Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
χωρις να εχω παει με τραβεστι νομιζω οτι περισσοτερο gay ειναι ενας ετεροφυλοφιλος αντρας που δεν τιμαει τα χαρακτηριστικα που προσδιοριζουν ενα πραγματικο αντρα οπως ειναι η μπεσα ο λογος και αλλα απο εναν αλλον που τα εχει ολα αυτα και τα τιμα αλλα γουσταρει να πηγαινει αποκλειστικα η οχι με τραβεστι

ΣΩΣΤΟΣ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
χωρις να εχω παει με τραβεστι νομιζω οτι περισσοτερο gay ειναι ενας ετεροφυλοφιλος αντρας που δεν τιμαει τα χαρακτηριστικα που προσδιοριζουν ενα πραγματικο αντρα οπως ειναι η μπεσα ο λογος και αλλα απο εναν αλλον που τα εχει ολα αυτα και τα τιμα αλλα γουσταρει να πηγαινει αποκλειστικα η οχι με τραβεστι
Ρε δικε μου δεν υπαρχει περισσοτερο γκευ και λιγοτερο γκευ.Η εισαι η δεν εισαι.
Και οταν πας με αντρα,ειτε ο αντρας ειναι σαν τον μητσο τον νταλικερη ειτε σαν την
μπριζιτ μπαρντο,ειναι αντρας.Το θεμα ειναι να μην ντρεπονται να το αποδεχτουν.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.502

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ
ενδιαφερον σαιτ..αχ μου τα κρυβεις τα καλα ;)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ναι τον θεωρω γκει.
Οπως επισης οταν βλεπω κριτικες εδω που λενε οτι πηγαν με τρανς θεωρω οτι λενε ψεματα οταν λενε πως εναι μονο ενεργητικοι.
Αλλα και παλι μακρυα απο τον κωλο μου κι οπου θελει ας μπει που λενε.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ
Μιλάει για "Διαφορές μεταξύ Τράνς, Τραβεστί και Cross".
Δεν λέει πουθενά για straight.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.489
Πόντοι
2.606
Ρε δικε μου δεν υπαρχει περισσοτερο γκευ και λιγοτερο γκευ.Η εισαι η δεν εισαι.
Και οταν πας με αντρα,ειτε ο αντρας ειναι σαν τον μητσο τον νταλικερη ειτε σαν την
μπριζιτ μπαρντο,ειναι αντρας.Το θεμα ειναι να μην ντρεπονται να το αποδεχτουν.
μου ειναι δυσκολο να διαφωνισω σε αυτο που λες γιατι εχει μια μικρη η μεγαλη δοση αληθειας το point που εχουν-ω οι περισσοτεροι οσον αφορα τους gay ειναι η μεριδα εξ αυτων που ειναι θυληπρεπεις γιατι δεν ειναι συμβατο με την αισθητικη μας(οχι βεβαια οτι τους νοιαζει και η γνωμη μας...).Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος, αυστηρα και μονο, το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206

Φίλε αυτό που περιγράφεις είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ο οποίος συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ομοφυλόφυλος (gay), αλλά συνηθέστατα είναι...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε αυτό που περιγράφεις είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ο οποίος συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ομοφυλόφυλος (gay), αλλά συνηθέστατα είναι...

Εγώ τους περισσότερους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που έχω γνωρίσει είναι str8.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
"Μια από τις πιο διαδεδομένες παρεξηγήσεις σχετικα με τις crossdressers, είναι ότι αυτό αποτελεί μια σαφή ένδειξη ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αν και σίγουρα κάποιοι τραβεστί μπορεί να είναι ομοφυλόφιλοι.
Ο λόγος που κάποιο άτομο κάνει Crossdressing ή πού έλκεται από αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την προσωπική του απόλαυση, τον φετιχισμό, την χαλάρωση από το στρές, την αναγκη του για εξερεύνηση της θηλυκής του πλευράς κ.α .
Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το crossdressing μπορεί να γίνεται για λόγους θεάματος (performance) ή ακόμα ώς πολιτική ή κοινωνική δήλωση σχετικά με τους ρόλους των δύο φύλων ή των κοινωνικών κανόνων."

ΕΛΕΟΣ!

Ρε παιδια, ας συνεννοηθουμε οτι καποιος που φοραει περουκες και κραγιονια ειναι γκευ - αδερφη - ομοφυλοφιλος - πουστης - λουγκρα - τοιουτος,
ή οτιδηποτε αλλο συναφες, ρατσιστικο ή μη.

Το political correct, αν και λασαριστηκε απο τους Αμερικανους Democrats, ειναι βαθυτατα πουριτανικο, γιατι δεν επιτρεπει την εκτονωση των πραγματικων συναισθηματων και σκεψεων των ανθρωπων.
Πχ, ο πατερας μου που ειναι ομοφοβικος, δεν εχει νοημα να λεει "ομοφυλοφιλος". Ας πει "πουστης", να τελειωνουμε.
Το θεμα ειναι να μην εισαι ομοφοβικος - οχι να εκφραζεσαι "αποδεκτά".  

Ολο αυτο ηταν παρενθεση.

Ως προς το κυριο θεμα:
Οποιοσδηποτε παει με γυναικες (κανονικες, εγχειρισμενες... γενικα, ατομα με μουνι) ειναι straight. Εννοω στην πραξη, οχι συναισθηματικα.
Δεν παιζει ρολο αν η γυναικα του χωνει ματσουκια στον κωλο, αν τον δερνει, αν τον κατουραει ή οτιδηποτε αλλο. Παιζει ρολο οτι ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ.
(Προφανως, αν καποιος εχει βιτσιο να τρωει μονο στραπονακι απο τη συζυγο, και να μην την πηδαει ποτε, ειναι καταπιεσμενη αδερφη... Δεν τον λες και straight, δηλαδη!
Αλλα, απ' την αλλη, δεν τον λες με τιποτα gay, γιατι, στην πραξη ΔΕΝ ειναι!!)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μου ειναι δυσκολο να διαφωνισω σε αυτο που λες γιατι εχει μια μικρη η μεγαλη δοση αληθειας το point που εχουν-ω οι περισσοτεροι οσον αφορα τους gay ειναι η μεριδα εξ αυτων που ειναι θυληπρεπεις γιατι δεν ειναι συμβατο με την αισθητικη μας(οχι βεβαια οτι τους νοιαζει και η γνωμη μας...).Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος αυστηρα και μονο το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?
Μα πως θα κανεις σεξ με κατι που δεν σε ελκει φιλε μου,οσο μεθυσμενος και να εισαι.
Με το που θα δεις δευτερη πουτσα θα σου πεσει αν εισαι στρειτ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος αυστηρα και μονο το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?

Αφού δεν θα το έχεις επιδιώξει ρε φίλε φυσικά δεν θα είσαι!
Και να σε πηδήσουν με την βία, πάλι gay δεν γίνεσαι. Μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.502
πουστηδες ειναι αυτοι που γαμιουνται κ κρυβονται και κραζουν τους αλλους επειδη γαμιουνται και δεν το κρυβουν...αυτοι ειναι για φτυσιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom