Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οποιος πηδαει τραβελι ειναι ανωμαλαρας !
Πέτρος Φωτισμένος 100% ! ΧΑΧΑ
οποιος πηδαει τραβελι ειναι ανωμαλαρας !
ελα τωρα...τροπος του λεγειν...
Όποιος ζητά από τη δικια του να του βάλει δάχτυλο είναι gay? Για να μιλήσω στη δική σου ΤΑΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ gay είναι αυτός που πάει με άνδρες. Οι τρανσ είναι γυναίκες μέσα σε σώμα άνδρα. Αν το αναλύσουμε βιολογικά χαίρω πολύ έχεις δίκιο. Αλλά ξύπνα δεν ζεις στο μεσαίωνα και μη κρύβεσαι τρεμάμενος πίσω από λέξεις.
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.
.μεγαλε ασε τις αναλυσεις και τους κανονες γιατι τα κανεις σκατα. Αφου ειναι γυναικες σε σωμα αντρα αρα ο μονος λογος να πας εκει και οχι σε γυναικα ειναι το εργαλειο.
Οποτε ασε τι ειναι αυτες και δεξου τι εισαι εσυ που ψαχνεις πουτσο με περουκα
εγω πιστευω οτι φοβουνται οι ιδιοι να παραδεχτουν τι ειναιΕίναι λάθος να αναζητάμε ταμπέλες και προσδιορισμούς. Αυτό είπα εξ αρχής. Και πετάχτηκαν εξυπνάκηδες. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και τέλος. Αρκεί να μην κάνει κακό σε άλλους και να μην ενοχλεί.
Να πω κι εγώ την άποψή μου επί του θέματος.
Πιστεύω ότι αυτός που πηγαίνει με τρανς βρίσκεται σε μία φάση που ουσιαστικά θέλει κάτι ενδιάμεσο.Ίσως για κάποιους είναι η αρχή για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι,μπορεί για κάποιους άλλους να μην ισχύει αυτό.
ελα τωρα...τροπος του λεγειν...
Άλλος βλάκας απο κει. Ότι πεις ναι. Ψάχνω πούτσο.
δεν το εχω κανει ποτε,ειμαι στρειτ,πιστη στη πουτσατύπισα αν σου ερχόταν πελάτισσα γυναίκα την?
εγω πιστευω οτι φοβουνται οι ιδιοι να παραδεχτουν τι ειναι
δεν ειναι κακο να εισαι πουστης, μπινες,κολομπαρας, ομοφυλοφιλος ποιοα λεξη θες βαλε το ιδιο ειναι
κακο ειναι να παραμυθιαζεις τον ιδιο σου τον εαυτο και να λες οτι δεν εισαι κατι που εισαι
ειναι ενας καραφλος να λεει οτι εχει μεγαλο μετωπο
κι ενας χοντρος οτι ειναι απλα για το μποι του χοντρος
μη συγχιζεσαι πουλακι μουΕσυ εισαι ο ηλιθιος που μας βγαζεις και λογους πουστοβλακα
Εσυ εισαι ο ηλιθιος που μας βγαζεις και λογους πουστοβλακα
δεν το εχω κανει ποτε,ειμαι στρειτ,πιστη στη πουτσα
μη συγχιζεσαι πουλακι μου
Γεια σου ρε τζουλη τι μαλακιες διαβαζουμε. Γαμησε τον τον πουστη
διαφωνω μαζι σου αλλα δεν θα σου αντιπαρατεθω κι θα σεβαστω την αποψη σουΤίποτα στη ζωή δεν είναι απόλυτο. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό! Σήμερα μπορεί ν σ αρεσουν τα τραβέλια και αύριο όχι. Το σήμερα - αυριο είναι σχήμα λόγου.
ζητανε..τιποτα πιο καυλωτικο για το ματι απο ενα στρειτ ζευγαρι αλλα εγω δεν το κανω,ντρεπομαινόμιζα ότι παίζουν ζευγάρια που να ζητάνε τέτοια κόλπα![]()
διαφωνω μαζι σου αλλα δεν θα σου αντιπαρατεθω κι θα σεβαστω την αποψη σου
τι δικια μου την γνωμη την ειπα