Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
45+62=107 πουσταρες και εγω διαβαζουν το θεμα :2funny: :zfuck:  :grin: :2funny: :cum: :pipa3: :fuck2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.480
Πόντοι
2.606
Αφού ήταν τόσο θηλυκιά, ας το έκοβε το εργαλείο να γίνει και επίσημα γυναίκα (χωρίς εισαγωγικά). Δεν είναι δύσκολο και τόσες το έχουν κάνει.

Αλλιώς οι μισές δουλειές δεν λένε! Σαν τον τερματοφύλακα που κάνει μισή έξοδο και το τρώει το γκολ τελικά....

αν εχει επιλεξει για βιοπορισμο να εκδιδεται δεν θα το εκανε οπως κανενας μαραγκος δεν θα πεταγε το σκαρπελο του οι περισσοτεροι πελατες που πανε με τρανς ειναι παθητικοι νομιζω

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Οι τρανσ είναι γυναίκες μέσα σε σώμα άνδρα. Αν το αναλύσουμε βιολογικά χαίρω πολύ έχεις δίκιο. Αλλά ξύπνα δεν ζεις στο μεσαίωνα και μη κρύβεσαι τρεμάμενος πίσω από λέξεις.
κι αυτΗ που γαμανε φυνεκες σε σωμα ανδρα τι ειναι διλαδις;;;;

Επισκέπτης
Επειδή δεν ξέρω τον καθένα έχεις μουνί, είσαι "χειρουργημένη";  Ή ακόμα έχεις το πουλί σου; Αν ισχύει το δεύτερο πως στο καλό είσαι "μουνάρα"; Μήπως αυτοεξαπατάσαι;
Διακαίωμά σου δηλαδή αν έτσι την βγάζεις καλύτερα...

Γιατι ρωτας ρε ντοκτορε ? Ψηνεσαι να τον φας ? :2funny: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
κι αυτΗ που γαμανε φυνεκες σε σωμα ανδρα τι ειναι διλαδις;;;;

Είναι λάθος να αναζητάμε ταμπέλες και προσδιορισμούς. Αυτό είπα εξ αρχής. Και πετάχτηκαν εξυπνάκηδες. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και τέλος. Αρκεί να μην κάνει κακό σε άλλους και να μην ενοχλεί.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
[quote author=STATHARAS245          link=topic=193206.msg5212934#msg5212934 date=1391104257]

:) γουσταρω ladyboy :smitten: :smitten: :smitten: pataya και να τις σκιζω τις στητες κωλάρες τους :knockinb:ετοιμαζομαι για patayaaaaaaaaaaaa ;)
[/quote]Σωστόόόόόςςς...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.785
Πόντοι
1.206
αν εχει επιλεξει για βιοπορισμο να εκδιδεται δεν θα το εκανε οπως κανενας μαραγκος δεν θα πεταγε το σκαρπελο του οι περισσοτεροι πελατες που πανε με τρανς ειναι παθητικοι νομιζω

Α, τώρα μας τα λες σωστά! Αλλά δεν γίνεται και πουλί να έχεις και θα θεωρείσαι γυναίκα, πως να το κάνουμε;
Αυτός(-η) μπορεί να πιστεύει οτιδήποτε, τί ισχύει λέμε.

Κι εν τέλει αν το θέλεις όντως το κάνεις!
Προσωπικά έχω γνωρίσει χειρουργημένη τρανσέξουαλ η οποία μου είχε πει πως πριν το κόψει έπαιρνε 300άρες για να πηδάει αυτούς που τώρα ρωτάνε αν είναι gay όταν τους πηδάνε οι αχειρούργητες τρανς. Αλλά τους σιχαινόταν αυτούς τους πελάτες και τον εαυτό της μαζί. Μετά δούλευε σε ντέλο για 15 ευρώ το πήδημα και πάλι ίσως να σιχαινόταν κάποιους πελάτες (για τις περισσότερες εκδιδόμενες ισχύει αυτό), αλλά τουλάχιστον αισθανόταν γυναίκα. Και δεν το αισθανόταν μόνο, το έγραφε και η ταυτότητά της και πρωτίστως είχε ΜΟΥΝΙ, έστω τεχνητό.

Γιατί δεν μας λέει κάποια από τα "κορίτσια" με πουλί πόσο πολύ τους "αρέσει" να πηδάνε τους πελάτες τους; ;)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
οποιος πηδαει τραβελι ειναι ανωμαλαρας !

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.500
Επειδή δεν ξέρω τον καθένα έχεις μουνί, είσαι "χειρουργημένη";  Ή ακόμα έχεις το πουλί σου; Αν ισχύει το δεύτερο πως στο καλό είσαι "μουνάρα"; Μήπως αυτοεξαπατάσαι;
Διακαίωμά σου δηλαδή αν έτσι την βγάζεις καλύτερα...
ελα τωρα...τροπος του λεγειν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom