pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν ξέρω ποια είναι αυτά αλλά ανήκει στο κατώτερο από τον άντρα είδος ως γυναίκα.Παπαζολ την ειδες την Ιλια Νταρλιν?
Εχεις αποψη?
Δεν ξέρω ποια είναι αυτά αλλά ανήκει στο κατώτερο από τον άντρα είδος ως γυναίκα.Παπαζολ την ειδες την Ιλια Νταρλιν?
Εχεις αποψη?
Και ειναι μαγκια αυτο?
Τυπε μου σε αυτην την χωρα η συγκεκριμενη ερωτηση εχει προδεδικασμενη απαντηση...Είναι κοινός τόπος οτι στις μέρες μας η ισότητα είναι δεδομένη. Στην καθημερινότητα όμως παρατηρούμε πλείστα παραδείγματα στα οποία η γυναίκα δεν αντιμετωπίζεται απο τους άντρες με ισότιμο τρόπο. Ίσως η ανατροφή μας ίσως η συμπεριφορά των ίδιων των γυναικών που υποβιβάζουν οι ίδιες τον εαυτό τους ίσως ακόμη και οι "κατασκευαστικές" (μυηκές) αδυναμίες τους ίσως η πλαστικότητα του χαρακτήρα τους κανει τις γυναίκες να μην έχουν όλες την θέση που τους αρμόζει.....
βεβαια...για να βγσινουν οι ντοματες μακρουλες και να χωραν στα καφασια περισσοτερες....Και ειναι μαγκια αυτο?
Λεσβία είσαι μωρή;;;καλα, αντρα ανωτερο απο μενα ουτε γω γνωρισα ποτε.
Αν μου αποδειξει οτι ειναι αστερι στη δουλεια θα το βουλωσω και θα κατσω κλαρινο
Ελα ομως που ο Θεος ειναι δικαιος και δεν δινει ποτε τεραστια ομορφια και πνευματικα χαρισματα πακετο!!!
το προβλημα ειναι αν ειναι γαμησιμη, αν εχει προσοντα ή το ανωτερο ειδος προσδιοριζεται και απο τα δυο μαζι?
το προβλημα ειναι να ξερει να μαγειρευει βασικα και να κανει καμια δουλεια.....το προβλημα ειναι αν ειναι γαμησιμη, αν εχει προσοντα ή το ανωτερο ειδος προσδιοριζεται και απο τα δυο μαζι?
το προβλημα ειναι να ξερει να μαγειρευει βασικα και να κανει καμια δουλεια.....
Γυναίκα για σπίτι,την παίρνουμε κ ας είναι κατωτερή μας!!!το προβλημα ειναι να ξερει να μαγειρευει βασικα και να κανει καμια δουλεια.....
Πολύ ψαγμένο για να το σκέφτηκες μόνος σου από πού clopy-paste;;;Κάποτε, οι γυναίκες ήταν τόσο χαζές, που παρίσταναν τις έξυπνες. Σήμερα είναι τόσο έξυπνες, ώστε παριστάνουν τις χαζές.
τι κανει η χοντρη?Πολύ ψαγμένο για να το σκέφτηκες μόνος σου από πού clopy-paste;;;
Το να εισαι γαμησιμος δεν σε καθιστα ανωτερο
Και τα ζωα γαμιουνται
Το να εισαι γαμησιμος δεν σε καθιστα ανωτερο
Και τα ζωα γαμιουνται
απο την πολλη εξυπναδα κοψαν και τις κακες συνηθειες.....μαγειρεμα,πλυσιμο,τιναγμα κλπ.....τους μειναν μονο το καπνισμα και το κουτσομπολιο....Κάποτε, οι γυναίκες ήταν τόσο χαζές, που παρίσταναν τις έξυπνες. Σήμερα είναι τόσο έξυπνες, ώστε παριστάνουν τις χαζές.
Παχαίνει...τι κανει η χοντρη?