Χθες το απογευμα ειχα μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση με γνωστη τρανς της πολης.Λυσαμε το κυπριακο το μεσανατολικο και στο τελος πιασαμε ενα θεμα που για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις ποτε δεν ηταν το δυνατο μου σημειο.
Εχει να κανει με το θεμα κρος στην θεσσαλονικη και στην ελλαδα γενικοτερα.
Ειμαι σπιτι εχω ελευθερο χρονο οποτε μπηκα σε ενα σαιτ...το γνωστο κανεσεξ και αρχισα ερευνα.Πηγα στις αγγελιες κροσντρες ψαχνουν.Θεωρησα σωστο αυτα που παρατηρησα να τα γραψω.
Καταρχας εχει αυξηθει κατακορυφα ο αριθμος των αγγελιων...Σε σχεση με 2-3 χρονια πριν πανω απο 100 τοις 100 αυξηση.
Σχεδον πανω απο το 90 τοις 100 δεν βαζουν προσωπο.Απο σωμα οι πλειοψηφια στις φωτο τουλαχιστον δειχνουν οτι προσεχουν τον εαυτο τους.
Ειδα οτι οι ηλικιες στην πλειψηφια ειναι κατω τον 40.
Παμε στα κακως κειμενα...Βαζεις αγγελια δεν βαζεις τηλεφωνο.Αρα τι σημαινει;;πρεπει να επικοινωνησεις με τον χρηστη μεσω μυνηματος.Σκεφτητε τωρα ενα τυπο με τον πουτσο ορθιο που θελει να γαμησει να πρεπει να σου στειλει μυνημα μεσω σαιτ να ειναι η κρος συνδεμενη στο σαιτ να του απαντησει και να κανουν κουβεντα.Πιο ευκολα τραβας μια μαλακια η πας στην πιατσα παρα να περασεις αυτη την διαδικασια.
Αυτο με το να ζητατε φωτο απο τον πελατη που το ειδατε;Εχετε σκεφτει πως ο πελατης που παει με κρος βγαζει την καυλα του και μπορει να εχει σχεση η να ειναι παντρεμενος;;;;Αυτες που βαζουν τηλ και τους παιρνει ο πελατης και οταν ανοιγουν την πορτα δεν ξερουν τι ειδος πελατη θα συναντησουν...στο πηγαδι κατουρησανε;;;
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρειτε ενα πακιστανικο νουμερο..λιγο ψαξιμο θελει.
Σας κουρασα..μακροσκελες κειμενο...θα επανελθω...