mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
υπομονη;!εξαντληθηκε...
φασινα
υπομονη;!εξαντληθηκε...
καλή έκθεση ιδεών, αλλά μια και η ζήλεια είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό υπάρχει σε όλους ,αλλα εξωτερικευεται με διαφορετικό τρόπο σε όλους , πάντως καθε είδους ζήλεια, ειτε ''θετική'', ειτε ''αρνητική'' είνια όσο να ειναι ψυχοφθόραΠολυ καταπιεστικη η ζηλεια οταν υπερβαινει τα ορια...βεβαια τα ορια για τον καθενα ειναι υποκειμενικα οποτε καλο ειναι ενα ζευγαρι να εχει πανω κατω κοινο πεδιο επικοινωνιας...Η ζηλεια οταν ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου και του "μη δεδομενου" (εξ ου και η υπαρξη της) ειναι κολακευτικη αφενος και αφετερου καταφερνει να διατηρει τις ισσοροπιες που χανονται με τη φθορα του χρονου...Ειναι ωραιο να ξερεις οτι δεν σε θεωρουν δεδομενο και οτι ο συντροφος σου επισης δεν ειναι δεδομενος γιατι παντα δινεις τον καλυτερο εαυτο σου...αρκει να μην γινεται ενοχλητικο και ψυχοπαθολογικο...
να τις καθαρισω;φασινα
να τις καθαρισω;
υποκριτικη αντίληψη που συνεχίζει ακομη να υπάρχειο αντρας αντρας ειναι...και την κουτσουκελα του θα κανει και την σφαλιαρα θα ριξει...
η γυναικα οφειλει να κραταει το σπιτι και να ειναι κιουρια.
πες τι θες και βλεπουμε...ποσα παιρνεις κοπελια?
υποκριτικη αντίληψη που συνεχίζει ακομη να υπάρχει
ε καλα χεσε με...δε το πιστευουν νορμαλ ατομα αυτο...υποκριτικη αντίληψη που συνεχίζει ακομη να υπάρχει
ε καλα χεσε με...δε το πιστευουν νορμαλ ατομα αυτο...
γ αυτο γελαω οποτε το ακουω παρα νευριαζω...
:-* :-* :-* :-*ε καλα χεσε με...δε το πιστευουν νορμαλ ατομα αυτο...
σταματα μωρη γαμω τη μιρλα σου πια.ε καλα χεσε με...δε το πιστευουν νορμαλ ατομα αυτο...
την πεφτεις στην λουκ ρε καημενε;ποσο ακομα χαμηλοτερα θα πεσεις;:-* :-* :-* :-*
γεια σου αγορι...:-* :-* :-* :-*
ειναι υπαρκτα εννοειται.με πιο απ ολα γελας?τη σφαλιαρα ή την κουτσουκελα? γιατι και τα δυο ειναι πολυ μα πολυ ευκολα και υπαρκτα
ανοιξε σιγα σιγα ο βοθρος...ε καλα χεσε με...δε το πιστευουν νορμαλ ατομα αυτο...
και γω τι φταιω κοπελια!!???????????σταματα μωρη γαμω τη μιρλα σου πια.
στο γαμο της αδερφης μου μπηκα με το ετσι θελω στις μπουμπουνιερες,
ακου εσυ απο 300 ατομα στα δικα σου και ελα πες μας μετα.
αμαν! >
σταματα μωρη γαμω τη μιρλα σου πια.
στο γαμο της αδερφης μου μπηκα με το ετσι θελω στις μπουμπουνιερες,
ακου εσυ απο 300 ατομα στα δικα σου και ελα πες μας μετα.
αμαν! >
εχω πιασει πατο δεν παει αλλοτην πεφτεις στην λουκ ρε καημενε;ποσο ακομα χαμηλοτερα θα πεσεις;
αχ κοριτσι μου στους ηχους της καρδιας μου αποψε χορεψεγεια σου αγορι...
ειναι υπαρκτα εννοειται.
γελαω με το γεγονος να το θεωρεις δεδομενο και φυσιολογικο.
ΑΠΛΑ σου λεω μην γκρινιαζεις γιατι υπαρχουν χειροτερα.και γω τι φταιω κοπελια!!???????????
εσυ εισαι πιο υπομονετικη απο μενα...
εγω δε θα μπαινα...
τι να κανω;;
ασε που εσυ μπορει να γουσταρεις...
ειναι υπαρκτα εννοειται.
γελαω με το γεγονος να το θεωρεις δεδομενο και φυσιολογικο.
βαρος ακα πλουταρχος ακα το παιδι απ την λιβαδεια....εχω πιασει πατο δεν παει αλλο αχ κοριτσι μου στους ηχους της καρδιας μου αποψε χορεψε
που το θυμηθηκα αυτο παλι
υσταρεται γουσταρεται αφου εμενα μου εχουν συμβει 2 σκηνικα σε γαμους να μου δινουν μπομπονιερα με χαμογελακια και σχετικα και μια φορα μου δινανε και οι 2 κοπελουδες ταυτοχρονα μπομπονιερα τυχαιο δε νομιζωκαι γω τι φταιω κοπελια!!???????????
εσυ εισαι πιο υπομονετικη απο μενα...
εγω δε θα μπαινα...
τι να κανω;;
ασε που εσυ μπορει να γουσταρεις...