Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγώ τύπε έχω άλλη απορία, γιατί ενας άντρας ενεργητικός πάει με τρανς; Τι πάει να πει αλλαγή; Ας πάει και με κατσίκα τότε για αλλαγή
εσυ ρε φιλε το παρατραβηξες......ειπαμε αλλαγη οχι να κανουμε κτηνοβασια....... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:αλλος τον αρεσει να τον κατουρανε αλλος να τον χτυπανε  αλλος θελει να τον ντυνουν με γυναικεια ρουχα και αλλοος γουσταρει να πηγαινει με τρανς.....στο σεξ δεν υπαρχουν ορια οταν συμφωνουν δυο ατομα :grin: :grin: :grin: :grin: :rolleyes: :rolleyes:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγώ τύπε έχω άλλη απορία, γιατί ενας άντρας ενεργητικός πάει με τρανς; Τι πάει να πει αλλαγή; Ας πάει και με κατσίκα τότε για αλλαγή
Κι εγω τυπε εχω απορια. Ποσο λαθος πρεπει να εχει παει κατι με σενα για να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του σεξ μεταξυ ανθρωπων με το σεξ μεταξυ ανθρωπου και ζωου? :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Κι εγω τυπε εχω απορια. Ποσο λαθος πρεπει να εχει παει κατι με σενα για να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του σεξ μεταξυ ανθρωπων με το σεξ μεταξυ ανθρωπου και ζωου? :think:

Γιατί προσβάλλεις τύπε, θες να το πάμε έτσι;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ τύπε έχω άλλη απορία, γιατί ενας άντρας ενεργητικός πάει με τρανς;

To χε γράψει κάποιος εδώ μέσα, τύπε. Γιατί λέει οι γυναίκες δεν δίνουν εύκολα κώλο και ο τράβελος είναι πιο παιχνιδιάρης  :grin:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Εγώ δεν απαντώ.. το βουλώνω… :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
To χε γράψει κάποιος εδώ μέσα, τύπε. Γιατί λέει οι γυναίκες δεν δίνουν εύκολα κώλο και ο τράβελος είναι πιο παιχνιδιάρης  :grin:

Όχι ρε, αλλαγή είναι, όπως εσύ τη μία θες να γαμάς λευκή, την άλλη μαύρη, την αλλη κινέζα, ο άλλος θέλει τη μία να γαμάει γυναίκα και την αλλη να γαμαει και να κουνιέται μπροστά η μαλαπέρδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ανοιξατε θέμα για τον νιπουλ παιδιά;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί προσβάλλεις τύπε, θες να το πάμε έτσι;
Δε σε πιανω τυπε. Να παμε τι ετσι και πού να το παμε?  :think:  Εγω μια ειλικρινη ερωτηση εκανα κι εσυ βγαινεις στην επιθεση. Αν εξελαβα λαθος την αμεση συγκριση του σεξ μεταξυ ανθρωπων με το σεξ με ζωα απο μερους σου και σε ενδιαφερει, μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Δε σε πιανω τυπε. Να παμε τι ετσι και πού να το παμε?  :think:  Εγω μια ειλικρινη ερωτηση εκανα κι εσυ βγαινεις στην επιθεση. Αν εξελαβα λαθος την αμεση συγκριση του σεξ μεταξυ ανθρωπων με το σεξ με ζωα απο μερους σου και σε ενδιαφερει, μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις.

Άσε ρε που κάνεις και τον ανήξερο. Θες να γράψω την άποψη μου με το μοτίβο της δικής σου απάντησης;
Ποσο λαθος πρεπει να εχει παει κατι με σενα για να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του σεξ μεταξυ ενός ζευγαριού γκέι και μεταξύ ενός άντρα μη γκέι με έναν άντρα; :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
εγω πηγαινω με τρανς για αλλαγη.......στις 100 φορες που θα κανω σεξ οι 90 ειναι με γυναικες.....ειναι κατι  το διαφορετικο να πας με τρανς.....εγω ειμαι ενεργητικος......αλλα παντα ειχα την απορια πως ενας αντρας παθητικος παει με τρανς και δεν παει με αντρα....οπως δεν καταλαβα γιατι μερικες τρανς προβαλλουν περισοτερο οτι ειναι ενεργητικες ενω στην ουσια γινανε τρανς για να προβαλλουν την θυλικη τους πλευρα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σε τι εντοπίζεις την "αλλαγή"?? Πραγματικά, το να παει ενας ανδρας παθητικός με τρανς μου φαίνεται εύλογο, ενεργητικός όμως είναι κάπως παράδοξο... Σε φτιάχνει η ιδέα ότι πηδάς αντρικό  :kissass:, δίνουν πιο ευκολα κώλο, παίρνουν καλύτερα  :pipa1:, τι το διαφορετικό έχει μια τετοια εμπειρια για εναν ενεργητικό αντρα??

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Άσε ρε που κάνεις και τον ανήξερο. Θες να γράψω την άποψη μου με το μοτίβο της δικής σου απάντησης;
Ποσο λαθος πρεπει να εχει παει κατι με σενα για να μην αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του σεξ μεταξυ ενός ζευγαριού γκέι και μεταξύ ενός άντρα μη γκέι με έναν άντρα; :think:
Καθολου? Τιποτα? Απλα ο καθενας κανει την καβλα του?

Πες μας τωρα και για τη συγκριση μεταξυ ανθρωπινου σεξ και σεξ με ζωα που εκανες παραπανω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Πες μας τωρα και για τη συγκριση μεταξυ ανθρωπινου σεξ και σεξ με ζωα που εκανες παραπανω.

Ο άλλος είπε θέλει κατι διαφορετικό κι εγώ του ειπα ας και πάει με κατσίκα, διαφορετικό απ' το συνηθισμένο δεν είναι; Δεν τα συγκρίνω, πάω με το σκεπτικό του

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι είναι αφού πάει με άντρα.
Αν γούσταρε να τον γαμάει η γυναίκα του δεν θα ήταν γκει αλλά απλά ανώμαλος.

Επισκέπτης

γιατι αυτος που παει με ζωα δεν κανει την καβλα του; τι κανει;
Ο άλλος που φτιαχνεται με παιδακια; Ο πρεζακιας;
Ολοι την καβλα τους κανουν. Σε ποιον απ ολους αυτους θα αφηνες το παιδι σου να κοιμηθεί το βραδυ;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
για μεν μενα δε θεωρειται γκευ..

απλα βιτσιοζος η ...περιεργος...
διαλεγετε και παιρνετε..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
γιατι αυτος που παει με ζωα δεν κανει την καβλα του; τι κανει;
Ο άλλος που φτιαχνεται με παιδακια; Ο πρεζακιας;
Ολοι την καβλα τους κανουν. Σε ποιον απ ολους αυτους θα αφηνες το παιδι σου να κοιμηθεί το βραδυ;
Ειχα εναν μικρο "διαλογο" με τον LION7 που θεωρω νορμαλ τυπο και μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψε. Ειχε μαλιστα την ευγενια να μου εξηγησει κιολας γιατι ακριβως το εγραψε και με τι πνευμα (αναλαφρο πνευμα εξελαβα).

Αλλα δεν προκειται να κατσω να συζητησω με καποιον που οχι μονο δεν καταλαβαινει (απ'οτι φαινεται) τη διαφορα του σεξ μεταξυ ανθρωπων και μεταξυ ανθρωπων και ζωων και το βιασμο παιδιων, αλλα που τις προαλλες προσπαθουσε να μας πεισει οτι "η δημοκρατια του Χιτλερ" ή "η δημοκρατια του Σταλιν" ειναι το ιδιο πραγμα με την ... δημοκρατια... Cheerio.

Επισκέπτης
Ειχα εναν μικρο "διαλογο" με τον LION7 που θεωρω νορμαλ τυπο και μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψε. Ειχε μαλιστα την ευγενια να μου εξηγησει κιολας γιατι ακριβως το εγραψε και με τι πνευμα (αναλαφρο πνευμα εξελαβα).

Αλλα δεν προκειται να κατσω να συζητησω με καποιον που οχι μονο δεν καταλαβαινει (απ'οτι φαινεται) τη διαφορα του σεξ μεταξυ ανθρωπων και μεταξυ ανθρωπων και ζωων και το βιασμο παιδιων, αλλα που τις προαλλες προσπαθουσε να μας πεισει οτι "η δημοκρατια του Χιτλερ" ή "η δημοκρατια του Σταλιν" ειναι το ιδιο πραγμα με την ... δημοκρατια... Cheerio.
ε βεβαια που να ριχνεις το επιπεδο σου κανοντας διαλογο...
Αφου είναι δεδομενο ότι αυτά που πιστευεις εσυ είναι οι 10 εντολες και δεν χωραει αμφισβητηση...
Αντε τωρα πεισε μας ποσο νορμαλ είναι να βαζει καποιος καροτα στον κωλο, να πινει τα χυσια του και να το προβαλει στο ιντερνετ...
Επισης πεισε μας και ποσο στρ8 είναι καποιος που γουσταρει αντρες

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.

Κρυφόπουστας και ανωμαλάρα..Αλλά γούστα είναι αυτά.Ότι θέλει ο καθένας.Εγώ λατρεύω στουντιοκόριτσα άλλοι τρανς και τραβεστί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom