pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η ανωτεροτητα ειναι κατι πολυ σχετικο
Εγω απλα ειπα οτι δεν υπαρχει τομεας που οι γυναικες να ειναι ανωτερες των ανδρων με αντικειμενικα κριτηρια
That's all
Η ανωτεροτητα ειναι κατι πολυ σχετικο
Εγω απλα ειπα οτι δεν υπαρχει τομεας που οι γυναικες να ειναι ανωτερες των ανδρων με αντικειμενικα κριτηρια
That's all
ειναι η θεωρια της εξελιξης των ειδων απο την ομοφυλοφιλικη σκοπια.....Τι ειπες ρε φιλε, πού το σκεφτηκες αυτο?
ειναι η θεωρια της εξελιξης των ειδων απο την ομοφυλοφιλικη σκοπια.....
λεω να βαλω για προεδρος του μπου βασικα....Πωωωωωωωωωω!!!!!. Μπράβο ρε συ γλύκα. Τον έσκισες τον Βαλιανάτο. Άντε και πρόεδρος του κινήματος.
αν ειναι ετσι τοτε ειναι απλα τα πραγματα (αντιστοιχως και του στηθους να υποθεσω?)
λεω να βαλω για προεδρος του μπου βασικα....
επρεπε να πεις....
Το μπού με γκέϋ πρόεδρο;
Προχωρημένο. Προχώρα και γω απο πισω σου
σωματικη ρωμη vs αντοχη στον πονο για παραδειγμα....καθαρα αρχετυπικος ο λογος....αντρας=κυνηγος=εκτεθειμενος σε δυσκολιες αρα θελει σωματικη ρωμη
γυναικα=μητερα=εμμηνος ρηση +τοκετος αρα θελει σωματικη αντοχη στον πονο
γνωριζεις υποθετω οτι το πιο κοντινο που μπορει να νιωσει ενας αντρας στους πονους της γεννας ειναι ο ερπης ζωστηρας ή η ουρηση με πετρα στα νεφρα....το οποιο δεν συγκρινεται φυσικα με τους πονους τοκετου
επισης σε προσκαλλω σε χαλαουα και λειζερ παρτυ
εαν μιλας για κατι αλλο διευκρινησε το μου γιατι οταν μιλαμε για ανωτερα και κατωτερα οντα περιλλαμβανουμε ενα πολυ μεγαλο φασμα ικανοτητων και δεξιοτητων....εξ ου και δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες
Επαγγελματα, δεξιοτεχνιες, αθλητισμος, IQ (προσεχε...ΟΧΙ εξυπναδα/ ειναι διαφορετικο), κο.κ.....
Βαλε Ο,ΤΙ θες
Μπορώ να έρθω και εγώ. Δεν θα κάνω. Θα βλέπω μόνο και θα σας συμπαραστέκομαι στον πόνο σας.
το IQ παιζει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει ανακαλυφθει ανα τους αιωνας....υπαρχει διγνωμια αναμεσα στους ειδικους ως προς τη χρηση του οποτε σε ικετευω να μην μου το θεωρεις ως "δεικτη" ανωτεροτητας...
επισης τα επαγγελματα και τα σπορ που αναφερεις πρεπει να ληφθουν υποψην ως "δεικτες" που λαμβανουν σοβαρα υποψην τους τις κοινωνικοπολιτικες συνθηκες της καθε περιοδου....πριν 200 χρονια οι γυναικες αθλουνταν? τους ηταν επιτρεπτο? τι επαγγελματα κανανε? η Μαρι Κιουρι (που ειπε και πριν το αεναο φλερτ του φορουμ) ηταν αναμεσα σε ποσες γυναικες επιστημονες συγκρητικα με το σημερα? αν μιλαμε για ανωτεροτητα και κατωτεροτητα θα πρεπει να το αποδομησεις σε πολυ απλες λειτουργιες που δεν σχετιζονται απο την κοινωνια αλλα απο την ιδια τη φυση
Καλησπέρα σε όλους και όλες... Πιστεύω ότι εδώ τέθηκε λάθος ερώτηση.
Το σωστό θα ήταν "Οι γυναίκες και οι άνδρες ανήκουν ή όχι σε δύο διαφορετικά είδη ανθρώπων?"
με μια μικρη-φιλικη χρεωση κατι γινεται
εχουμε και κοινοχρηστα να βγαλουμε....
οχι γιατι αν κρινω απο κατι τζουλιες οι γυναικες ανηκουν στο φυτικο βασιλειο....Καλησπέρα σε όλους και όλες... Πιστεύω ότι εδώ τέθηκε λάθος ερώτηση.
Το σωστό θα ήταν "Οι γυναίκες και οι άνδρες ανήκουν ή όχι σε δύο διαφορετικά είδη ανθρώπων?"
Καλησπέρα σε όλους και όλες... Πιστεύω ότι εδώ τέθηκε λάθος ερώτηση.