loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Κάποτε, οι γυναίκες ήταν τόσο χαζές, που παρίσταναν τις έξυπνες. Σήμερα είναι τόσο έξυπνες, ώστε παριστάνουν τις χαζές.
Κάποτε, οι γυναίκες ήταν τόσο χαζές, που παρίσταναν τις έξυπνες. Σήμερα είναι τόσο έξυπνες, ώστε παριστάνουν τις χαζές.
Δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο,άντε...
Παντως για να ειμαι δικαιος, κι επειδη εσουρα αρκετα προηγουμενως και εμφανιστηκα ως εμπαθης, θα πω τουτο:
Πιστευω οτι οσο αφορα στο καλλος η γυναικα εχει τον πρωτο λογο
Δυσκολα ενας αντρας να φτασει σε τοσο δυσθεωρητα επιπεδα οσο μια πανεμορφη γυναικα (ή για να το πω και αλλιως, οι καλλονες ειναι πολυ περισσοτερες απο ο,τι οι αντιστοιχοι αντρες/ γνωμη μου)
για ποιο λογο σχολιαζεις τοτε τα πνευματικα προσοντα με την ομορφια οταν συζηταμε για "ανωτερα" οντα? αν εχεις καποιο επιχειρημα ως προς αυτο που λες θα ηθελα να το ακουσω περι ανωτεροτητας....
το προβλημα ειναι αν ειναι γαμησιμη, αν εχει προσοντα ή το ανωτερο ειδος προσδιοριζεται και απο τα δυο μαζι?
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει σε τι συνισταται η ανωτεροτητα και βασει ποιων παραγοντων (πολιτισμικων, κοινωνικων, οικονομικων, πολιτικων) καθοριζονται οι ανωτεροι και οι κατωτεροι....
θα αστειευεσαι προφανως....ο κοσμος ειναι γεματος απο γυναικες μπαζα και ομορφους αντρες....ειδικα στις νεανικες πλεον ηλικιες....εξου και η αυξηση της αντρικης ομοφυλοφιλιας....Παντως για να ειμαι δικαιος, κι επειδη εσουρα αρκετα προηγουμενως και εμφανιστηκα ως εμπαθης, θα πω τουτο:
Πιστευω οτι οσο αφορα στο καλλος η γυναικα εχει τον πρωτο λογο
Δυσκολα ενας αντρας να φτασει σε τοσο δυσθεωρητα επιπεδα οσο μια πανεμορφη γυναικα (ή για να το πω και αλλιως, οι καλλονες ειναι πολυ περισσοτερες απο ο,τι οι αντιστοιχοι αντρες/ γνωμη μου)
θα αστειευεσαι προφανως....ο κοσμος ειναι γεματος απο γυναικες μπαζα και ομορφους αντρες....ειδικα στις νεανικες πλεον ηλικιες....εξου και η αυξηση της αντρικης ομοφυλοφιλιας....
Καμια σχεση
Απλα θεωρω αντισταθμισμα απο την ιδια τη φυση την ομορφια, για καποιες ας πουμε "μειονεξιες" των γυναικων εναντι των ανδρων
Δηλαδη, ενα οπλο
θα αστειευεσαι προφανως....ο κοσμος ειναι γεματος απο γυναικες μπαζα και ομορφους αντρες....ειδικα στις νεανικες πλεον ηλικιες....εξου και η αυξηση της αντρικης ομοφυλοφιλιας....
Από το μέγεθος του μορίου ;)
η εμφανιση ειναι ενα θεμα καθαρα προσωπικο και υποκειμενικο...οποιος θελει να ειναι μπανικος ή μαναρος αντιστοιχα με τις "ομορφες" γυναικες υπαρχουν τροποι για να γινει....η ανωτεροτητα και η κατωτεροτητα καθως και τα μειονεκτηματα σε σχεση με τα προτερηματα νομιζω ειναι κατι τελειως διαφορετικο....γνωριζω οτι για τα οποια μειονεκτηματα των γυναικων υπαρχουν τα αντιστοιχα στους αντρες ειτε σωματικα ειτε αντιληπτικα
ουστ κλωνεαα ετσι το παθες ε ?
κακομοιρο ... :-
Η ανωτεροτητα ειναι κατι πολυ σχετικο
Εγω απλα ειπα οτι δεν υπαρχει τομεας που οι γυναικες να ειναι ανωτερες των ανδρων με αντικειμενικα κριτηρια
That's all
ΥΓ Συμφωνω οτι το θεμα ειναι ολα τα λεφτα....
η εμφανιση ειναι ενα θεμα καθαρα προσωπικο και υποκειμενικο...οποιος θελει να ειναι μπανικος ή μαναρος αντιστοιχα με τις "ομορφες" γυναικες υπαρχουν τροποι για να γινει....η ανωτεροτητα και η κατωτεροτητα καθως και τα μειονεκτηματα σε σχεση με τα προτερηματα νομιζω ειναι κατι τελειως διαφορετικο....γνωριζω οτι για τα οποια μειονεκτηματα των γυναικων υπαρχουν τα αντιστοιχα στους αντρες ειτε σωματικα ειτε αντιληπτικα
τα σουντοκου και το πλειστεισιονποιοι ειναι οι τομεις αν επιτρεπεται? να δω τι σκορ πιανω
ποιοι ειναι οι τομεις αν επιτρεπεται? να δω τι σκορ πιανω