Νέα

Θεραπεύεται η ζήλια???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε ζηλιάρηδες? (δεν αφορά μονο τον έρωτα αλλά γενικότερα)

• Αφάνταστα

Ψήφοι: 7 14,6%
  • Πολύ

Ψήφοι: 13 27,1%
  • Λιγο

Ψήφοι: 11 22,9%
  • Ελάχιστα

Ψήφοι: 9 18,8%
  • Καθόλου

Ψήφοι: 8 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    48

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Που να δουν και τον γαμπρό...δεν θα πουν "και καλούς απογόνους".

URL]]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ειχα τυχερο....το προτιμαν οι γιαγιες..... :grin: :grin:
δε πιανει στην περιπτωση μου...

ειναι το κλασσικο που ακουω:δε θελει ε?-υφος συμπαραστασης λυπησης-εετσι ειναι οι αντες κοριτσι μου...πρεπει να τον τυλιξεις...
ενα μωρο θα ελυνε τα παντα...

-ναι ενα μωρο θα ελυνε τα παντα!!!!γυρω στα 25 μελαχρινο και ελαφρος γυμνασμενο!

ειναι σιγουρες οτι εγω ψωφαω γ γαμο και δε θελει ο αλλος και γω ολη μερτα ψαχνω τροπος να τον τυλιξω!!!

Επισκέπτης

http://[URL unfurl="true"]www.chilloutpoint.com/images/2009/09/human-and-robots-visions-of-the-future/human-vs-robot-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

εμενα μ'αρεσε ο τυπος παντως...ειναι διαφορετικος... :rolleyes:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

http://[URL unfurl="true"]www.chilloutpoint.com/images/2009/09/human-and-robots-visions-of-the-future/human-vs-robot-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

οχι ρε αλλος ειναι ο γαμπρος..

[MEDIA=youtube]W6sMzQuup4Y[/MEDIA]

;D ;D ;D ;D

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δε καταλαβα τι λες?ξαναριχτο αργα και κατανοητα...
το αι κιου μου μετα τις 12 ειναι αρνητικο...
αστο ,δεν πειράζει , ας μην καταναλώνουμε φαια ουσάι για μαλακειούλες, πάντω είνια πραγματι εκνευριστικό όταν πηγαινεις σε γαμους  , αν δεν εχεις παντρευτέι ακομη, να σου εύχονται, λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη ζωή πέρα από αυτό. Λες και αυτοι΄που στο λένε δεν ενδιαφερονται αν εξελιχθηκες στη ζωή σου, αν εκανες κάτι αξιόλογο, πολυ μικροσκοπική θεώρηση ζωης και του κοσμου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αστο ,δεν πειράζει , ας μην καταναλώνουμε φαια ουσάι για μαλακειούλες, πάντω είνια πραγματι εκνευριστικό όταν πηγαινεις σε γαμους  , αν δεν εχεις παντρευτέι ακομη, να σου εύχονται, λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη ζωή πέρα από αυτό. Λες και αυτοι΄που στο λένε δεν ενδιαφερονται αν εξελιχθηκες στη ζωή σου, αν εκανες κάτι αξιόλογο, πολυ μικροσκοπική θεώρηση ζωης και του κοσμου
ποιος ειναι ο σκοπος της γυναικας?!εναν αντρα και κανα 2 κουτσουβελα!!!! :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ καταπιεστικη η ζηλεια οταν υπερβαινει τα ορια...βεβαια τα ορια για τον καθενα ειναι υποκειμενικα οποτε καλο ειναι ενα ζευγαρι να εχει πανω κατω κοινο πεδιο επικοινωνιας...Η ζηλεια οταν ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου και του "μη δεδομενου" (εξ ου και η υπαρξη της) ειναι κολακευτικη αφενος και αφετερου καταφερνει να διατηρει τις ισσοροπιες που χανονται με τη φθορα του χρονου...Ειναι ωραιο να ξερεις οτι δεν σε θεωρουν δεδομενο και οτι ο συντροφος σου επισης δεν ειναι δεδομενος γιατι παντα δινεις τον καλυτερο εαυτο σου...αρκει να μην γινεται ενοχλητικο και ψυχοπαθολογικο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε πιανει στην περιπτωση μου...

ειναι το κλασσικο που ακουω:δε θελει ε?-υφος συμπαραστασης λυπησης-εετσι ειναι οι αντες κοριτσι μου...πρεπει να τον τυλιξεις...
ενα μωρο θα ελυνε τα παντα...

-ναι ενα μωρο θα ελυνε τα παντα!!!!γυρω στα 25 μελαχρινο και ελαφρος γυμνασμενο!

ειναι σιγουρες οτι εγω ψωφαω γ γαμο και δε θελει ο αλλος και γω ολη μερτα ψαχνω τροπος να τον τυλιξω!!!

γιατι δε τους δειχνεις τον πατρικ διπλα σου και να λες "χελοουυυυυυυυυυυυυυ τυφλες ειστε?"

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποιος ειναι ο σκοπος του ανδρα?! μια γυναίκα και κανα 2 κουτσούβελα!!!!  :headbang:
ο αντρας αντρας ειναι...και την κουτσουκελα του θα κανει και την σφαλιαρα θα ριξει...
η γυναικα οφειλει να κραταει το σπιτι και να ειναι κιουρια. :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο αντρας αντρας ειναι...και την κουτσουκελα του θα κανει και την σφαλιαρα θα ριξει...
η γυναικα οφειλει να κραταει το σπιτι και να ειναι κιουρια. :headbang:

αρχετυπα...τι να κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom