Νέα

Θεωρείτε οτι ισχυει ότι οι άνδρες χάνουν το μυαλό τους όταν μιλάνε σε μια ωραία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.
διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κάνουν παρέα έστω και λίγα λεπτά με μια πολύ ελκυστική γυναίκα, αποδίδουν στη συνέχεια λιγότερο καλά στα νοητικά τεστ
Πήρες το "στη συνέχεια" και το επέκτεινες χρονικά προς τα πίσω, το οποίο είναι τελείως ασύνδετο και άσχετο.

Δηλαδή, είτε σου λέει κάποιος όταν σε γνωρίσει μαλακίες είτε όχι (που έκανες εκείνο το σχόλιο "γιαυτό ακούω μαλακίες που και που") δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σύνδεση με την έρευνα, είναι τελείως διαφορετικό θέμα, δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις.

Για να γίνω πιο κατανοητός, μπορεί κάποιος να μη σου λέει μαλακίες και στο τέλος επειδή είναι γαμώ τα παιδιά να του κάτσεις κιόλας, το άρθρο λέει πως αυτός ο τύπος, στο τεστ IQ θα πάει σκατά μετά που θα σου μιλήσει για πρώτη φορά.

Γκέγκε;

Και εντύπωση μου κάνει πως οι άλλοι ακολούθησαν την εσφαλμένη λογική σου χωρίς να πεταχτεί κάποιος εξυπνάκιας (σαν εμένα) και να σε διορθώσει.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πήρες το "στη συνέχεια" και το επέκτεινες χρονικά προς τα πίσω, το οποίο είναι τελείως ασύνδετο και άσχετο.

Δηλαδή, είτε σου λέει κάποιος όταν σε γνωρίσει μαλακίες είτε όχι (που έκανες εκείνο το σχόλιο "γιαυτό ακούω μαλακίες που και που") δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σύνδεση με την έρευνα, είναι τελείως διαφορετικό θέμα, δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις.

Για να γίνω πιο κατανοητός, μπορεί κάποιος να μη σου λέει μαλακίες και στο τέλος επειδή είναι γαμώ τα παιδιά να του κάτσεις κιόλας, το άρθρο λέει πως αυτός ο τύπος, στο τεστ IQ θα πάει σκατά μετά που θα σου μιλήσει για πρώτη φορά.

Γκέγκε;

Και εντύπωση μου κάνει πως οι άλλοι ακολούθησαν την εσφαλμένη λογική σου χωρίς να πεταχτεί κάποιος εξυπνάκιας (σαν εμένα) και να σε διορθώσει.

Να μην σου κάνει εντυπωση. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κομπλεξ και δεν εχουν προβληματα κατανοησης κειμενου και υφους οπως εσυ. Τα γνωστα θεματακια σου με την δηθεν αντιδραση και την υστερια σαν κακιασμενη αδελφη τα θυμαμαι απο αλλα θρεντ.
Στο θεμα μας τωρα. Δεν ξερω αν γνωριζεις ελληνικα αλλα δεν μιλησα για εμενα και τις μαλακιες που μου λενε. Οποτε ξεκολλα.
Την συνδεση που εκανα ωστε να επεκτεινω προφανως και δεν την κατανοεις αλλα αυτο ειναι κατι που Δεν σε κανει εξυπνο. Οποτε συνοψιζοντας ... αντιδραστικος, αγενης, βλακας, κολλημενος, κομπλεξικος, υστερικος, κακιασμενος κτλ κοινως για κλωτσιες. Με ολα αυτα τα ψυχικα χαρισματα ο διαλογος καταληγει να ειναι απολαυση σε βαρετες μερες.  συνεχισε θα γελασουμε  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην σου κάνει εντυπωση. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κομπλεξ και δεν εχουν προβληματα κατανοησης κειμενου και υφους οπως εσυ. Τα γνωστα θεματακια σου με την δηθεν αντιδραση και την υστερια σαν κακιασμενη αδελφη τα θυμαμαι απο αλλα θρεντ.
Στο θεμα μας τωρα. Δεν ξερω αν γνωριζεις ελληνικα αλλα δεν μιλησα για εμενα και τις μαλακιες που μου λενε. Οποτε ξεκολλα.
Την συνδεση που εκανα ωστε να επεκτεινω προφανως και δεν την κατανοεις αλλα αυτο ειναι κατι που Δεν σε κανει εξυπνο. Οποτε συνοψιζοντας ... αντιδραστικος, αγενης, βλακας, κολλημενος, κομπλεξικος, υστερικος, κακιασμενος κτλ κοινως για κλωτσιες. Με ολα αυτα τα ψυχικα χαρισματα ο διαλογος καταληγει να ειναι απολαυση σε βαρετες μερες.  συνεχισε θα γελασουμε  :sunglasses:
Παντως κι εσυ δεν εισαι το πιο ευγενικο πλασμα του κοσμου...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Παντως κι εσυ δεν εισαι το πιο ευγενικο πλασμα του κοσμου...

ειμαι ευγενεστατη. και αρχικως απαντησα με ευγενεια αλλα οταν ο αλλος μου το παιζει μαγκιτσα με τα γκεγκε λες και μιλαει στην μανουλα του που τον χαιδεψε και βγηκε ζωο, τοτε θα ακουσει τα πραγματα στην ιδια γλωσσα, αν εχω κεφι η αν πληττω, αν οχι, απλα θα τον αγνοησω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που λέει το άρθρο δεν είναι οτι κάποιος λέει μαλακίες στη γκόμενα όταν είναι ωραία ή οτι τα χάνει όταν μιλάει με ωραία γκόμενα αλλά οτι συγκεντρώνεται τόσο πολύ να κατακτήσει τη μουνάρα που κάνει μαλακίες στα άλλα πράγματα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτό που λέει το άρθρο δεν είναι οτι κάποιος λέει μαλακίες στη γκόμενα όταν είναι ωραία ή οτι τα χάνει όταν μιλάει με ωραία γκόμενα αλλά οτι συγκεντρώνεται τόσο πολύ να κατακτήσει τη μουνάρα που κάνει μαλακίες στα άλλα πράγματα.
Όχι ρε συ, δεν αναφέρεται στο αν τα χάνει όταν μιλάει στη γκόμενα. Αναφέρεται στο πως η προσπάθεια να την βγάλει, ξοδεύει πολύ νοητική ενέργεια και γιαυτό αποδίδει άσχημα αργότερα στα IQ tests.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κάποιος θύμωσε; Χαλάρωσε. Όταν έχεις άδικο είναι καλύτερα να το παραδέχεσαι παρά να θυμώνεις.

Αυτό είναι δικό σου, στην πρώτη σελίδα του thread:
"αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες..."
Και κάποιες επόμενες απαντήσεις σου δείχνουν ακριβώς αυτό: πως δεν κατανόησες το περιεχόμενο του άρθρου. Δε καταλαβαίνω προς τι η υστερία.

Την συνδεση που εκανα ωστε να επεκτεινω προφανως και δεν την κατανοεις αλλα αυτο ειναι κατι που Δεν σε κανει εξυπνο.
Αυτό που έγραψες δε βγάζει ακριβώς νόημα, το καταλαβαίνω, εν μέσω μιας νοητικής διαταραχής όλοι μας μπορεί να χάσουμε τον ειρμό των σκέψεών μας, αν και, εσύ τον είχες χαμένο από πριν, όπως φαίνεται και από τα γραφόμενά σου (χουμορ κάνω, χούμορ).

Το ζητούμενο είναι πως, όπως έγραψα προηγουμένως, η επέκταση και η σύνδεση που έκανες ήταν απλά ΑΤΥΧΗΣ. Λάθος, κακή, μη ορθή, πως αλλιώς να το γράψω;

Οποτε συνοψιζοντας ... αντιδραστικος, αγενης, βλακας, κολλημενος, κομπλεξικος, υστερικος, κακιασμενος κτλ κοινως για κλωτσιες. Με ολα αυτα τα ψυχικα χαρισματα ο διαλογος καταληγει να ειναι απολαυση σε βαρετες μερες.  συνεχισε θα γελασουμε  :sunglasses:
Καλά καλά. Νομίζω πως θα ήταν πιο ανώδυνο ψυχικά να παραδεχθείς τη βλακεία που ξεκίνησες και να τελειώνουμε.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Κάποιος θύμωσε; Χαλάρωσε. Όταν έχεις άδικο είναι καλύτερα να το παραδέχεσαι παρά να θυμώνεις.
Αυτό είναι δικό σου, στην πρώτη σελίδα του thread:
"αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λενε τοτε ρε σεις εξηγουνται και πολλες βλακειες που μας λετε ενιοτε σε γνωριμιες..."
Και κάποιες επόμενες απαντήσεις σου δείχνουν ακριβώς αυτό: πως δεν κατανόησες το περιεχόμενο του άρθρου. Δε καταλαβαίνω προς τι η υστερία.
Αυτό που έγραψες δε βγάζει ακριβώς νόημα, το καταλαβαίνω, εν μέσω μιας νοητικής διαταραχής όλοι μας μπορεί να χάσουμε τον ειρμό των σκέψεών μας, αν και, εσύ τον είχες χαμένο από πριν, όπως φαίνεται και από τα γραφόμενά σου (χουμορ κάνω, χούμορ).

Το ζητούμενο είναι πως, όπως έγραψα προηγουμένως, η επέκταση και η σύνδεση που έκανες ήταν απλά ΑΤΥΧΗΣ. Λάθος, κακή, μη ορθή, πως αλλιώς να το γράψω;
Καλά καλά. Νομίζω πως θα ήταν πιο ανώδυνο ψυχικά να παραδεχθείς τη βλακεία που ξεκίνησες και να τελειώνουμε.
Κανε παραθεση τωρα και μια μια τις λεξεις μου,χρησιμοποιωντας τα λογια μου  :grin: Δυσκολη φαση να βλέπεις γυναικα να σε παταει κατω το καταλαβαινω.  :2on1: 

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κανε παραθεση τωρα και μια μια τις λεξεις μου,χρησιμοποιωντας τα λογια μου  :grin: Δυσκολη φαση να βλέπεις γυναικα να σε παταει κατω το καταλαβαινω.  :2on1:   

Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα να παραδέχεται ανοιχτά πως έκανε λάθος. Ακόμα και όταν κάποιος χρησιμοποιεί τα δικά της λόγια (καλή ώρα τώρα) πάλι θα πουλήσουν τρελίτσα και δεν θα το παραδεχθούν! Δηλαδή καρμπόν είστε! Όλες ίδιες.

Όμως, πρέπει να δεχτούμε την φύση όπως τις έκανε και να μην την κρίνουμε ίνα μην κριθούμε.

Σε συγχωρώ, πορεύσου εν ειρήνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom