Νέα

Θεωρείτε οτι ισχυει ότι οι άνδρες χάνουν το μυαλό τους όταν μιλάνε σε μια ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοίτα, αν βάλεις την λογική στην μέση, πόσοι άντρες στα λογικά τους θα έκαναν παιδί π.χ.; :grin: Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν απλά θα ήταν λιγότεροι απ' ότι είναι τώρα φαντάζομαι.
(πιθανολογούμε πάντα έτσι, όχι ότι γνωρίζω την απάντηση  :P).
πολλοι αντρες θελουν παιδια και τα λατρευουν οπως επισης θελουν οικογενεια και περιεργως ακομα και σε πολυ μικρες ηλικιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ανεβάζεις πολύ το επίπεδο του παιχνιδιού.Προσπαθείς να πιάσεις επιδόσεις.Το καμάκι σε ωραία γκόμενα είναι πολύ διαφορετικό από το καμάκι σε μπάζο.Για αυτό και συχνά δεν προσέχεις το περιβάλλον όταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ή δε σκέφτεσαι άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο χαζός.Αυτή την παράλυση οι γκόμενες καμιά φορά την εκμεταλεύονται.Βασικά είναι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει πλέον τις αποφάσεις.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Οταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ανεβάζεις πολύ το επίπεδο του παιχνιδιού.Προσπαθείς να πιάσεις επιδόσεις.Το καμάκι σε ωραία γκόμενα είναι πολύ διαφορετικό από το καμάκι σε μπάζο.Για αυτό και συχνά δεν προσέχεις το περιβάλλον όταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ή δε σκέφτεσαι άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο χαζός.Αυτή την παράλυση οι γκόμενες καμιά φορά την εκμεταλεύονται.Βασικά είναι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει πλέον τις αποφάσεις.

Ε δε χρειάζεται να είναι καμιά θεά για να συμβεί, αρκεί να σου αρέσει προσωπικά η γκόμενα, και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
πολλοι αντρες θελουν παιδια και τα λατρευουν οπως επισης θελουν οικογενεια και περιεργως ακομα και σε πολυ μικρες ηλικιες
Δε διαφωνώ, απλά πιστεύω ότι θα ήταν λιγότεροι αυτοί που θα έκαναν σε σχέση με τώρα. Ίσως να βοηθάει στην αναπαραγωγή αυτή η συμπεριφορά, κάτι σαν να ήπιες καμιά μπύρα ένα πράγμα και να έκανες κεφάλι χωρίς όμως να έχεις πιει τίποτα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω χανω το μυαλο μου μονο οταν μιλαω με σενα εριναλ... :zfuck: :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Αυτό το παθαίνω και εγώ, όταν φλερτάρω μια άγνωστη α-καπέλο. Αν κάθομαι για παράδειγμα στο λεωφορείο δίπλα σε μια πολυδιαθλαστική α-καπέλο με φούστα και τρικ-τρικ και θέλω να την προσεγγίσω, της λέω συνήθως για τον καιρό και μου απαντάει με μορφασμό γύπα. Κουλό ε;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γενικα εχω την αισθηση, οτι οταν μιλαμε για ωραιεs γυναικεs , πεταγονται οι ντοπιεs και φωναζουν..."Παρουσα" !!!
Που παs μανδαμ με το φακιολι?? :grin: :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
δεν ξερω ρε λατριτσα αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες. σκεψου κιολας ο αλλος να ειναι ντροπαλος.. σε συνδυασμο με το χασιμο του αρθρου τι να σε πει ο ανθρωπος
Το άρθρο αναφέρει πως οι άντρες σπαταλούν την νοητική ενέργεια στο μπλα μπλα και δεν λέει πως δεν μπορούν να μιλήσουν και πετάνε βλακείες κατά τη διάρκεια του φλερτ.

Εσύ παρεξήγησες τελείως τα γραφόμενα του άρθρου και πήγες να εξηγήσεις γιατί όταν σε γνωρίζουν σου λένε βλακείες, το οποίο, μπορεί κάλλιστα να έχει κάποια εξήγηση κάπου, αλλά δεν είναι το φαινόμενο το οποίο πραγματεύεται το άρθρο.

Επίσης, το άρθρο αναφέρεται σε πολύ όμορφες γυναίκες. Δε σε ξέρω αλλά μήπως το καβαλήσαμε λίγο το καλάμι;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι  αν οταν καποιος νορμαλ βρεθει διπλα σε μια ομορφη γυναικα παιζει να φερθει περιεργα επειδη χανει το μυαλο του. αυτο ειναι το ζητουμενο.. η εφιστημη λεει ναι μαλλον απο οτι καταλαβα

Όχι, απλά μπορεί να φανεί μαλάκας αν τον παρουν εκείνη τη στιγμή τηλέφωνο για άλλη δραστηριότητα.Η αν πρέπει αμέσως μετά να πάρει σοβαρές επαγγελματικες αποφάσεις.Αυτό γίνεται γιατί συγκεντρώνεται υπερβολικά στην κατακτηση της μουναρας και αμελεί το περιβάλλον.Ενώ με το μπαζο κοιτάει συνέχεια τριγυρω.
Ένας τύπος μπορεί να μιλάει πολύ καλά στους φίλους του και να κολλάει με τις γκομενες δεν μπορεί να τους πει τα ίδια γιατί είναι μουναρες και έτσι φαίνεται περιορισμενος.Καταπίνει τη γλώσσα του που λένε.Άλλος μπορεί να είναι τελείως αντικοινωνικός και να μιλάει τέλεια στις γκομενες.Βασικα με τις γκόμενες έχει να κάνει μόνο με αυτό πόσο καλός είσαι με τις γκόμενες όχι με αλλά πράγματα.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το άρθρο αναφέρει πως οι άντρες σπαταλούν την νοητική ενέργεια στο μπλα μπλα και δεν λέει πως δεν μπορούν να μιλήσουν και πετάνε βλακείες κατά τη διάρκεια του φλερτ.

Εσύ παρεξήγησες τελείως τα γραφόμενα του άρθρου και πήγες να εξηγήσεις γιατί όταν σε γνωρίζουν σου λένε βλακείες, το οποίο, μπορεί κάλλιστα να έχει κάποια εξήγηση κάπου, αλλά δεν είναι το φαινόμενο το οποίο πραγματεύεται το άρθρο.

Επίσης, το άρθρο αναφέρεται σε πολύ όμορφες γυναίκες. Δε σε ξέρω αλλά μήπως το καβαλήσαμε λίγο το καλάμι;

το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.

Εννοειs ....τραυλιζουν, κεκεδιζουν , χανουν τον ειρμο τουs, δεν μπορουν ν αρθρωσουν μια κουβεντα, νοιωθουν να ιδρωνουν τα χερια τουs ,κοκκινιζουν, κουνανε με νευρικοτητα το ποδι τουs και κανουν λαθοs στο λογαριασμο??
Ε αυτα ....δεν συμβαινουν  :grin: :grin:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εννοειs ....τραυλιζουν, κεκεδιζουν , χανουν τον ειρμο τουs, δεν μπορουν ν αρθρωσουν μια κουβεντα, νοιωθουν να ιδρωνουν τα χερια τουs ,κοκκινιζουν, κουνανε με νευρικοτητα το ποδι τουs και κανουν λαθοs στο λογαριασμο??
Ε αυτα ....δεν συμβαινουν  :grin: :grin:
:grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τετοιες μαλακιες να διαβαζεις εσυ και θα πας μπροστα.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγω πχ είμαι πολυ ντροπαλος με της γυναίκες

Stories

Νέο!

Stories