loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η χαρα του κομπλεξικου φαλλοκρατη θα ειναι το θρεντ...παω να φερω ποπ κορν.
Κατώτετερο γενετικά είδος γιατί γελάς;;;
Πουτανιά;
Δεν υπάρχουνε φαλλοκράτες,υπάρχουνε μόνο άντρες που ξέρουνε την αλήθεια κ άντρες που δεν την ξέρουνε.η χαρα του κομπλεξικου φαλλοκρατη θα ειναι το θρεντ...παω να φερω ποπ κορν.
η χαρα του κομπλεξικου φαλλοκρατη θα ειναι το θρεντ...παω να φερω ποπ κορν.
γιατι μπορω!Κατώτετερο γενετικά είδος γιατί γελάς;;;
;) ;) ;) ;) ;) ;)Δεν υπάρχουνε φαλλοκράτες,υπάρχουνε μόνο άντρες που ξέρουνε την αλήθεια κ άντρες που δεν την ξέρουνε.
δεν εχω...δε πινω...θες χυμουλη;;;;;;;;
Πιάσε και ένα αναψυκτικό για μένα.
Εσυ ειμαι σιγουρος την ξερεις...Δεν υπάρχουνε φαλλοκράτες,υπάρχουνε μόνο άντρες που ξέρουνε την αλήθεια κ άντρες που δεν την ξέρουνε.
Χαίρομαι που συμφωνείς κατώτερο είδος!!!;) ;) ;) ;) ;) ;)
δεν εχω...[size=20pt]δε πινω[/size]...θες χυμουλη;;;;;;;;
Εσυ ειμαι σιγουρος την ξερεις...
Ρε αρχιδογλυφτη,τι να σου πω..και να σου πω δεν εχεις αρχιδακια να το παραδεχτεις,αν θελω σε βγαζω φορα παρτιδα στο μπου,αλλα δεν χρειαζεται ,σε εχουν παρει πρεφα ολοι....
Το αν γαμαω πιπινια η οχι μπορω να στο αποδειξω οποτε θελεις....Το θεμα ειναι οτι σε εχουν ταραξει στην φαπα στην αγγλια και μπαινεις στο μπου να βγαλεις το αχτι σου...
Δεν υπάρχουνε φαλλοκράτες,υπάρχουνε μόνο άντρες που ξέρουνε την αλήθεια κ άντρες που δεν την ξέρουνε.
Μιλά ελεύθερα,μην φοβάσαι τίποτα...δεν υπάρχει λόγος...ελατε ολοι μαζι να κανουμε αυτην την κουβεντα στο κοσμο που δε θα εχω τον φοβο του μπαν και του λιθοβολισμου.
Μιλά ελεύθερα,μην φοβάσαι τίποτα...δεν υπάρχει λόγος...
ναι...η καταταξη των ειδων κατα φθινουσα νοημοσυνη ειναι αντρας--->γυναικα-->βελβυ--->χομο ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ--->ΠΑΠΑΖΟΛΚατώτερο φυσικά κ αν μιλάμε για καμιά βέλβω πολύυυυ κατώτερο!!!
Είναι κοινός τόπος οτι στις μέρες μας η ισότητα είναι δεδομένη. Στην καθημερινότητα όμως παρατηρούμε πλείστα παραδείγματα στα οποία η γυναίκα δεν αντιμετωπίζεται απο τους άντρες με ισότιμο τρόπο. Ίσως η ανατροφή μας ίσως η συμπεριφορά των ίδιων των γυναικών που υποβιβάζουν οι ίδιες τον εαυτό τους ίσως ακόμη και οι "κατασκευαστικές" (μυηκές) αδυναμίες τους ίσως η πλαστικότητα του χαρακτήρα τους κανει τις γυναίκες να μην έχουν όλες την θέση που τους αρμόζει.....