Επισκέπτης
45+62=107 πουσταρες και εγω διαβαζουν το θεμα
Αφού ήταν τόσο θηλυκιά, ας το έκοβε το εργαλείο να γίνει και επίσημα γυναίκα (χωρίς εισαγωγικά). Δεν είναι δύσκολο και τόσες το έχουν κάνει.
Αλλιώς οι μισές δουλειές δεν λένε! Σαν τον τερματοφύλακα που κάνει μισή έξοδο και το τρώει το γκολ τελικά....
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.
Μέσα σε αυτούς κι εσύ.45+62=107 πουσταρες και εγω διαβαζουν το θεμα
Μέσα σε αυτούς κι εσύ.
Όχι εγώ είμαι γαμιάς,εσύ δεν πηδάς τραβεστί.εγω ειμαι ο γαμιας
κι αυτΗ που γαμανε φυνεκες σε σωμα ανδρα τι ειναι διλαδις;;;;Οι τρανσ είναι γυναίκες μέσα σε σώμα άνδρα. Αν το αναλύσουμε βιολογικά χαίρω πολύ έχεις δίκιο. Αλλά ξύπνα δεν ζεις στο μεσαίωνα και μη κρύβεσαι τρεμάμενος πίσω από λέξεις.
Επειδή δεν ξέρω τον καθένα έχεις μουνί, είσαι "χειρουργημένη"; Ή ακόμα έχεις το πουλί σου; Αν ισχύει το δεύτερο πως στο καλό είσαι "μουνάρα"; Μήπως αυτοεξαπατάσαι;
Διακαίωμά σου δηλαδή αν έτσι την βγάζεις καλύτερα...
όχι.Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.
εγω γαμαω οτι γαμιεταιΌχι εγώ είμαι γαμιάς,εσύ δεν πηδάς τραβεστί.
κι αυτΗ που γαμανε φυνεκες σε σωμα ανδρα τι ειναι διλαδις;;;;
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?
Η σωστή ερώτηση είναι "ΘεωρείτΕ" ,όχι "ΘεωρείτΑΙ" .
αν εχει επιλεξει για βιοπορισμο να εκδιδεται δεν θα το εκανε οπως κανενας μαραγκος δεν θα πεταγε το σκαρπελο του οι περισσοτεροι πελατες που πανε με τρανς ειναι παθητικοι νομιζω
Τι στο καλό,δημοτικό δε πήγαν?
ελα τωρα...τροπος του λεγειν...Επειδή δεν ξέρω τον καθένα έχεις μουνί, είσαι "χειρουργημένη"; Ή ακόμα έχεις το πουλί σου; Αν ισχύει το δεύτερο πως στο καλό είσαι "μουνάρα"; Μήπως αυτοεξαπατάσαι;
Διακαίωμά σου δηλαδή αν έτσι την βγάζεις καλύτερα...