Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όποιος ζητά από τη δικια του να του βάλει δάχτυλο είναι gay? Για να μιλήσω στη δική σου ΤΑΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ gay είναι αυτός που πάει με άνδρες. Οι τρανσ είναι γυναίκες μέσα σε σώμα άνδρα. Αν το αναλύσουμε βιολογικά χαίρω πολύ έχεις δίκιο. Αλλά ξύπνα δεν ζεις στο μεσαίωνα και μη κρύβεσαι τρεμάμενος πίσω από λέξεις.

.μεγαλε ασε τις αναλυσεις και τους κανονες γιατι τα κανεις σκατα. Αφου ειναι γυναικες σε σωμα αντρα αρα ο μονος λογος να πας εκει και οχι σε γυναικα ειναι το εργαλειο.
Οποτε ασε τι ειναι αυτες και δεξου τι εισαι εσυ που ψαχνεις πουτσο με περουκα

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
221
Πόντοι
16
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.

Να πω κι εγώ την άποψή μου επί του θέματος.

Πιστεύω ότι αυτός που πηγαίνει με τρανς βρίσκεται σε μία φάση που ουσιαστικά θέλει κάτι ενδιάμεσο.Ίσως για κάποιους είναι η αρχή για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι,μπορεί για κάποιους άλλους να μην ισχύει αυτό.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
.μεγαλε ασε τις αναλυσεις και τους κανονες γιατι τα κανεις σκατα. Αφου ειναι γυναικες σε σωμα αντρα αρα ο μονος λογος να πας εκει και οχι σε γυναικα ειναι το εργαλειο.
Οποτε ασε τι ειναι αυτες και δεξου τι εισαι εσυ που ψαχνεις πουτσο με περουκα

Άλλος βλάκας απο κει. Ότι πεις ναι. Ψάχνω πούτσο.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Είναι λάθος να αναζητάμε ταμπέλες και προσδιορισμούς. Αυτό είπα εξ αρχής. Και πετάχτηκαν εξυπνάκηδες. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και τέλος. Αρκεί να μην κάνει κακό σε άλλους και να μην ενοχλεί.
εγω πιστευω οτι φοβουνται οι ιδιοι να παραδεχτουν τι ειναι
δεν ειναι κακο να εισαι πουστης, μπινες,κολομπαρας, ομοφυλοφιλος ποιοα λεξη θες βαλε το ιδιο ειναι

κακο ειναι να παραμυθιαζεις τον ιδιο σου τον εαυτο και να λες οτι δεν εισαι κατι που εισαι

ειναι ενας καραφλος να λεει οτι εχει μεγαλο μετωπο
κι ενας χοντρος οτι ειναι απλα για το μποι του χοντρος

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Να πω κι εγώ την άποψή μου επί του θέματος.

Πιστεύω ότι αυτός που πηγαίνει με τρανς βρίσκεται σε μία φάση που ουσιαστικά θέλει κάτι ενδιάμεσο.Ίσως για κάποιους είναι η αρχή για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι,μπορεί για κάποιους άλλους να μην ισχύει αυτό.

Ναι έτσι είναι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
ελα τωρα...τροπος του λεγειν...

Δεκτόν! Απάντησέ μου τώρα και το άλλο που σε ρώτησα. Τους πελάτες σου που τους πηδάς, πόσο πολύ τους εκτιμάς και πόσο σου αρέσει αυτό που κάνεις;
Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση επαγγελματικά μην μου απαντήσεις, θα καταλάβω. ;)
Αλλά μην μας πεις ψέματα!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι φοβουνται οι ιδιοι να παραδεχτουν τι ειναι
δεν ειναι κακο να εισαι πουστης, μπινες,κολομπαρας, ομοφυλοφιλος ποιοα λεξη θες βαλε το ιδιο ειναι

κακο ειναι να παραμυθιαζεις τον ιδιο σου τον εαυτο και να λες οτι δεν εισαι κατι που εισαι

ειναι ενας καραφλος να λεει οτι εχει μεγαλο μετωπο
κι ενας χοντρος οτι ειναι απλα για το μποι του χοντρος

Τίποτα στη ζωή δεν είναι απόλυτο. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό! Σήμερα μπορεί ν σ αρεσουν τα τραβέλια και αύριο όχι. Το σήμερα - αυριο είναι σχήμα λόγου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.173
Πόντοι
2.606
να δεις που την κυριακη θα ανοιχτει θρεντ ποιος ειναι ποιο γκεις αυτος που δαχτυλιαζεται απο γυναικες αλλα δεν θελει να παει με αντρα η αυτος που εχει παει με τραβεστι  :2funny: αναμενουμε

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Τίποτα στη ζωή δεν είναι απόλυτο. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό! Σήμερα μπορεί ν σ αρεσουν τα τραβέλια και αύριο όχι. Το σήμερα - αυριο είναι σχήμα λόγου.
διαφωνω μαζι σου αλλα δεν θα σου αντιπαρατεθω κι θα σεβαστω την αποψη σου
τι δικια μου την γνωμη την ειπα

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
διαφωνω μαζι σου αλλα δεν θα σου αντιπαρατεθω κι θα σεβαστω την αποψη σου
τι δικια μου την γνωμη την ειπα

Σωστός και εγώ δέχομαι τη δική σου γνώμη, καλά κάνεις και τη λες. Άσχετα αν διαφωνούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom