You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρείτε οτι ισχυει ότι οι άνδρες χάνουν το μυαλό τους όταν μιλάνε σε μια ωραία γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 111
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μουνοπλακα λεγεται αλλα ΔΕΝ προκαλει νευρικη παραλυση...μη φοβαστε
τωρα που το ξανασκεφτομαι εχεις δικιο δεν μπορει νορμαλ ανθρωπος να παθει μουνοπλακα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Να νομιζεις οτι θες ...λατρεια ασε μας...σιγα μη κεκεδιζει κιολας...αμα ειναι 16 χρονων παιζει να κομπλαρει αλλα λογικος ενηλικας να χασει το μυαλο του επειδη η αλλη εχει κωλαρα δε νομιζω...
Το κεκεδισμα εχει τυχει σε φιλαρακι μου και μαλιστα πολυ εντονα και δεν ειναι κεκες !!!!!
Ειχε πολυ φαση το σκηνικο......
Σπετσες εκει που ειναι οι καφετεριες στα κανονια....
Εχουμε καθισει με την παρεα εγω και αλλα 3 ατομα και περιμενουμε να παρουμε παραγγελια....
ερχεται μια πολυ ομορφη κοπελα να μας παρει παραγγελια και ενω εχουμε πει ολοι ερχεται η σειρα του....
Την κοιταει και λεει .....
ε ε ε ε ε ε ε ενα χυ χυ χυ χυ χυμο χυμο χυμο χυμο !!!!!!!!!
Πω πω πω αξεχαστο θα μου μεινει ..... ωραια χρονια.......
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκτος αν δει τη χρυσα χρυσακη μουνακι...τωρα που το ξανασκεφτομαι εχεις δικιο δεν μπορει νορμαλ ανθρωπος να παθει μουνοπλακα
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
για ωραιες γυναικες λεει
σε αυτο δεν εχεις και αδικο..
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
E ναι κλασικό παράδειγμα ωραίας γυναίκας.εκτος αν δει τη χρυσα χρυσακη μουνακι...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εκτος αν δει τη χρυσα χρυσακη μουνακι...
αν ας πουμε η χρυσα γατακι μουνακι την πεσει στον παπαζολη εκει που ειναι με την παρεα του και ο παπαζολης κατουρηθει πανω του δεν θα με καμει εντυπωση
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Το να πάθεις κοκομπλόκο απλά μιλώντας είναι χοντρό-κουλό....το να κωλώσεις να της πέσεις τπ βρίσκω λογικό.εξαρταται και τι εχει δει ο καθενας αγαπητε αχαχουχα...
Όχι όμως να σε ρωτήσει την ώρα κ να τραυλίζεις,έλεος...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Από τον τρόμο ε;;;αν ας πουμε η χρυσα γατακι μουνακι την πεσει στον παπαζολη εκει που ειναι με την παρεα του και ο παπαζολης κατουρηθει πανω του δεν θα με καμει εντυπωση
Ναι έτσι το δέχομαι.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Παντως με μενα συμβαίνει το αντίθετο.
Οι γκόμενες παθαίνουν μουνόπλακα λογω της ασχήμιας μου!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και το: ''παντρεμένος'' πώς προέκυψε,πήρες τυφλή;;;Παντως με μενα συμβαίνει το αντίθετο.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε ναι αυτο λεμε...αλλα ειναι και θεμα ηλικιας,αμα ο αλλος ειναι μικρος μπορει και να παθει εμπλοκη για λιγο...Το να πάθεις κοκομπλόκο απλά μιλώντας είναι χοντρό-κουλό....το να κωλώσεις να της πέσεις τπ βρίσκω λογικό.
Όχι όμως να σε ρωτήσει την ώρα κ να τραυλίζεις,έλεος...
τωρα αμα δεις αυτη ας πουμε,θα παθεις μια πλακα αλλα δε νομιζω να μη θες να της μιλησεις
Συνημμένα
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βασικά πιστεύω πως εξαρτάται από το ρολόγι που φοράς σε πολύ μεγάλο βαθμό.ε ναι αυτο λεμε...αλλα ειναι και θεμα ηλικιας,αμα ο αλλος ειναι μικρος μπορει και να παθει εμπλοκη για λιγο...
τωρα αμα δεις αυτη ας πουμε,θα παθεις μια πλακα αλλα δε νομιζω να μη θες να της μιλησεις
της εδειξα το ρολοι μου αναγκαστικα (ενα casio ηλεκτρονικο και οχι τιποτα σπουδαιο) .... η παρεα ποιο κατω ειχε λυθει στο γελιο κι εγω ημουν αποσβωλομενος ολοκληρωτικα .... Εκανα ενα 10λεπτο να συνελθω !!!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Την γοήτευσα σαν ξεφτιλισμένος ΠασοκοςΚαι το: ''παντρεμένος'' πώς προέκυψε,πήρες τυφλή;;;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Βασικα πιστευω οτι παιζει ρολο η στιγμη .... το ξαφνιασμα που λεμε σε συνδιασμο με την ντροπαλοτητα.εξαρταται και τι εχει δει ο καθενας αγαπητε αχαχουχα...
Ειμασταν κι εφηβοι τοτε....
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Στελεχάρα του κόμματος εσύ,απλό μέλος αυτή;;;Την γοήτευσα σαν ξεφτιλισμένος Πασοκος
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αι απο δω ρε.....Βασικά πιστεύω πως εξαρτάται από το ρολόγι που φοράς σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Πιτσιρικαρια ειμασταν τοτε .... αυτα δεν μετρουσαν για κανεναν τοτε απο την παρεα μας
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οκ διορθώνω:αι απο δω ρε.....
Πιτσιρικαρια ειμασταν τοτε .... αυτα δεν μετρουσαν για κανεναν τοτε απο την παρεα μας
Όταν πάψεις να είσαι πιτσιρίκι εξαρτάται από το ρολόγι που φοράς...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε ναι αυτο λεμε...αλλα ειναι και θεμα ηλικιας,αμα ο αλλος ειναι μικρος μπορει και να παθει εμπλοκη για λιγο...
αυτη η κοπελα που εβαλες ειναι πανεμορφη πιθανον να παθαινα και γω μουνοπλακα μαζι της( αν ειχε μικροτερα χειλη και εβγαζε τα εξτε)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις