You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 761
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
100% αδελφούλα είναι ενεργητική ή παθητικη
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν μη τι άλλο είσαι στρειτΕγώ είμαι πιρφόρος και γουστάρω Ελλεηνίδες. Αυτή κι αν είναι ανωμαλία
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Εγώ είμαι πιρφόρος και γουστάρω Ελλεηνίδες. Αυτή κι αν είναι ανωμαλία
ειμαστε πολλοι ειμαστε ελλεηνες
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
παιδια για μενα ειναι απλο,
αν καποιος γουσταρει τρανς επειδη μοιαζουν με γυναικες και δεν εχει ποτέ παθητικο ρολο, τοτε προφανως ειναι ετεροφυλοφιλος, θα μπορουσε σε καποιο αλλο βιτσιο πχ να παει με θυληκο γοριλα που μοιαζει πολυ λιγοτερο με ανθρωπινη γυναικα.
αν γουσταρει τρανς για να εχει τον παθητικο ρολο ή επειδη αντροφερνουν τοτε ειναι ομοφυλοφυλος
αν καποιος γουσταρει τρανς επειδη μοιαζουν με γυναικες και δεν εχει ποτέ παθητικο ρολο, τοτε προφανως ειναι ετεροφυλοφιλος, θα μπορουσε σε καποιο αλλο βιτσιο πχ να παει με θυληκο γοριλα που μοιαζει πολυ λιγοτερο με ανθρωπινη γυναικα.
αν γουσταρει τρανς για να εχει τον παθητικο ρολο ή επειδη αντροφερνουν τοτε ειναι ομοφυλοφυλος
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
σε οτι εχει να κανει με μενα ειναι περισοτερο εγκεφαλικο το θεμα......ειναι βιτσιο.....μπορει να σου εξηγησει καποιος που του αρεσει να τον κατουραν η τον χεζουν τι του αρεσει στην συγκεκριμενη φαση;;;;;μαλλον οχι......παντςσ υπαρχουν αρκετες τρανς που ειναι πολυ πιο θυληκες απο πολλες γυναικες......σκεφτομαι.......δεν μπορω να βρω κατι αλλο να σου απαντησω... :S :S :S :SΣε τι εντοπίζεις την "αλλαγή"?? Πραγματικά, το να παει ενας ανδρας παθητικός με τρανς μου φαίνεται εύλογο, ενεργητικός όμως είναι κάπως παράδοξο... Σε φτιάχνει η ιδέα ότι πηδάς αντρικό , δίνουν πιο ευκολα κώλο, παίρνουν καλύτερα , τι το διαφορετικό έχει μια τετοια εμπειρια για εναν ενεργητικό αντρα??
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
γιατι δεν παει με γυναικες αφου του αρεσουν οι γυναικες και παει με τρανς επειδη μοιαζουν με γυναικες αλλα παει με τσουτσουνοφεροντες αντρες που 'μοιαζουν' με γυναικες τυπε?
μπερδευτηκα
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
παιδια για μενα ειναι απλο,
σε αυτη τη περιπτωση ολοι θα συμφωνουσαμε οτι ειναι κτηνοβατης τυπε
δεν θα γινοτανε συζητηση 10 σελιδες αν ειναι ή δεν ειναι
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
θεωρεις οτι η γεωργια βασιλιαδου θα σε καυλωνε περισσοτερο απο οτι η τζενη χειλουδακη οταν εκανε μοντελινγκ?γιατι δεν παει με γυναικες αφου του αρεσουν οι γυναικες και παει με τρανς επειδη μοιαζουν με γυναικες αλλα παει με τσουτσουνοφεροντες αντρες που 'μοιαζουν' με γυναικες τυπε?
μπερδευτηκα
προφανως και καποιες τρανς βαζοντας σιλικονη γινονται πιο θυληκες στην εμφανιση απο πολλες γυναικες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
θεωρεις οτι η γεωργια βασιλιαδου θα σε καυλωνε περισσοτερο απο οτι η τζενη χειλουδακη οταν εκανε μοντελινγκ?
Εμενα που δεν με καυλωνει ουτε η μια ουτε η αλλη, εχω θεμα?
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωασε αυτη τη περιπτωση ολοι θα συμφωνουσαμε οτι ειναι κτηνοβατης τυπε
δεν θα γινοτανε συζητηση 10 σελιδες αν ειναι ή δεν ειναι
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
θεωρεις οτι η γεωργια βασιλιαδου θα σε καυλωνε περισσοτερο απο οτι η τζενη χειλουδακη οταν εκανε μοπντελινγκ?
προφανως και καποιες τρανς βαζοντας σιλικονη γινονται πιο θυληκες στην εμφανιση απο πολλες γυναικες
οπα τυπε μου γιατι εγω δεν τα ξερω και μπερδευομαι.
πρωτον η χειλουδακη ηταν εγχειρισμενη ετσι δεν ειναι? αλλο αυτο.
δευτερον εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να παει με αντρα ντυμενο/μεταμορφωμενο σε γυναικα που εχει ομως πουλι αντι να παει με γυναικα κανονικη?
τι σχεση εχει η διαβαθμιση ομορφιας? αφου πληρωνεις και παιρνεις οτι θες. ωραια τρανς βρισκεις και ωραια γυναικα βρισκεις με τον ιδιο τροπο. Βασικα να το παω και πιο περα: ωραια γυναικα βρισκεςι χωρις να πληρωσεις - ωραια τρανς ΔΕΝ βρισκεις εκτος αν βγεις στην γυρα στην αγορα υποθετω...
εμενα η παρουσια του τσουτσουνιου ειναι το κλειδι. οποιος θελει να γαμαει κωλαρακι που λιγο πιο περα κρεμεται τσουτσουνι, ειναι γκευ - ενεργητικος ή παθητικος δεν εχει σημασια. οποιος θελει να γαμαει κωλαρακι ή μουνακι που δεν εχει πιο περα τσουτσουνι, ειναι στρεητ.
να δηλωσω βεβαια οτι δεν με χαλαει τι κανει ο καθενας, ολοι εχουν τα γουστα τους, μπραβο στους μαγκες που γουσταρουν να γαμανε γυναικες/τρανς/γιδια/θηλυκους γοριλες και τετοια ή την παλαμη τους. ολα ειναι γουστα. εγω γουσταρω κωλο και κατουρημα. ο καθενας οπως τη βρισκει ολοι ειμαστε παιδια του θεου
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οποτε απλα διαφωνουμε, για εμενα αντρας ειναι οποιος γαμαει και φτιαχνεται με θυληκη εμφανιση ανεξαρτητα αν εχει δεν υπαρχει μουνι απο μπροστα αν πχ γαμαει κωλο.
επισης οι τρανς που ειναι μαστορες σε μεταμφιεση και επεμβασεις μπορει να μοιζουν μια ντιβα που εχεις αχτι να γαμησεις πχ την μεριλυν μονροε, ειχαμε μια τετοια στην γειτονια και η σκπια με τους αστυνομικους που ηταν κοντα εβγαινε και εκανε παρουσιαστε καθε φορα που περνουσε. γυναικες περνουσαν επισης 100δες καθε μερα λογω εγκυτητας με το πανεπιστημιο αλλα οι περισσοτερες κοντες ή χοντροκολες ή με κυηττεριτιδασ δεν αποσπουσαν δευτερη ματιά. τι ηταν ΟΛΟΙ οι αστυφυλακες που περασαν απο εκεινη την σκοπια γκεοι ??? δεν νομιζω
επισης οι τρανς που ειναι μαστορες σε μεταμφιεση και επεμβασεις μπορει να μοιζουν μια ντιβα που εχεις αχτι να γαμησεις πχ την μεριλυν μονροε, ειχαμε μια τετοια στην γειτονια και η σκπια με τους αστυνομικους που ηταν κοντα εβγαινε και εκανε παρουσιαστε καθε φορα που περνουσε. γυναικες περνουσαν επισης 100δες καθε μερα λογω εγκυτητας με το πανεπιστημιο αλλα οι περισσοτερες κοντες ή χοντροκολες ή με κυηττεριτιδασ δεν αποσπουσαν δευτερη ματιά. τι ηταν ΟΛΟΙ οι αστυφυλακες που περασαν απο εκεινη την σκοπια γκεοι ??? δεν νομιζω
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Καλά, εδώ… θέλει πολύ γέλιο….{ακου!τη λεει,ο ανθρωπος!ακου...}ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
συμφωνω αν τωρα μια ιδια ακριβως ειχε φωτο που να μην φαινεται το μπροστα συστημα παλι θα σε καυλωνε και θα θελες να της ανοιξεις τον κωλο, κυκλοφορουθν πολλες φωτο απο τρανς-τραβεστι στο ιντερνετ που σε ξεγελανε. αν λοιπον πας και την γαμησεις και δεν το ξερεις δεν εισαι πουστης αν πας και την γαμησεις συνηδειτα γνωριζοντας το εσεις λετε οτι σε κανει πουστη αλλοι λεμε οχι πολυ απλα
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
συμφωνω αν τωρα μια ιδια ακριβως ειχε φωτο που να μην φαινεται το μπροστα συστημα παλι θα σε καυλωνε και θα θελες να της ανοιξεις τον κωλο, κυκλοφορουθν πολλες φωτο απο τρανς-τραβεστι στο ιντερνετ που σε ξεγελανε. αν λοιπον πας και την γαμησεις και δεν το ξερεις δεν εισαι πουστης αν πας και την γαμησεις συνηδειτα γνωριζοντας το εσεις λετε οτι σε κανει πουστη αλλοι λεμε οχι πολυ απλα
τυπε μου κανεις ενα αλμα λογικης και δεν το καταλαβαινεις. σε ρωταω κατι απλο: εγω να δεχθω οτι υπαρχει τρανς με πουλι που ειναι στην εμφανιση θεα. γιατι πας με το πλασμα αυτο και οχι με γυναικα θεα δηλαδη χωρις πουλι? αυτο δεν καταλαβαινω.
επισης μην φερνεις παραδειγματα εντυπωσιακης εμφανισης. ποιος παει να πηδηξει λεμε. και εγω εχω δει λεηντυ μποη που ηταν μεσα στα 10 ωραιοτερα πλασματα που εχω δει - ακριβως σαν 16χρονο κοριτσακι με βυζακια και κωλαρακι. επειδη ηξερα τι παραμονευε ομως, δεν πηγα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 999
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις