Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τι το κουράζετε...

Ή σου αρέσουν οι κοπέλες με έξτρα προσόντα ή δε σου αρέσουν.

Το αν θα σε πουν γκέι,πούστη,αδερφή είναι δικό τους θέμα. :grin:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Φίλε αυτό που περιγράφεις είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ο οποίος συμφωνώ πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ομοφυλόφυλος (gay), αλλά συνηθέστατα είναι...
Διόλου τυχαία και η επιλογή του επιθέτου!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.489
Πόντοι
2.606
Αφού δεν θα το έχεις επιδιώξει ρε φίλε φυσικά δεν θα είσαι!
Και να σε πηδήσουν με την βία, πάλι gay δεν γίνεσαι. Μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος.

νηφαλιος και εν γνωση μου οτι ειναι καποια τραβεστι δεν μου εχει περασει ποτε η ιδεα να παω ουτε το θελω αλλα νομιζω αν αντεστραφα την ερωτηση που  eκανα προηγουμενος και την εκανα στον ευατο μου νομιζω οτι θα εκανα σεξ (ενεργητικος εγω)μαζι της και ειμαι βεβαιος οτι το πρωι δεν θα αισθανομουν gay  

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Αν θα γούσταρα άντρες θα το αποδεχόμουν μια χαρά. Δεν με ελκυουν οι άντρες. Οι τρανσ όμως ναι. Και σε πολλούς από εσάς.
Φίλε! άσε της θεωρίες. Με της ΤΡΑΝΣ! πάνε οι κρυφοί. Καλύπτετε τον πουστικο αντρισμό σας πίσω από τον άντρα, που φορεί φουστάνια για μην πείτε στον εαυτό σας ότι σας γαμησε άντρας. Ένας γνήσιος άντρας δεν πάει ούτε με GAY! Αυτός που γουστάρει θα πάει με αρσενικό. Εγώ γουστάρω τα παιχνίδια με ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Όμως. Με της τρανς έχω πάει. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ένας που πάει με ΤΡΑΝΣ! και το τρώει δεν πάει με ΑΝΤΡΕΣ! γιατί τότε θεωρείται ΠΟΥΣΤΗΣ. Εκεί τρελαίνομαι. Τέλος! Το γνήσιο αρσενικό ούτε δάκτυλο δεν θα δεχθεί. Λοιπόν μην λέμε μαλακιες .Και με τα ΤΡΑΝΣ πάνε κάτι γυμνασμένα παλικάρια, που το παίζουν αντράκια. Κάτι παντρεμένοι. Κάτι διάσημοι. Αυτό δεν είναι κάλυψη? Εγώ πάντως προτιμώ τα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! Τώρα αν είμαι πουστης? το συμπέρασμα δικό σου φίλε!  :kissass2: :zfuck: :fuck1:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
νηφαλιος και εν γνωση μου οτι ειναι καποια τραβεστι δεν μου εχει περασει ποτε η ιδεα να παω ουτε το θελω αλλα νομιζω αν αντεστραφα την ερωτηση που  eκανα προηγουμενος και την εκανα στον ευατο μου νομιζω οτι θα εκανα σεξ (ενεργητικος εγω)μαζι της και ειμαι βεβαιος οτι το πρωι δεν θα αισθανομουν gay  
Ακόμη και να'βλεπες το εργαλείο να κρέμεται ρε brabus;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ενδιαφερον σαιτ..αχ μου τα κρυβεις τα καλα ;)
:smitten: :smitten: :smitten:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΖΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΓΚΕΙ ΕΙΤΕ ΤΡΑΝΣ ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΙΤ  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εισαι οτι εσυ θεωρεις τον εαυτο σου. Μη ζεις τη ζωη με το τι γνωμη φτιαχνουν οι αλλοι για σενα. Γαμα οτι γουσταρεις να γαμας και μη ρωτας τη γνωμη των αλλων γιατι στην Ελλαδα ζεις και 99 στις 100 θα σε ρεζιλεψουνε μεσα απο την ανωριμοτητα τους οι γνωμες τριτων. Ειδικα πισω απο πληκτρολογια...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:rockon:
Εισαι οτι εσυ θεωρεις τον εαυτο σου. Μη ζεις τη ζωη με το τι γνωμη φτιαχνουν οι αλλοι για σενα. Γαμα οτι γουσταρεις να γαμας και μη ρωτας τη γνωμη των αλλων γιατι στην Ελλαδα ζεις και 99 στις 100 θα σε ρεζιλεψουνε μεσα απο την ανωριμοτητα τους οι γνωμες τριτων. Ειδικα πισω απο πληκτρολογια...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.489
Πόντοι
2.606
Ακόμη και να'βλεπες το εργαλείο να κρέμεται ρε brabus;

ναι αυτο ειναι ενα θεμα..... τεσπα δεν ξερω κι εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα καταφερνα αλλα ξερεις να, βλεπεις ειδικα lady boys ταιλανδεζες για παραδειγμα και λες δεν μπορει αυτη ειναι γυναικα το ματζαφλαρι με uxu της το κολλησανε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
πουστηδες ειναι αυτοι που γαμιουνται κ κρυβονται και κραζουν τους αλλους επειδη γαμιουνται και δεν το κρυβουν...αυτοι ειναι για φτυσιμο

Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό κι αν είναι όντως πούστικια συμπεριφορά.

Να σε ρωτήσω κάτι κι αν θέλεις μου απαντάς. Το φύλλο σου εσύ πως θα το περιέγραφες; Αρσενικό ή θηλυκό; Ας πούμε τί θα ήθελες να γράφεται στην ταυτότητά σου.
Όχι περιφραστικά! Με μία λέξη μόνο...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.500
μπραβο πασα μου...τα ειπες ολα...μπραβο

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.500
Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό κι αν είναι όντως πούστικια συμπεριφορά.

Να σε ρωτήσω κάτι κι αν θέλεις μου απαντάς. Το φύλλο σου εσύ πως θα το περιέγραφες; Αρσενικό ή θηλυκό; Ας πούμε τί θα ήθελες να γράφεται στην ταυτότητά σου.
Όχι περιφραστικά! Με μία λέξη μόνο...
το φυλο μου ειναι αρρεν...μολις γεννηθηκα ειπανε,καλως το αγορακι μας...απο κει κ περα στην ταυτοτητα μου ειναι λογικο να γραφεται πως ειμαι ανδρας,αυτο ειναι για να κανουμε τις δουλειες μας με τις υπηρεσιες...απο κει και περα στο κρεβατι θελω πουτσα...κ ναμαι μουναρα!!! ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Φίλε! άσε της θεωρίες. Με της ΤΡΑΝΣ! πάνε οι κρυφοί. Καλύπτετε τον πουστικο αντρισμό σας πίσω από τον άντρα, που φορεί φουστάνια για μην πείτε στον εαυτό σας ότι σας γαμησε άντρας. Ένας γνήσιος άντρας δεν πάει ούτε με GAY! Αυτός που γουστάρει θα πάει με αρσενικό. Εγώ γουστάρω τα παιχνίδια με ΑΡΣΕΝΙΚΑ! Όμως. Με της τρανς έχω πάει. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ένας που πάει με ΤΡΑΝΣ! και το τρώει δεν πάει με ΑΝΤΡΕΣ! γιατί τότε θεωρείται ΠΟΥΣΤΗΣ. Εκεί τρελαίνομαι. Τέλος! Το γνήσιο αρσενικό ούτε δάκτυλο δεν θα δεχθεί. Λοιπόν μην λέμε μαλακιες .Και με τα ΤΡΑΝΣ πάνε κάτι γυμνασμένα παλικάρια, που το παίζουν αντράκια. Κάτι παντρεμένοι. Κάτι διάσημοι. Αυτό δεν είναι κάλυψη? Εγώ πάντως προτιμώ τα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! Τώρα αν είμαι πουστης? το συμπέρασμα δικό σου φίλε!  :kissass2: :zfuck: :fuck1:

Τύπε πας να μας τρελλάνεις;
Γουστάρεις να πηδάς (να δεχθώ χωρίς να σε πηδάνε) άντρες και δεν είσαι ομοφυλόφιλος; Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ομοφυλόφιλου είσαι!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
ναι αυτο ειναι ενα θεμα..... τεσπα δεν ξερω κι εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα καταφερνα αλλα ξερεις να, βλεπεις ειδικα lady boys ταιλανδεζες για παραδειγμα και λες δεν μπορει αυτη ειναι γυναικα το ματζαφλαρι με uxu της το κολλησανε
Ρε φίλε άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Η UHU UHU αλλά και το ματζαφλαρι ματζαφλαρι!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Ότι να ναι.. Τα έχεις βάλει όλα στο μπλέντερ εσύ.

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Από αυτά που διαβάζει κανείς στο συγκεκριμένο θρεντ μπορεί να χωρίσει αυτούς που γράφουν σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Σε εκείνους που είναι και πολύ ματσό, οι περισσότεροι έχουν φυσικα γαμήσει πάνω από 200 γυναίκες (οι 199 ήταν βέβαια πουτάνες) και θεωρούν β' κατηγορίας αρσενικά αυτούς που πηγαίνουν και με τρανς. Τώρα τι δουλεια έχουν εδώ μέσα δεν ξέρω, τα συμπεράσματα είναι του καθενός σας. Οι άλλοι είναι εκείνοι που πηγαίνουν με τρανς και προσπαθουν να το δικαιολογήσουν σε άλλους και πιο πόλυ στον εαυτό τους. Εγώ μόνο γάμησα-εγώ λίγο της τον έπιασα-τον εγλειψα λίγο-μου τον έβαλε για 23 δευτερόλεπτα ενώ δεν προσεχα και άλλα τέτοια αστεία. Καποιοι τρίτοι παίζουν με τις λέξεις και τις ερμηνείες τι σημαίνει gay-straight και όλα τα ενδιάμεσα. Χαλαρώστε ρε λίγο. Καντε οτι αισθάνεστε και αφήστε τους άλλους να λένε ότι θέλουν.  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
το φυλο μου ειναι αρρεν...μολις γεννηθηκα ειπανε,καλως το αγορακι μας...απο κει κ περα στην ταυτοτητα μου ειναι λογικο να γραφεται πως ειμαι ανδρας,αυτο ειναι για να κανουμε τις δουλειες μας με τις υπηρεσιες...απο κει και περα στο κρεβατι θελω πουτσα...κ ναμαι μουναρα!!! ;)

Επειδή δεν ξέρω τον καθένα έχεις μουνί, είσαι "χειρουργημένη";  Ή ακόμα έχεις το πουλί σου; Αν ισχύει το δεύτερο πως στο καλό είσαι "μουνάρα"; Μήπως αυτοεξαπατάσαι;
Διακαίωμά σου δηλαδή αν έτσι την βγάζεις καλύτερα...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.489
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Η UHU UHU αλλά και το ματζαφλαρι ματζαφλαρι!

εκεινη doggy style με κολλημενο με uxu το ματζαφλαρι στον αφαλο να μην το βλεπω κι εγω απο πισω να καρφωνω

το σωσα τωρα?  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
[quote author=STATHARAS245          link=topic=193206.msg5212891#msg5212891 date=1391103409]
φίλος η ladyboy της ταυλάνδης ηταν 99% γυναίκα και απο κοντά φιλαρα ανταλάξαμε τρελά γλωσόφυλα και η φωνη της αγγιζε την γυναικεία.... :)
[/quote]

Αφού ήταν τόσο θηλυκιά, ας το έκοβε το εργαλείο να γίνει και επίσημα γυναίκα (χωρίς εισαγωγικά). Δεν είναι δύσκολο και τόσες το έχουν κάνει.

Αλλιώς οι μισές δουλειές δεν λένε! Σαν τον τερματοφύλακα που κάνει μισή έξοδο και το τρώει το γκολ τελικά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom