loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρωτα τις γυναικες που σε-σας-ξερουν...Ναι ρε συ αλλά μία γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να το πει αυτό με όσο χάλια άντρες κ να συναναστρέφεται,τυχαίο;;;
ρωτα τις γυναικες που σε-σας-ξερουν...Ναι ρε συ αλλά μία γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να το πει αυτό με όσο χάλια άντρες κ να συναναστρέφεται,τυχαίο;;;
τον παπαζολ ομως τον περνας δυο θεσεις....εγω ειμαι πιο πισω απο τη νορμαλ γυναικα?
καλααα μπρο, ολα στη μαμα
Κοίτα το γεγονός ότι θα έχουνε μία ίσως αρνητική γνώμη για εμάς δεν συνεπάγεται ότι θα έχουνε δίκιο!!!ρωτα τις γυναικες που σε-σας-ξερουν...
Αν μου αποδειξει οτι ειναι αστερι στη δουλεια θα το βουλωσω και θα κατσω κλαρινο
Ελα ομως που ο Θεος ειναι δικαιος και δεν δινει ποτε τεραστια ομορφια και πνευματικα χαρισματα πακετο!!!
Συνέχισε να σούρνεσαι,να κυλιέσαι στις λάσπες...τον παπαζολ ομως τον περνας δυο θεσεις....
Κάνεις λάθος. Μπραντ Πήτ, Τζώρτζ Κλούνεϊ και τζιελΑν μου αποδειξει οτι ειναι αστερι στη δουλεια θα το βουλωσω και θα κατσω κλαρινο
Ελα ομως που ο Θεος ειναι δικαιος και δεν δινει ποτε τεραστια ομορφια και πνευματικα χαρισματα πακετο!!!
Κάνεις λάθος. Μπραντ Πήτ, Τζώρτζ Κλούνεϊ
Κάνεις λάθος. Μπραντ Πήτ, Τζώρτζ Κλούνεϊ και τζιελ
κι εγω μπορω να σε κερασω ενα καροτο αμα θες.....ελαφρως μεταχειρισμενο απο λιλα....Συνέχισε να σούρνεσαι,να κυλιέσαι στις λάσπες...
Στο τέλος μπορείς να σε κεράσει κ κανένα καρότο!!!
Ναι ίσως αλλά έχεις μικρό πουλί από ό,τι λένε στην πιάτσα...Κάνεις λάθος. Μπραντ Πήτ, Τζώρτζ Κλούνεϊ και τζιελ
2 εκατομ. το μηνα?διαβαζα το σ/κ στις εφημεριδες για μια τυπισσα, ελληνιδα, σπουδασε Οξφόρδη, δουλευει στην Goldman S, αμοιβεται με 2.οοο.οοο το μηνα. Μετρια στη φωτο. Σκεφτομουν τ ειδους γαμησι θα εκανε.
Φαντασου απο τη μια αυτη τη γυναικα. Και απο την αλλη το καθε μαλακισμενο εδω που με το ενα χερι πληκτρολογει και το αλλο την παιζει.
Ποιό ειδςο ειναια ανωτερο?
Γι'αυτό χάθηκε ο λίλας από το site,τον έχεις απαγάγει κ κάνετε τρελίτσες;;;κι εγω μπορω να σε κερασω ενα καροτο αμα θες.....ελαφρως μεταχειρισμενο απο λιλα....
Κοιτα ρε φιλε, υπαρχουν τυποι μεσα σε εργαστηρια που φτιαχνουν ντοματες με dna καροτου
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
εδω υπαρχουν αλλοι που φτιαχνουν δονητες με dna dimple 15 ετων,αυτο θα μου πεις;Κοιτα ρε φιλε, υπαρχουν τυποι μεσα σε εργαστηρια που φτιαχνουν ντοματες με dna καροτου
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
ειναι φαρδυ ομως.... ;)Ναι ίσως αλλά έχεις μικρό πουλί από ό,τι λένε στην πιάτσα...
Γιατί αξιότιμε μου κύριε; Εσείς μιλάτε σοβαρά;
Και ειναι μαγκια αυτο?Κοιτα ρε φιλε, υπαρχουν τυποι μεσα σε εργαστηρια που φτιαχνουν ντοματες με dna καροτου
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
Αν μου αποδειξει οτι ειναι αστερι στη δουλεια θα το βουλωσω και θα κατσω κλαρινο
Ελα ομως που ο Θεος ειναι δικαιος καιδενδινειποτετεραστια ομορφια και πνευματικα χαρισματα πακετο!!!
εδω υπαρχουν αλλοι που φτιαχνουν δονητες με dna dimple 15 ετων,αυτο θα μου πεις;