Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexxxar

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα κυριοι! Θα ειμαι θεσσαλονικη για λιγα βραδυα, προτεινετε κανα κοριτσακι να το ταραξω στον πουτσο αυτες τις μερες :-p πχ αυτη η tzesy πιο πανω μου φαινεται ενδιαφερουσα! Ψαχνω για θυλιπρεπες σιγουρα και αμα καβλωνει κιολας ακομη καλυτερα! ;-) (ps: ειμαι 25αχρονος)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν έχουμε θέμα...στο τρίγωνο εκεί στο πάρκο που πάμε για ΦΕΒΕΡ εμφανίστηκε νεαρή (σχετικά δλδ 30αντα) κορασίδα μελαχρινή με  :tits: και άκρως  :fuck1: :fuck1: φορούσε ένα μαύρο μπουφανάκι που δεν σε άφηναν να θαυμάσεις το όλο πακέτο (ζαρτίερα, μινι φούστα, και στραπ πανοφώρι με τις  :tits: :tits: !!!) γνωρίζουμε τίποτα καμιά πληροφορία ? Ακόμη πρόσεξα ότι στον αριστερό ωμό της είχε ενα μεγάλο τατουάζ σαν λουλούδι με τα φύλλα και τα κλαδάκια του 
Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία ? πολύ δυνατό και μου είπε ότι την λένε Κάτια και είναι απο την πόλη μας !!!

GiannisKorompos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν έχουμε θέμα...στο τρίγωνο εκεί στο πάρκο που πάμε για ΦΕΒΕΡ εμφανίστηκε νεαρή (σχετικά δλδ 30αντα) κορασίδα μελαχρινή με  :tits: και άκρως  :fuck1: :fuck1: φορούσε ένα μαύρο μπουφανάκι που δεν σε άφηναν να θαυμάσεις το όλο πακέτο (ζαρτίερα, μινι φούστα, και στραπ πανοφώρι με τις  :tits: :tits: !!!) γνωρίζουμε τίποτα καμιά πληροφορία ? Ακόμη πρόσεξα ότι στον αριστερό ωμό της είχε ενα μεγάλο τατουάζ σαν λουλούδι με τα φύλλα και τα κλαδάκια του 
Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία ? πολύ δυνατό και μου είπε ότι την λένε Κάτια και είναι απο την πόλη μας !!!

εδω εισαι:

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
έχει βάλει εξαφανιζόλ αυτή ρε.. μούτρο

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
μισό αυτή είναι στην πολη μας ????
γιατί βλέπω Αθήνα να λέει

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
γεια σας για λιγες μερε Θεσσαλονικη υπαρχει καμια καλη προταση?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
εχω γω μια πρωταση κατεβα αθηνα στην πω.....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167

Συνημμένα

• gym1.jpg
    gym1.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!