jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όχι.
Οι τρανς ειναι αντρες που ντυνονται γυναικες φιλε μου.Αποδεξου τον εαυτο σου και μην ψαχνεις για δικαιολογιες.
Ακούστε, δεν χρειάζονται τίτλοι. Ο άνθρωπος ρώτησε αν θεωρείται κάποιος gay που πάει με τραβεστί. Η απάντηση είναι απλή: ΟΙ GAY ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! Ε ΑΣΧΕΤΟΙ! ΣΤΟΥΣ GAY ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΑ 99% ΑΪΝΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!
Αντρας ειναι ο τρανς φιλε μου.Και ομορφος να ειναι,δεν παυει να ειναι αντρας.Αν θα γούσταρα άντρες θα το αποδεχόμουν μια χαρά. Δεν με ελκυουν οι άντρες. Οι τρανσ όμως ναι. Και σε πολλούς από εσάς.
Το τραβεστί δεν είναι 100% θηλυκό όμως.
Αυτούς που πάνε με τρανς τους έλκουν τα "ανδρικά" χαρακτηριστικά της.
Ρε πανίβλακα, άσχετος είσαι εσύ που μπερδεύεις τι κάνει κάποιος (Όποιος ζητά από τη δικια του να του βάλει δάχτυλο είναι gay) με το με ποιον πάει (gay είναι αυτός που πάει με άνδρες).Σώπα ρε Λεξιλόγε φιλόλογε. Όταν ορίζεις παλιοάσχετε να τα βάζεις όλα μέσα και τη κουλτούρα που έχει μια λέξη.
Αντρας ειναι ο τρανς φιλε μου.Και ομορφος να ειναι,δεν παυει να ειναι αντρας.
Και οποιον ελκυει καποιο τρανς εχει ομοφυλοφιλικες τασεις.Μην κρυβομαστε.
ΌτιΤο τραβεστί δεν είναι 100% θηλυκό όμως.
Αυτούς που πάνε με τρανς τους έλκουν τα "ανδρικά" χαρακτηριστικά της.
Τους έλκουν ΚΑΙ τα ανδρικά σε περίπτωση που το ξέχασες!Αυτούς που πάνε με τραβεστί τους έλκει ο συνδυασμός. Αν ήλκυαν μόνο τα ανδρικά θα πηγαίνανε με άντρες.
Ρε πανίβλακα, άσχετος είσαι εσύ που μπερδεύεις τι κάνει κάποιος (Όποιος ζητά από τη δικια του να του βάλει δάχτυλο είναι gay) με το με ποιον πάει (gay είναι αυτός που πάει με άνδρες).
Ο ορισμός μιλάει για το φύλο του συντρόφου όχι για τις "δραστηριότητες"!
Όσο για την κουλτούρα, αυτό είναι υποκειμενικό (δεν έχεις ακούσει για gay-culture βλαμμένο;), γι'αυτό το σημείο αναφοράς είναι ο ορισμός ηλίθιε!
Ναι αδερφάκο δεν το ξέχασα. Το βάζω και αυτό.ΌτιΤους έλκουν ΚΑΙ τα ανδρικά σε περίπτωση που το ξέχασες!
Δηλαδη ρε φιλε καποιος που γαμαει τραβελι και του κρεμονται τα αρχιδια και η πουτσα δεν ειναι γκευ;
Οχι ρε, κατα κυριο λογο ειναι λαϊκος - βαρυμαγκας ταριφας γκέυ.
"Γκέυς"...
Άμα θες να διευκολύνεις την συζήτηση μην επιτίθεσαι στους άλλους μόνο και μόνο επειδή σε ενοχλεί αυτό που υποστηρίζουν (Βλαμμένε).ΟΚ αδερφέ μου, τι να σου πω ναι. Αν διευκολύνω τη συζήτηση ναι. (Κολλημένοι)
Βλαμένε επιτίθεμαι σε φασιστικό λεξιλόγιο και ταμπέλες.Άμα θες να διευκολύνεις την συζήτηση μην επιτίθεσαι στους άλλους μόνο και μόνο επειδή σε ενοχλεί αυτό που υποστηρίζουν (Βλαμμένε).
Ναι αδερφάρα δεν το ξέχασες. Επειδή στο θύμισα.Ναι αδερφάκο δεν το ξέχασα. Το βάζω και αυτό.
Και τι φασιστικό είπα εγώ ρε πανηλίθιε;Βλαμένε επιτίθεμαι σε φασιστικό λεξιλόγιο και ταμπέλες.
Ναι αδερφάρα δεν το ξέχασες. Επειδή στο θύμισα.