dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Εγώ ας πούμε φοβάμαι μη φύγει κανένα κλανίδι και χάσει η γκόμενα τα λογικά της.
Εγώ ας πούμε φοβάμαι μη φύγει κανένα κλανίδι και χάσει η γκόμενα τα λογικά της.
πολλοι αντρες θελουν παιδια και τα λατρευουν οπως επισης θελουν οικογενεια και περιεργως ακομα και σε πολυ μικρες ηλικιεςΚοίτα, αν βάλεις την λογική στην μέση, πόσοι άντρες στα λογικά τους θα έκαναν παιδί π.χ.; Εντάξει, σίγουρα υπάρχουν απλά θα ήταν λιγότεροι απ' ότι είναι τώρα φαντάζομαι.
(πιθανολογούμε πάντα έτσι, όχι ότι γνωρίζω την απάντηση ).
Οταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ανεβάζεις πολύ το επίπεδο του παιχνιδιού.Προσπαθείς να πιάσεις επιδόσεις.Το καμάκι σε ωραία γκόμενα είναι πολύ διαφορετικό από το καμάκι σε μπάζο.Για αυτό και συχνά δεν προσέχεις το περιβάλλον όταν μιλάς σε ωραία γκόμενα ή δε σκέφτεσαι άλλα πράγματα με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο χαζός.Αυτή την παράλυση οι γκόμενες καμιά φορά την εκμεταλεύονται.Βασικά είναι όταν το κάτω κεφάλι παίρνει πλέον τις αποφάσεις.
Δε διαφωνώ, απλά πιστεύω ότι θα ήταν λιγότεροι αυτοί που θα έκαναν σε σχέση με τώρα. Ίσως να βοηθάει στην αναπαραγωγή αυτή η συμπεριφορά, κάτι σαν να ήπιες καμιά μπύρα ένα πράγμα και να έκανες κεφάλι χωρίς όμως να έχεις πιει τίποτα.πολλοι αντρες θελουν παιδια και τα λατρευουν οπως επισης θελουν οικογενεια και περιεργως ακομα και σε πολυ μικρες ηλικιες
αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδαπολλοι αντρες θελουν παιδια και τα λατρευουν οπως επισης θελουν οικογενεια και περιεργως ακομα και σε πολυ μικρες ηλικιες
Για ωραιες γυναικες μιλαει το αρθρο οχι για ελληνιδες
Εμένα μου φαίνεται τραβηγμενο
Το άρθρο αναφέρει πως οι άντρες σπαταλούν την νοητική ενέργεια στο μπλα μπλα και δεν λέει πως δεν μπορούν να μιλήσουν και πετάνε βλακείες κατά τη διάρκεια του φλερτ.δεν ξερω ρε λατριτσα αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες. σκεψου κιολας ο αλλος να ειναι ντροπαλος.. σε συνδυασμο με το χασιμο του αρθρου τι να σε πει ο ανθρωπος
εγω αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν οταν καποιος νορμαλ βρεθει διπλα σε μια ομορφη γυναικα παιζει να φερθει περιεργα επειδη χανει το μυαλο του. αυτο ειναι το ζητουμενο.. η εφιστημη λεει ναι μαλλον απο οτι καταλαβα
Το άρθρο αναφέρει πως οι άντρες σπαταλούν την νοητική ενέργεια στο μπλα μπλα και δεν λέει πως δεν μπορούν να μιλήσουν και πετάνε βλακείες κατά τη διάρκεια του φλερτ.
Εσύ παρεξήγησες τελείως τα γραφόμενα του άρθρου και πήγες να εξηγήσεις γιατί όταν σε γνωρίζουν σου λένε βλακείες, το οποίο, μπορεί κάλλιστα να έχει κάποια εξήγηση κάπου, αλλά δεν είναι το φαινόμενο το οποίο πραγματεύεται το άρθρο.
Επίσης, το άρθρο αναφέρεται σε πολύ όμορφες γυναίκες. Δε σε ξέρω αλλά μήπως το καβαλήσαμε λίγο το καλάμι;
το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.
Εννοειs ....τραυλιζουν, κεκεδιζουν , χανουν τον ειρμο τουs, δεν μπορουν ν αρθρωσουν μια κουβεντα, νοιωθουν να ιδρωνουν τα χερια τουs ,κοκκινιζουν, κουνανε με νευρικοτητα το ποδι τουs και κανουν λαθοs στο λογαριασμο??
Ε αυτα ....δεν συμβαινουν
τετοιες μαλακιες να διαβαζεις εσυ και θα πας μπροστα.το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.
τυπε πες μας κανα σκηνικοΕίναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγω πχ είμαι πολυ ντροπαλος με της γυναίκες
Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγω πχ είμαι πολυ ντροπαλος με της γυναίκες
τι κολλημα τρως δηλαδη και σε πιανουν οι ντροπες τυπε?Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγω πχ είμαι πολυ ντροπαλος με της γυναίκες