Επισκέπτης
ρε μην πειράζετε την λουκρητία....
νταξει.
ρε μην πειράζετε την λουκρητία....
θα το συζητησουμε σε αλλη στιγμη...
τωρα θα το παιξω ουαου γκομενακι και θα πω: γαματο!!!!!!!!!!!!!!
πουλουσα φυκια γ να φανω ανετο γκομενακι!!αλλο ουαου αλλο ανετο.
α τοση ωρα τι εκανες δλδ?
μηδενικες...ελα σκεψου κατι ρε. δεν εχεις αντοχες σημερα? τι εγινε, ειχαμε mind fuck χτες γιαυτο?
πουλουσα φυκια γ να φανω ανετο γκομενακι!!αλλο ουαου αλλο ανετο.
δε τα ξερεις καλα...
μηδενικες...
νομιζω οτι θα ανοιξω το βοθρο και θα πεταχτουν απο μεσα οσα καντηλια δεν εχουν πεταχτει ποτε απο κανεναν.
...
νομιζω οτι θα ανοιξω το βοθρο και θα πεταχτουν απο μεσα οσα καντηλια δεν εχουν πεταχτει ποτε απο κανεναν.
Οντως δεν τα ξερω πολυ καλα αυτα. Εγω ζηλευω
Και μην ανοιξεις τον βοθρο. Εχουμε μηδενικες αντοχες
βοθρο εχω...εγω δε πιστευω οτι εχει βοθρο.
ουτε σχεση φορ δατ ματερ
εδω μεσα μπορει φιλη...σε ξεπερναω σε αυτο νομιζω
τουλαχιστον εδω μεσα
ενταξει...αναψα ενα τσιγαρο και την παλευω!
πφφφφφφφφ...να πω τον πονο μου να ξεθυμανω!!!!!!!!!!!
εχω πυρετο εδω και μερες και δε φευγει ο καριολης.
εχω να παω σε τρεις γαμους που ειμαι υποχρεωμενη να παω και πρεπει να παρω τρια δωρα!!!
δηλ εμ κανουν την μαλακια τους εμ θα τους επιβραβευσω κιολας?!
γυρισε στην δουλεια το τοξο η ηλιθια και στην μια ωρα που ημασταν μαζι καταφερε να με νευριασει τρελα!!!!
εξαιτιας της θα δουλευω 2 μερες λιγοτερες.
ζεσταινομαι.κρυωνω.
ενταξει γκρινιαξα...
συνεχιστε τωρα...
εδω μεσα μπορει φιλη...
ετσι!!!!υπερασπισου την χαριτωμενη και γλυκια κορασιδα !!! :-*βρηκατε την λουκρητια σε δυσκολη στιγμη και της την πεσατε ολοι και ολες κουφαλες ε;λειπει και ο σερ και ο λουκας.....
πάντως λιγουλάκι πρέπει να ζηλέυεις??? το γεγονος ότι ψιλοτσαντίστηκες με τις μαλακειες του αλλου αυτό δειχνει ή όχι???ενταξει...αναψα ενα τσιγαρο και την παλευω!
πφφφφφφφφ...να πω τον πονο μου να ξεθυμανω!!!!!!!!!!!
εχω πυρετο εδω και μερες και δε φευγει ο καριολης.
εχω να παω σε τρεις γαμους που ειμαι υποχρεωμενη να παω και πρεπει να παρω τρια δωρα!!!
δηλ εμ κανουν την μαλακια τους εμ θα τους επιβραβευσω κιολας?!
γυρισε στην δουλεια το τοξο η ηλιθια και στην μια ωρα που ημασταν μαζι καταφερε να με νευριασει τρελα!!!!
εξαιτιας της θα δουλευω 2 μερες λιγοτερες.
ζεσταινομαι.κρυωνω.
ενταξει γκρινιαξα...
συνεχιστε τωρα...
δερνεις κιολας ειπες ε;εδω μεσα καμια γκομενα δε με ξεπερναει
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ!!!!Οταν αρχισουν ολοι να σου λενε και στα δικα σου , εκει να δεις νευρα αχαχαχαχαχαχαχαχα. Αντ'αυτου θα λες ευχαριστω
δε καταλαβα τι λες?ξαναριχτο αργα και κατανοητα...πάντως λιγουλάκι πρέπει να ζηλέυεις??? το γεγονος ότι ψιλοτσαντίστηκες με τις μαλακειες του αλλου αυτό δειχνει ή όχι???
δεν ειχα τυχερο....το προτιμαν οι γιαγιες.....τι ναλεω?ειμαι λεσβια?παντρευτηκα κρυφα?προτημω να γαμιεμαι μονο?
τι να λεω?!