enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τι λε ρε θηρίο! :oεγω την πεζω καθε μερα....
Τι λε ρε θηρίο! :oεγω την πεζω καθε μερα....
εγω την πεζω καθε μερα....
φοβαται μην πληγώσει το εγω του...αμ φιλαράκι εδω τα βαζουμε καθε μερα σωμα με σωμα και παντα ο αλλος νικα...Ε, καλά τώρα, ξεπέρασέ το!
ήταν καλό ,παραδέξου τοσηγα ρε γαμηκουλες ολοι εδω μεσα ....
για αντρες μιλησα ...εκτος και αν μοιαζουμε και δεν το ξερωεσενα λογικα σαρεσε ε
ΑΝΤΡΑΣ δεν ειναι αυτος που δεν γαμιεται
αλλα αυτος που δοκιμασε μια φορα
αλλα δεν του αρεσε και δεν το ξανακανε
κατα την ταπεινη μου αποψη
ήταν καλό ,παραδέξου το
α φιλαρακι μαζι σου αν εχεις περιέργεια καντοκαι δε μου λες ρε μπαμπη. να δοκιμασουμε και το χεσιμο για να παρουμε πιστοποιηση αν ειμαστε ή οχι κοπρολαγνοι? και το κατουρημα? να φαμε και κανα κλοτσο στις μπαλες να πιστοποιηθουμε και εκει μην ειμαστε μονο λογια?
Διαβαστε και κανα βιβλιο,ντουγανια!!!Εχετε κανει την αμορφωσια σημαια και τον σκοταδισμο ντουντουκα!!!Και κατα πως μας βολευει,αμολαμε την βρωμερη μας πορδη για να επιβεβαιωσουμε πως εμεις κατεχουμε την Αληθεια!Τι χαιρι να περιμενεις μετα απο ανθρωπους που πιστευουν εν ετει 2014 πως η ταυτοτητα του ανδρα βρισκεται στην τρυπα απ οπου χεζει;Οποιος ειναι Ελευθερος,ελευθερα θα επιλεγει τι θαναι και τι δεν θαναι,ακριβως γιατι ειναι ελευθερος.Οι υπολοιποι θα καθονται κρυμμενοι στο λαγουμι τους,αγκαλια με τον φοβο τους, φθονωντας αυτους που αποφασισαν να ειναι ελευθεροι,αρα και δυνατοι.Και δεν θα προσδιοριζονται αλλα θα ετεροπροσδιοριζονται ανησυχοι και διχως ερμα!Μεσανυχτα!
Μελετη γρηγορα,χαιβανια!!!Ανοιξτε λιγο τα στραβα σας.Ο Κοσμος δεν ειναι αυτο που σας λεει το τρομαγμενο σας μυαλουδακι.
Ανθρωπε,ω Ανθρωπε,προσεχε.
Τι λενε τα βαθεια μεσανυχτα;
Κοιμομουν.Ξυπνησα απο ενα βαθυ ονειρο.
Ο Κοσμος ειναι βαθυς,πολυ πιο βαθυς απ οσο νομισε η μερα.
Ανρωπε,ω Ανθρωπε.
Βαθεια,βαθεια, ειναι η λυπη του του.
Η Χαρα ομως ειναι βαθυτερη απο τον πονο της καρδιας.
Η λυπη λεει:Πεθανε!
Η Χαρα ομως ψαχνει την Αιωνιοτητα.
Ψαχνει βαθεια,βαθεια Αιωνιοτητα.
Φ.ΝΙΤΣΕ(ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ)
αφιερωμενο στην Αλεξια Ροσσι με αγαπη
το ποιημα σου αφιερωσα..τα υπολοιπα δεν αφορουν εσενα... :-*Καλησπερα Τζουλη
Δεν καταλαβα την αφιερωση...δεν ειχα συμμετοχη στους διαλογους αυτου του θρεντ...
Σε καθε περιπτωση....Σε ευχαριστω.
Μηπως ειναι τζει? ... και οχι γκει...υπαρχει και σχετικο βιντεο,!!!!!γκει είναι. παλια τον ελεγαν και κωλομπαρα
Προς θεου ρε παιδια..Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.
Εγω πιστευω οτι ενας που ειναι ενεργητικος και παει συχνα με τρανς θελει να πιανη και λιγο πουτσο και αρχιδια...τοχει στο αιμα του..του αρεση η πουτσα αλλα σε γυναικειο σωμα... Headbaning!Προς θεου ρε παιδια..
δεν ξερω τι θεωρειται.. και τι οχι..
Αυτο για το οποιο απορω ομως ειναι..
για ποιο λογο, ενας STR8 ANTΡΑΣ να παει με τραβεστι η τρανσεξουαλ... την στιγμη.. που υπαρχουν γυρω του.. ΜΟΥΝΑΡΕΣ.. ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ...με κορμαρες.. με βυζαρες και κολαρες... και οτι αλλο θες...
δεν ξερω ρε παιδια.. αλλα οσο γκαβλωμενος και να ημουνα.. θα προτιμουσα να παω να τον παιξω.. παρα να τον δωσω.. σε μια τραβεστι.. η μια τρανσεξουαλ...
Ασε δηλ.. που μονο με την ιδεα οτι αυτο που προκειται να παω να πηδηξω ηταν πρωην αντρας... θα μου επεφτε στα σιγουρ
απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια, και σου πεταω ενα κεφτε, ευχαριστω δεν καπνιζω, ζητω η κυπρος!Διαβαστε και κανα βιβλιο,ντουγανια!!!Εχετε κανει την αμορφωσια σημαια και τον σκοταδισμο ντουντουκα!!!Και κατα πως μας βολευει,αμολαμε την βρωμερη μας πορδη για να επιβεβαιωσουμε πως εμεις κατεχουμε την Αληθεια!Τι χαιρι να περιμενεις μετα απο ανθρωπους που πιστευουν εν ετει 2014 πως η ταυτοτητα του ανδρα βρισκεται στην τρυπα απ οπου χεζει;Οποιος ειναι Ελευθερος,ελευθερα θα επιλεγει τι θαναι και τι δεν θαναι,ακριβως γιατι ειναι ελευθερος.Οι υπολοιποι θα καθονται κρυμμενοι στο λαγουμι τους,αγκαλια με τον φοβο τους, φθονωντας αυτους που αποφασισαν να ειναι ελευθεροι,αρα και δυνατοι.Και δεν θα προσδιοριζονται αλλα θα ετεροπροσδιοριζονται ανησυχοι και διχως ερμα!Μεσανυχτα!
Μελετη γρηγορα,χαιβανια!!!Ανοιξτε λιγο τα στραβα σας.Ο Κοσμος δεν ειναι αυτο που σας λεει το τρομαγμενο σας μυαλουδακι.
Ανθρωπε,ω Ανθρωπε,προσεχε.
Τι λενε τα βαθεια μεσανυχτα;
Κοιμομουν.Ξυπνησα απο ενα βαθυ ονειρο.
Ο Κοσμος ειναι βαθυς,πολυ πιο βαθυς απ οσο νομισε η μερα.
Ανρωπε,ω Ανθρωπε.
Βαθεια,βαθεια, ειναι η λυπη του του.
Η Χαρα ομως ειναι βαθυτερη απο τον πονο της καρδιας.
Η λυπη λεει:Πεθανε!
Η Χαρα ομως ψαχνει την Αιωνιοτητα.
Ψαχνει βαθεια,βαθεια Αιωνιοτητα.
Φ.ΝΙΤΣΕ(ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ)
αφιερωμενο στην Αλεξια Ροσσι με αγαπη
.αλλα παντα ειχα την απορια πως ενας αντρας παθητικος παει με τρανς και δεν παει με αντρα...