baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
ουν κατι σουβλακια ομωςβαρος ακα πλουταρχος ακα το παιδι απ την λιβαδεια....![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
αισχος φημιζονται κιολας οι γυφτοι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ουν κατι σουβλακια ομωςβαρος ακα πλουταρχος ακα το παιδι απ την λιβαδεια....![]()
κανενα ποιηματακι θα ειπες...υσταρεται γουσταρεται αφου εμενα μου εχουν συμβει 2 σκηνικα σε γαμους να μου δινουν μπομπονιερα με χαμογελακια και σχετικα και μια φορα μου δινανε και οι 2 κοπελουδες ταυτοχρονα μπομπονιερα τυχαιο δε νομιζω![]()
εχεις χαλασμενα πληκτρα στο πληκτρολογιο;ουν κατι σουβλακια ομως
αισχος φημιζονται κιολας οι γυφτοι![]()
ειδα μια ταινιακανενα ποιηματακι θα ειπες...
κολλαει το μπουρδελοΓιατι σου κοβονται τα 3 πρωτα γραμματα σε καθε ποστ? ειναι αποψη?![]()
στο μυαλο ειναι χαλασμενα δεν εχει το πληκτρολογιο προβλημα οπως του ιβληεχεις χαλασμενα πληκτρα στο πληκτρολογιο;![]()
![]()
ναι .....πουσταρει απο αποψη.....Γιατι σου κοβονται τα 3 πρωτα γραμματα σε καθε ποστ? ειναι αποψη?![]()
και γαμαω απο αποψη ξερεις εσυναι .....πουσταρει απο αποψη.....![]()
![]()
![]()
και;ΑΠΛΑ σου λεω μην γκρινιαζεις γιατι υπαρχουν χειροτερα.
και;
νιτσα:παντως δε θεωρω φυσιολογικο να θεωρω φυσιολογη και δεδομενη την απατη η την βια...
για καμ νιαρ του σι για να σι πως πουσταροχαχαχαχαχαχαχα![]()
σε μενα δεν απαντας αγαπη ετσι ειπαμε μαρακι :-*και;
νιτσα:παντως δε θεωρω φυσιολογικο να θεωρω φυσιολογη και δεδομενη την απατη η την βια...
δε κατανοω που το πας...δε μου λες ομως τι θεωρεις φυσιολογικο...αντιδραση ετσι απλα για την αντιδραση?
εχεις αποψη ή οχι?
εγω παντως ανοικω στην κατηγορια που δεν θα ηθελες με τιποτα να ζηλεψειςεγω πάντως ζηλέυω πολυ πολυ αυτους που εχουν τα φραγκα και δεν εχουν αναγκη να δουλευουν, καληνυχτα σας κυριες και κυριοι...
τι θες καλε?για καμ νιαρ του σι για να σι πως πουσταροσε μενα δεν απαντας αγαπη ετσι ειπαμε μαρακι :-*
δε κατανοω που το πας...
δεν ειναι αντιδραση να μην θεωρω νορμαλ την βια...
θεωρω νορμαλ διαφορα πραγματα...γ μενα...
αλλα δε νομιζω κανεις να γουσταρει την βια...-μιλαω γ αυτους που την δεχονται οχι που την ασκουν και φυσικα μιλαω εκτος κρεββατιου.-
την προσοχη και την αγαπη σου :-*τι θες καλε?
και το δικο μου πληκτρολογιο εχει δικη του αποψη να ξες....και βαζει και βγαζει υ αναλογα.....δεν φταιω εγω.....και γαμαω απο αποψη ξερεις εσυ![]()
ναι την εχουν κατι θειαδες 100 ετων...δεν το παω καπου...εκφραζεις με ιδιαιτερη ενοχληση μια αποψη την οποια (μαλλον απο τα λεγομενα σου) αρκετοι απο αυτους που γνωριζεις ή εχεις συναναστραφει θεωρουν φυσιολογικη...και αναρωτιεμαι ποια ειναι η δικη σου θεση εαν εχεις...και εν πασει περιπτωσει τι οριζεις εσυ ως φυσιολογικο...