκολη επικοινωνία, δυσκολεύτηκα να κλείσω ραντεβού λόγω της μεγάλης ζήτησης (γιατί δεν γράφει κανείς κριτική;;;;), αλλά άξιζε η αναμονή.
Ο χώρος πεντακάθαρος, η ίδια σε κάνει να αισθανθείς άνετα από το πρώτο δευτερόλεπτο πολύ φιλική και αισθησιακή.
Συζητήσαμε λίγο για το τι θέλω, σεβάστηκε και ικανοποίησε πλήρως τις επιθυμίες μου.
Στα του αγώνα, δεν τσιγγουνεύεται καθόλου τα φιλιά κάνει τρομερό μασάζ, ήταν ενεργητική με πολύ καλό εργαλείο το οποίο χρησιμοποίησε όπως έπρεπε.
Πολύ καλό social, είναι άτομο που μπορείς να μιλήσεις άνετα μαζί της και δεν κοιτάει καθόλου την ώρα.
Στο τέλος μου επιφύλασσε και έναν αποχαιρετισμό-έκπληξη!!

Κρίνοντας από τα σχόλια για τις υπόλοιπες τρανς και συγκρίνοντας με τις υπηρεσίες και διάθεση που έζησα μαζί της, θεωρώ ότι μπορεί να είναι και το next big thing της πόλης μας.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
σε ευχαριστω παρα πολυ!!! εργαλειο καλο??? μεγαλο? καθαρη γενικα?
πολύ καλό εργαλείο, άνω του μέσου όρου και δυνατή στύση... ναι, ετσι μου φανηκε οτι ηταν καθαρη, το δωματιο τακτοποιημενο, μια χαρα

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

Συμφωνώ με ότι έγραψε παραπάνω ο @Glykomoutsounos για την Τυνήσια Hadid και να συμπληρώσω ότι είναι αρκετά καλή και ως ενεργητική.

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Συμφωνώ με ότι έγραψε παραπάνω ο @Glykomoutsounos για την Τυνήσια Hadid και να συμπληρώσω ότι είναι αρκετά καλή και ως ενεργητική.
ευχομαι να αξιζει γιατι εμαθα παιζει στο 100αρικο...

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
275
Πόντοι
281
Παλικάρια ήρθα Σαλονικα για 3 μέρες από εξωτερικό. Πείτε μου ένα στανταρακι καλή στο παθητικό να επισκεφτώ.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι, να ακούτε γλυκομούτσουνο, μετά από τον βάτραχο και τον λάγνο όμως!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν είμαι πορκατειλημμένος τύπε, μπορεί να σε τοποθετήσω και στην κορυφή κάποια στιγμή  :S

dimitris_24_1985

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
λες? ενταξει δεν μου αρεσει να το παιξω ετσι γιατι και εκεινη μπορει να μην αποδωσει τα μεγιστα....
εξαρταται με ποιο τροπο θα το κανεις το παζαρι.. δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος, εμενα μου το κατεβασε στα 60 και περασα ζαχαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom