Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι έχεις δίκιο. έχεις δίκιο. Είσαι σωστός.Και τι φασιστικό είπα εγώ ρε πανηλίθιε;
Ναι έχεις δίκιο. έχεις δίκιο. Είσαι σωστός.Και τι φασιστικό είπα εγώ ρε πανηλίθιε;
χωρις να εχω παει με τραβεστι νομιζω οτι περισσοτερο gay ειναι ενας ετεροφυλοφιλος αντρας που δεν τιμαει τα χαρακτηριστικα που προσδιοριζουν ενα πραγματικο αντρα οπως ειναι η μπεσα ο λογος και αλλα απο εναν αλλον που τα εχει ολα αυτα και τα τιμα αλλα γουσταρει να πηγαινει αποκλειστικα η οχι με τραβεστι
Εγώ γαμάω γυναίκες και τραβεστάκια,οι άντρες δε μου αρέσουν,ούτε μου άρεσαν ποτέ.
Είμαι πιο άντρας από αυτούς που γαμάνε μόνο γυναίκες.
Ρε δικε μου δεν υπαρχει περισσοτερο γκευ και λιγοτερο γκευ.Η εισαι η δεν εισαι.χωρις να εχω παει με τραβεστι νομιζω οτι περισσοτερο gay ειναι ενας ετεροφυλοφιλος αντρας που δεν τιμαει τα χαρακτηριστικα που προσδιοριζουν ενα πραγματικο αντρα οπως ειναι η μπεσα ο λογος και αλλα απο εναν αλλον που τα εχει ολα αυτα και τα τιμα αλλα γουσταρει να πηγαινει αποκλειστικα η οχι με τραβεστι
ενδιαφερον σαιτ..αχ μου τα κρυβεις τα καλα ;)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ
που εισαι Χοσέ μου;Άτσα επισκεψιμότητα το θρεντ...40 μέλη.
Μιλάει για "Διαφορές μεταξύ Τράνς, Τραβεστί και Cross".
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΓΚ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ
Με φάγαν οι γυναίκες Τζούλι!που εισαι Χοσέ μου;
κριμα κι εκανα τοσα ονειρα :'(Με φάγαν οι γυναίκες Τζούλι!
μου ειναι δυσκολο να διαφωνισω σε αυτο που λες γιατι εχει μια μικρη η μεγαλη δοση αληθειας το point που εχουν-ω οι περισσοτεροι οσον αφορα τους gay ειναι η μεριδα εξ αυτων που ειναι θυληπρεπεις γιατι δεν ειναι συμβατο με την αισθητικη μας(οχι βεβαια οτι τους νοιαζει και η γνωμη μας...).Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος, αυστηρα και μονο, το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?Ρε δικε μου δεν υπαρχει περισσοτερο γκευ και λιγοτερο γκευ.Η εισαι η δεν εισαι.
Και οταν πας με αντρα,ειτε ο αντρας ειναι σαν τον μητσο τον νταλικερη ειτε σαν την
μπριζιτ μπαρντο,ειναι αντρας.Το θεμα ειναι να μην ντρεπονται να το αποδεχτουν.
χωρις να εχω παει με τραβεστι νομιζω οτι περισσοτερο gay ειναι ενας ετεροφυλοφιλος αντρας που δεν τιμαει τα χαρακτηριστικα που προσδιοριζουν ενα πραγματικο αντρα οπως ειναι η μπεσα ο λογος και αλλα απο εναν αλλον που τα εχει ολα αυτα και τα τιμα αλλα γουσταρει να πηγαινει αποκλειστικα η οχι με τραβεστι
Θα τις παρατήσω όλες και θα τα φτιάξω μαζί σου.κριμα κι εκανα τοσα ονειρα :'(
Φίλε αυτό που περιγράφεις είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ο οποίος συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ομοφυλόφυλος (gay), αλλά συνηθέστατα είναι...
Μα πως θα κανεις σεξ με κατι που δεν σε ελκει φιλε μου,οσο μεθυσμενος και να εισαι.μου ειναι δυσκολο να διαφωνισω σε αυτο που λες γιατι εχει μια μικρη η μεγαλη δοση αληθειας το point που εχουν-ω οι περισσοτεροι οσον αφορα τους gay ειναι η μεριδα εξ αυτων που ειναι θυληπρεπεις γιατι δεν ειναι συμβατο με την αισθητικη μας(οχι βεβαια οτι τους νοιαζει και η γνωμη μας...).Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος αυστηρα και μονο το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?
Θα σου κανω την εξης ερωτηση χωρις ιχνος ειρωνιας αν μεθυσμενος βρισκοσουν με μια γυναικα που δεν ειχες καταλαβει οτι ειναι τραβεστι γδυνοταν και ας υποθεσουμε δεν εκανες μεταβολη να φυγεις αλλα συνεχιζες και κανατε σεξ καθαρα ομως εσυ σαν ενεργητικος αυστηρα και μονο το πρωι που θα ξυπναγες θα αισθανοσουν gay?
πουστηδες ειναι αυτοι που γαμιουνται κ κρυβονται και κραζουν τους αλλους επειδη γαμιουνται και δεν το κρυβουν...αυτοι ειναι για φτυσιμοΦίλε αυτό που περιγράφεις είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ο οποίος συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ομοφυλόφυλος (gay), αλλά συνηθέστατα είναι...