Μου δινεται μια καλη πασα για να ασχοληθω με ενα θεμα που δεν εχω αναλυσει ως τωρα.
Εκδιδομενα ατομα και σοσιαλ μιντια.Απο την στιγμη που στην ζωη μας μπηκε το φεησμπουκ και αργοτερα το ισταγκραμ η ενημερωση σε οτι εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα αλλαξε μορφη.Παλιοτερα υπηρχαν οι εφημεριδες οπου μπαιναμε στην στηλη προσωπικα και ψαχναμε να βρουμε λαβρακια.
Τωρα τα εκδιδομενα ατομα εχουν την δυνατοτητα μεσω φεησμπουκ ισταγραμ και κυριως απο τα σαιτ αγγελιων να προωθουν την δουλεια τους.
Πλεον ακομα και με εναν αριθμο τηλεφωνου αν το γκουγκλαρεις βρισκεις πραγματα...ποσο μαλλον αν εκδιδεται.
Απο την αρχικη και γενικη τοποθετηση μου ας μιλησω πιο συγκεκρημενα.
Δεν νοηται την σημερινη μερα ατομο που εκδιδεται να μην εχει ενα λογαριασμο στο φεησμπουκ-τουιτερ η στο ισταγραμ.
Σε οτι εχει να κανει με τις κρος-τρανς υπαρχουν καποιες οι οποιες μαζι με την αγγελια που βαζουν βαζουν και ενα λινκ που παραπεμπει σε καποιο αλλο σαιτ που εχουν εκει υλικο.Αλλοτε φωτο αλλοτε βιντεο.
Ο λογος που το κανουν συνηθως ειναι για να εισαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπεις στις φωτο αυτο θα συναντησεις.
Οταν δεν το κανουν αυτο συνηθως σημαινειοτι δεν θελουν να δημοσιοποιουν προσωπικα τους στοιχεια.Ασχετα αν εχουν πολλους φιλους η ακολουθους στους λογαριασμους τους που ειναι πελατες.
Ειναι αυτο που λεμε μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια και εχεμυθεια.
Παμε και στο ρεζουμε...τι κανεις αν θελεις να βρεις καποια τρανς;;Στο φεησπουκ τα πραγματα ειναι απλα.Αν εχεις φιλη μια τρανς η κρος μπαινεις στο προφιλ της και ψαχννεις για φιλους.
Οι 9 στις 10 τρανς-κρος εχουν ανοιχτο το προφιλ και μπορεις να δεις τους φιλους που εχουν.
Το ιδιο ισυει και στο ισταγραμ και στο τουιτερ.
Καλη αναζητηση λοιπον...