You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 761
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Donald_Hump
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωχ ωχ ανοιξαμε τον ασκο του Αιολου τωρα..
Η οψη οπως και να ειναι ,σιγουρα παραπεμπει σε θυληκο...Οι θεωριες ειναι να χουμε να λεμε.Στην πραξη εχει σημασια και αυτο κραταμε.Ολα τα αλλα αμπελοφιλοσοφιες
Παντως η εξηγηση που δινεις περι οψης σορυ κιολας αλλα ειναι για γελια
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.842
- Πόντοι
- 6.030
Τι αλλη μαλακια θα πουνε ρε φιλε?Τα έχεις κάνει λίγο πουτάνα φιλαράκι όλα.Αυτό που έκανα μπολντ δεν ισχύει με την καμία.Και δυνητικά bi είμαστε όσο δυνητικά είμαστε και κτηνοβάτες και δολοφόνοι και αιμομίκτες κλπ κλπ.
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΜΑΙΚΕΣ!!!ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!
1+1 κανει 2
.-
Πολυ καλα εκανες,δεν σε κατηγορησε κανεις.ρε παιδια τι ψαχνετε? ολοι οι φλουφληδες που πηγαινουν σα κοριτσακια ειναι λουκριτσες. και πηγαιονουν μονο με αντρες. εγω δε κρυβω οτι πηγα μια φορα με τρανσ. με πολυ ομορφη και το μονο π εκανα ηταν να τη πηδηξω. δε την αγγιξα πουθενα. μονο στα βυζια σα γκομενα την εβλεπα..
: 'Ολα καλά, πήγες μία φορά με τρανς έκανες ότι έκανες αλλά μέτα φίλος τι έγινε; Γράφεσαι στο Μπου και σε δυο βδομάδες ποστάρεις 60 μηνύματα τα μίσα για το πόσο όμορφη και θηλυκιά ήταν η τρανς που γάμισες. Τα άλλα μισά είναι σε αυτό το θρεντ που εσύ άνοιξες σχεδόν αμέσως μετά, για το πόσο μα πόσο γκέι(φλουφλιδες λουκριτσες κλπ) είναι αυτοί που πάνε με τρανς και τον τρώνε ενώ εσύ την μοναδική φορά που πήγες με κοριτσάκι με πουλί ήσουν πολύ αρσενικό. Κανένα προβλημα αφού ετσι γουστάρεις αλλά κάνεις σαν να θες διαρκώς επιβεβαίωση ανδρισμού ταυτόχρονα μειώνοντας άλλους...ρε παιδια τι ψαχνετε? ολοι οι φλουφληδες που πηγαινουν σα κοριτσακια ειναι λουκριτσες. και πηγαιονουν μονο με αντρες. εγω δε κρυβω οτι πηγα μια φορα με τρανσ. με πολυ ομορφη και το μονο π εκανα ηταν να τη πηδηξω. δε την αγγιξα πουθενα. μονο στα βυζια σα γκομενα την εβλεπα..
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
: 'Ολα καλά, πήγες μία φορά με τρανς έκανες ότι έκανες αλλά μέτα φίλος τι έγινε; Γράφεσαι στο Μπου και σε δυο βδομάδες ποστάρεις 60 μηνύματα τα μίσα για το πόσο όμορφη και θηλυκιά ήταν η τρανς που γάμισες. Τα άλλα μισά είναι σε αυτό το θρεντ που εσύ άνοιξες σχεδόν αμέσως μετά, για το πόσο μα πόσο γκέι(φλουφλιδες λουκριτσες κλπ) είναι αυτοί που πάνε με τρανς και τον τρώνε ενώ εσύ την μοναδική φορά που πήγες με κοριτσάκι με πουλί ήσουν πολύ αρσενικό. Κανένα προβλημα αφού ετσι γουστάρεις αλλά κάνεις σαν να θες διαρκώς επιβεβαίωση ανδρισμού ταυτόχρονα μειώνοντας άλλους...
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
εγω ξερω να πω οτι υπαρχουν πραξεις που μπορει να εχεις τα κοτσια να τις κανεις και να το μετανιώσεις κ αλλες που θα τις γουσταρεις το θεμα ειναι κατα ποσο θες να τραβήξεις το σκοινι.....
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πολύ σωστός...εγω ξερω να πω οτι υπαρχουν πραξεις που μπορει να εχεις τα κοτσια να τις κανεις και να το μετανιώσεις κ αλλες που θα τις γουσταρεις το θεμα ειναι κατα ποσο θες να τραβήξεις το σκοινι.....
Δεν αντεχω αλλο να διαβαζω τις ιδιες βλακειες. Οπως νιωθεις εσυ ενταξει με τον εαυτο σου ασε και εμας να νιωθουμε ενταξει χωρις να το δοκιμασουμε.ΑΝΤΡΑΣ δεν ειναι αυτος που δεν γαμιεται
αλλα αυτος που δοκιμασε μια φορα
αλλα δεν του αρεσε και δεν το ξανακανε
κατα την ταπεινη μου αποψη
Επισκέπτης
εσενα λογικα σαρεσε εΑΝΤΡΑΣ δεν ειναι αυτος που δεν γαμιεται
αλλα αυτος που δοκιμασε μια φορα
αλλα δεν του αρεσε και δεν το ξανακανε
κατα την ταπεινη μου αποψη
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσενα λογικα σαρεσε ε
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
σηγα ρε γαμηκουλες ολοι εδω μεσα ....
Επισκέπτης
σηγα ρε γαμηκουλες ολοι εδω μεσα ....
εχουμε και μεις τισ ανωμαλιες μας φιλε γαμαμε πουτανες
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
την εχω παιξει με τσοντα τρανς...δεν θελω καν να το θυμαμαι...
δυσκολη περιοδος.........
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
καλα κατι ειπες τωρα κ ποιος δεν γαμα πλακα μου κανεις ετσι????απ τις πουτανες εφτασα εδω που εφτασα....
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
εγω την πεζω καθε μερα....την εχω παιξει με τσοντα τρανς...δεν θελω καν να το θυμαμαι...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ε, καλά τώρα, ξεπέρασέ το!την εχω παιξει με τσοντα τρανς...δεν θελω καν να το θυμαμαι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 999
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8