dimitris_24_1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
δεν εχω εμπειρια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι βρε συ
αυτη μ αρεσε! εχει παει κανεις να μου πει??
δεν εχω εμπειρια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι βρε συ
αυτη μ αρεσε! εχει παει κανεις να μου πει??
Δυνατο εργαλειο...μονο το κολαρακι που βλεπεις θες να το γκαστρωσεις το μωρο...Επίσκεψη στην Queen Monike σήμερα. Παθητικό πρόγραμμα, 150 ευρώ η μία ώρα. Νόμιζα ότι θα κλαίω τα λεφτά μου αλλά η εμπειρία ήταν τόσο ωραία που δεν με νοιάζουν καν πλέον. Ψηλή, σωματάρα, τέλειο δέρμα, τέρμα θηλυκή, ωραία μάτια. Κωλαράκι πεταχτό όπως στις φώτο. Κάνω ενα ντους και πάω στο κρεβάτι. Αρχίζουμε να φασωνόμαστε (είναι πραγματικά σαν να είσαι με τη γκόμενα σου) και μετά 69 στο πλάι. Μετά βάζω καπότα και την παίρνω σε ιεραποστολικό. Αλλαγή μετά στα 4 (και σε κάθε αλλαγή στάσης, αλλαγή και καπότας) και έχυσα μέσα της βλέποντας το κωλαράκι της. Διάλειμμα και προσπάθεια από μέρους μου να κάνουμε κουβέντα, αλλά δεν μιλάει καλά αγγλικά. Δεύτερος γύρος πάλι 69, μετά ανεβαίνει πάνω μου, τον παίρνει μεσα, και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου καθώς με καβαλούσε και τον έπαιζε. Την γυρνάω ανάσκελα, κοινή μαλακία και χύνω και εγώ. Θα ξαναπήγαινα σίγουρα. Ο χώρος της είναι κέντρο οπότε δύσκολο πάρκινγκ. Είναι καθαρός, και ανακαινισμένος. Δύσκολη επικοινωνία μεταξύ μας. Δηλαδή συζήτηση δεν κάνεις. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Σε κάνει να νιώθεις άνετα και δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει. Στο ενεργητικό κομμάτι δεν ξέρω πως είναι. Το εργαλείο είναι αυτό που βλέπετε στις φώτο.
Kαλησπερα...κοιταξε η συγκεκριμενη που ρωτησε ο φιλος ειναι απο τις αγαπημενες μου...κοινως στανταρακι.Στο τελευταιο μας ραντεβου τιποτα δεν πηγε καλα με αποκλειστικη υπαιτιοτητα της.Μετα απο αυτα που εγραψα αυτα που γραφτηκαν δημοσια και αυτα που μου ηρθαν σε μυνηματα απλα μου γυρισαν τα μυαλα.Σεβαστό λάγνε.
Επειδή δεν είχα ξεκαθαρίσει στα λεγόμενά σου το συγκεκριμένο άτομο που αναφερόσουν γι'αυτό σου ζήτησα διευκρινίσεις.
Να'σαι καλά λάγνε, μου το έκανες νια-νια.Kαλησπερα...κοιταξε η συγκεκριμενη που ρωτησε ο φιλος ειναι απο τις αγαπημενες μου...κοινως στανταρακι.Στο τελευταιο μας ραντεβου τιποτα δεν πηγε καλα με αποκλειστικη υπαιτιοτητα της.Μετα απο αυτα που εγραψα αυτα που γραφτηκαν δημοσια και αυτα που μου ηρθαν σε μυνηματα απλα μου γυρισαν τα μυαλα.
θεωρω πως ειναι ενα μεμονομενο περιστατικο...ΑΛΛΑ...Τα τοσα χρονια στο σαιτ και η ενασχοληση με τον χωρο σχεδον 25 χρονια και επειδη ο κοσμος με θεωρει αντικειμενικο με εκαναν να βγαλω το στανταρακι μου στην σεντρα.
Μαλλον περναω φαση... ;)
πλακα κανεις Ε?δεν βλεπεις οτι ειναι μοσχαράκι?
παιδια εχει παει κανεις με αυτη τη galena??? πολυ ωραιο καυλι φαινεται!! κανει και παρτουζα με μια φιλη της αλλα πρεπει να ειναι παχουλη γιατι σε ολες τις φωτος κρυβει το σωμα της!!
περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω!!
χαχαχαχα τι ειναι το μοσχαρακι βρε συ?πλακα κανεις Ε?δεν βλεπεις οτι ειναι μοσχαράκι?