Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
πολλα λεφτα ρε φιλος!! 150 ευρω προσωπικα δεν θα εδινα ποτε!! καλυτερα να αγορασω playstation!! :heavymetalbig:

Panos4567

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε ποια μαγαζιά έχουν gloryhole Αλλά να δέχονται και γυναίκες?

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Θέλω απάντηση γρήγορα μιας και είμαι Θεσσαλονίκη μέχρι την Δευτέρα. Την Ευριδικη Ηλιαδη την την γνωρίζει κανεις έχετε εμπειρία ; Δυνατό στήθος και αρκετά καλό πρόσωπο την εχω δει και στην πιάτσα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι την γνωρίζω την ευριδικη πολύ καλα παροτι δεν εχουμε μιλησει ποτες.
εχει μια συνεντευξη στο λιφο επειδή μεγαλωσε σε οικογενεια γιαχωβαδων.
επισης ηταν συμμαθητρια της αδερφης της τεως συζυγου μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Sorry λάθος, σε μια άλλη Εύα αναφέρουν όχι στην Ευριδίκη. Μπερδεψεσιον, με διόρθωσε μια του χώρου να ναι καλα

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην Queen Monike σήμερα. Παθητικό πρόγραμμα, 150 ευρώ η μία ώρα. Νόμιζα ότι θα κλαίω τα λεφτά μου αλλά η εμπειρία ήταν τόσο ωραία που δεν με νοιάζουν καν πλέον. Ψηλή, σωματάρα, τέλειο δέρμα, τέρμα θηλυκή, ωραία μάτια. Κωλαράκι πεταχτό όπως στις φώτο. Κάνω ενα ντους και πάω στο κρεβάτι. Αρχίζουμε να φασωνόμαστε (είναι πραγματικά σαν να είσαι με τη γκόμενα σου) και μετά 69 στο πλάι. Μετά βάζω καπότα και την παίρνω σε ιεραποστολικό. Αλλαγή μετά στα 4 (και σε κάθε αλλαγή στάσης, αλλαγή και καπότας) και έχυσα μέσα της βλέποντας το κωλαράκι της. Διάλειμμα και προσπάθεια από μέρους μου να κάνουμε κουβέντα, αλλά δεν μιλάει καλά αγγλικά. Δεύτερος γύρος πάλι 69, μετά ανεβαίνει πάνω μου, τον παίρνει μεσα, και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου καθώς με καβαλούσε και τον έπαιζε. Την γυρνάω ανάσκελα, κοινή μαλακία και χύνω και εγώ. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα. Ο χώρος της είναι κέντρο οπότε δύσκολο πάρκινγκ. Είναι καθαρός, και ανακαινισμένος. Δύσκολη επικοινωνία μεταξύ μας. Δηλαδή συζήτηση δεν κάνεις. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Σε κάνει να νιώθεις άνετα και δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει. Στο ενεργητικό κομμάτι δεν ξέρω πως είναι. Το εργαλείο είναι αυτό που βλέπετε στις φώτο.
Δυνατο εργαλειο...μονο το κολαρακι που βλεπεις θες να το γκαστρωσεις το μωρο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Φιλε enallaktikos ασφαλως και κατι ξερω και γνωριζω.Αλλα γενικως αυτη την περιοδο σε οτι εχει να κανει με τον χωρο εχω περασει απο την φαση του δεν βαριεσαι στην φαση του πατε γαμηθειτε.Ουτε θα παραπονεθω ουτε θα κλαφτω απλα με τον τροπο μου επιστρεφω συμπεριφορες.Καθε μερα εστω και μια φορα μπαινω στο θεμα της θεσσαλονικης και βλεπω τι γραφεται.Οποτε το ιδιο βραδυ που εστειλες το μυνημα το ειδα απλα δεν ειχα διαθεση να απαντησω.
Ας ασχοληθω λιγο με κατι αλλο.Εχω αναφερθει και παλιοτερα αλλα καλο ειναι που και που να φρεσκαρουμε την μνημη.Ρητορικη ερωτηση ..ενας που μπαινει στις αγγελιες με τρανσεξουαλ η κρος για πιο λογο το κανει;;
Πιθανον για ενημερωση πιθανον για ματι η για να δει τι ειναι διαθεσιμο για να παρει τηλεφωνο και να κλεισει ραντεβου.Σωστα;;Αν μου ξεφευγει ατι παρακαλω συμπληρωστε με.
Μπαινει και βλεπει φωτο με τα εξης στοιχεια..Παλιες φωτο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟ.Φωτο που οι εκδιδομενες ειναι ντυμενες.Φωτο με με τις μαλακιες του φβ που ειναι σαν κουνελακια.
Φωτο χωρις κοσεπτ χωρις καλο φωτισμο.Φωτο που ανεβασουν στο φβ η στο ινστα και τις βαζουν στις αγγελιες αναλογα με τα λαικ που θα παρουν.
Ερωτηση κρισεως...Με αυτα θα καυλωσετε τον υποψηφιο πελατη για να παρει τηλ να κλεισει ραντεβου μαζι σας;
Ειναι τοσο δυσκολο να εχετε καλο φωτισμο στο δωματιο και με ενα καλο κινητο να τραβηξετε 50-60 φωτο και να κανετε διαλογη;
Δεν εχετε ενα ατομο εμπιστοοσυνης να σας βγαλει φωτο και να σας πει την γνωμη του;
Σας ειναι τοσο δυσκολο να μην ανεβαζετε φωτο σπο το φβ η το ινστα γιατι εχω δει και αυτη την μαλακια το εκδιδομενο ατομο με καποιο αλλο ατομο με σβησμενο το προσωπο του.
Θα επανελθω... :headbaning2:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Σεβαστό λάγνε.
Επειδή δεν είχα ξεκαθαρίσει στα λεγόμενά σου το συγκεκριμένο άτομο που αναφερόσουν γι'αυτό σου ζήτησα διευκρινίσεις.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σεβαστό λάγνε.
Επειδή δεν είχα ξεκαθαρίσει στα λεγόμενά σου το συγκεκριμένο άτομο που αναφερόσουν γι'αυτό σου ζήτησα διευκρινίσεις.
Kαλησπερα...κοιταξε η συγκεκριμενη που ρωτησε ο φιλος  ειναι απο τις αγαπημενες μου...κοινως στανταρακι.Στο τελευταιο μας ραντεβου τιποτα δεν πηγε καλα με αποκλειστικη υπαιτιοτητα της.Μετα απο αυτα που εγραψα αυτα που γραφτηκαν δημοσια και αυτα που μου ηρθαν σε μυνηματα απλα μου γυρισαν τα μυαλα.
θεωρω πως ειναι ενα μεμονομενο περιστατικο...ΑΛΛΑ...Τα τοσα χρονια στο σαιτ και η ενασχοληση με τον χωρο σχεδον 25 χρονια και επειδη ο κοσμος με θεωρει αντικειμενικο με εκαναν να βγαλω το στανταρακι μου στην σεντρα.
Μαλλον περναω φαση... :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: ;)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Kαλησπερα...κοιταξε η συγκεκριμενη που ρωτησε ο φιλος  ειναι απο τις αγαπημενες μου...κοινως στανταρακι.Στο τελευταιο μας ραντεβου τιποτα δεν πηγε καλα με αποκλειστικη υπαιτιοτητα της.Μετα απο αυτα που εγραψα αυτα που γραφτηκαν δημοσια και αυτα που μου ηρθαν σε μυνηματα απλα μου γυρισαν τα μυαλα.
θεωρω πως ειναι ενα μεμονομενο περιστατικο...ΑΛΛΑ...Τα τοσα χρονια στο σαιτ και η ενασχοληση με τον χωρο σχεδον 25 χρονια και επειδη ο κοσμος με θεωρει αντικειμενικο με εκαναν να βγαλω το στανταρακι μου στην σεντρα.
Μαλλον περναω φαση... :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: ;)
Να'σαι καλά λάγνε, μου το έκανες νια-νια.
Φάση είναι, θα τους περάσει τύπε  :S

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21

παιδια εχει παει κανεις με αυτη τη galena??? πολυ ωραιο καυλι φαινεται!! κανει και παρτουζα με μια φιλη της αλλα πρεπει να ειναι παχουλη γιατι σε ολες τις φωτος κρυβει το σωμα της!!
περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω!!

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26

παιδια εχει παει κανεις με αυτη τη galena??? πολυ ωραιο καυλι φαινεται!! κανει και παρτουζα με μια φιλη της αλλα πρεπει να ειναι παχουλη γιατι σε ολες τις φωτος κρυβει το σωμα της!!
περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω!!
πλακα κανεις Ε?δεν βλεπεις οτι ειναι μοσχαράκι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom