sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
το αρθρο λεει οτι χανουν τα λογικα τους, το μυαλο τους οτι δεν αποδιδουν στα νοητικα τεστ και στην δουλεια τους αν μιλησουν με ομορφη γυναικα, οποτε το επεκτεινα αν ειδες την κουβεντα.
Πήρες το "στη συνέχεια" και το επέκτεινες χρονικά προς τα πίσω, το οποίο είναι τελείως ασύνδετο και άσχετο.διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κάνουν παρέα έστω και λίγα λεπτά με μια πολύ ελκυστική γυναίκα, αποδίδουν στη συνέχεια λιγότερο καλά στα νοητικά τεστ
Δηλαδή, είτε σου λέει κάποιος όταν σε γνωρίσει μαλακίες είτε όχι (που έκανες εκείνο το σχόλιο "γιαυτό ακούω μαλακίες που και που") δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως σύνδεση με την έρευνα, είναι τελείως διαφορετικό θέμα, δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις.
Για να γίνω πιο κατανοητός, μπορεί κάποιος να μη σου λέει μαλακίες και στο τέλος επειδή είναι γαμώ τα παιδιά να του κάτσεις κιόλας, το άρθρο λέει πως αυτός ο τύπος, στο τεστ IQ θα πάει σκατά μετά που θα σου μιλήσει για πρώτη φορά.
Γκέγκε;
Και εντύπωση μου κάνει πως οι άλλοι ακολούθησαν την εσφαλμένη λογική σου χωρίς να πεταχτεί κάποιος εξυπνάκιας (σαν εμένα) και να σε διορθώσει.