Νέα

Θεόσταλτη σεξο-ευκαιρία????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ουτε καν σπιτι, ξενοδοχειο

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.783
Πόντοι
5.595
Δυσκολη φαση...
ΑΛΛΑ....
Πες της να ερ8ει να μεινει κανα-δυο βδομαδες...8α την ξεκολιασεις :knockinb:...  αλλα μετα πες της οτι εχεις να φυγεις ταξιδι... και βεβαια δεν μπορει να μεινει μονη της στο σπιτι σου...  ;)

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο χειρισμό μιας ανέλπιστης κατάστασης που προέκυψε αυτές τις μέρες, μέσω Facebook. Πέρυσι είχα γνωρίσει μια Βουλγάρα 27 ετών χωρισμένη με παιδί (ΚΟΥΚΛΑ) και την φλέρταρα αρχικά. Αυτή ανταποκρινόταν, αλλά έμενε στην Πάτρα (εγώ Αθήνα) οπότε δεν προέκυψε συνάντηση. Έπειτα, γνώρισε ένα πλούσιο τύπο στη Βουλγαρία και εξαφανίστηκε :tickedoff:. Προχθές μου έστειλε στο άσχετο, ένα μνμ αν μπορώ να την βοηθήσω να βρει δουλειά στην Αθήνα  :2funny: γιατί χώρισε και κατεβαίνει κάτω. Της απάντησα ότι κάτι θα γίνει  :cum: (αγοράζω χρόνο χεχεεε). Με ενημέρωσε επίσης ότι θα ξαναπάει να μείνει στην αδελφη της (Πάτρα) εκτός και αν εγώ επιθυμώ να μείνει μαζί μου (!!!) και να περάσουμε όμορφο καλοκαίρι (με το παιδι της) :jerking:. Επειδή δε γεννήθηκα χθες, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι "απελπισμένη" για εξασφάλιση, ξέροντας ότι μένω σε ένα όμορφο σπίτι μόνος μου. Πως θα ήταν το πρέπον να της φερθώ ώστε να την ξεκωλιάσω :knockinb: :knockinb: αλλά χωρίς να την φορτωθώ σπίτι μου??? Εγώ απλά της πρότεινα όταν ερθει, να με επισκευτέι στην Αθήνα για μια μέρα, να γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα πάει (και να της κάνω σπίτι μου το τραπέζι) :knockinb: !! Καμιά άλλη ιδέα συναγωνιστές???

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες.

Πάμε γιά κουφέτα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα παίδες.
τυπε μην την πας σπιτι σου
μην της πεις που δουλευεις
γενικα μην της λες αληθειες για σενα
μαρουλι εχεις?

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αφου ξέρει ότι το μόνο διαπραγματευτικό της ατού είναι η κορμάρα της και το σεξ....λες να μου το δώσει εξ αρχής έτσι εύκολα???? Χωρίς να την ξεναγήσω πρώτα στην "μελλοντική" της κατοικία???  :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ααααα.....κάτι βασικό.....ΕΧΩ σχέση......οπότε και μια φορά να την φέρω είναι επικίνδυνο, καθότι οι γονείς μου είναι στον κάτω όροφο και η αδελφή μου στο διπλανό διαμέρισμα :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ξέρει ότι το μόνο διαπραγματευτικό της ατού είναι η κορμάρα της και το σεξ....λες να μου το δώσει εξ αρχής έτσι εύκολα???? Χωρίς να την ξεναγήσω πρώτα στην "μελλοντική" της κατοικία???  :2funny: :2funny:
τυπε νοικιασε ενα σπιτι και παιξτο βουτσας
κατινα σαλαμακι :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ααααα.....κάτι βασικό.....ΕΧΩ σχέση......οπότε και μια φορά να την φέρω είναι επικίνδυνο, καθότι οι γονείς μου είναι στον κάτω όροφο και η αδελφή μου στο διπλανό διαμέρισμα :P
  ε και να σε δουν,παιζει να σε ΄΄καρφωσουν΄΄?δικοι σου ανθρωποι ειναι... :grin: :grin:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τυπε μην την πας σπιτι σου
μην της πεις που δουλευεις
γενικα μην της λες αληθειες για σενα
μαρουλι εχεις?
Είχα λίγο μαρουλάκι πριν μου κόψουν στο Δημόσιο το μισθό κατά 40% κάτω τα μουνόπανα....οπότε σπόνσορας για πολύ δε μπορώ να γίνω

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Χλωμη την  κοβω τη συνευρεση τυπε.πολυ εμποδιο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είχα λίγο μαρουλάκι πριν μου κόψουν στο Δημόσιο το μισθό κατά 40% κάτω τα μουνόπανα....οπότε σπόνσορας για πολύ δε μπορώ να γίνω
40%?σε γαμησαν δικε μου :S
τσιπρα θα ψηφισεις? :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ξενοδοχειο τυπε...πες της οτι ειναι δικο σου κιολας,,,πες της οτι εισαι κ Δ.Υ.... ;) ;)

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αμα ψιφήσω Τσίπρα θα πληρώνομαι σε ρούβλια στο τέλος χαχαχα. Επειδή είσαι αρχηγός εδώ μέσα θέλω να μου κάνεις εμπεριστατωμένη αναλυση τακτικής αποπλάνησης Βουλγάρας κορασίδας!!! :pipa2:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
δε βλέπω σοβαρή αντιμετώπιση του Thread  :hammer:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δε βλέπω σοβαρή αντιμετώπιση του Thread  :hammer:
γιατι ρε τυπε θα σε χαλαγε να την παντρευτεις?αφου λες οτι ειναι κ μουναρα...ενταξει θα φορτωθεις το ξενο παιδακι,κανε κ ενα δικο σου αμα ειναι κ εδεσε η μανεστρα...σταθερο εισοδημα εχεις,δικο σου σπιτι εχεις,ολα μια χαρα ειναι... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom