ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Εγραψες παλι μωρη πουτανα :-* :-* :-* :-*το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
Εγραψες παλι μωρη πουτανα :-* :-* :-* :-*το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
αλεξια μου!!!!!!Εγραψες παλι μωρη πουτανα :-* :-* :-* :-*
προστυχηΕγραψες παλι μωρη πουτανα :-* :-* :-* :-*
Και ο Ομαρ ειπε με υφος βαρυ,μελαγχολικο και βαθυστοχαστο......το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...
Σε λαθος τρενο αν ανεβεις,
σε λαθος σταση θα κατεβεις,
αν τωρα τυχη και σου αρεσει η διαδρομη , και γλυκαθεις, τοτε δεν κατεβαινεις καθολου απο το τρενο!!! ...
ετσι για να ειμαστε ειλικρινεις.......
:-* :-* :-*!!!!
Φίλε, μην το ψάχνεις! Δεν θα βρεις άκρη, όπως δεν βρήκα και εγώ….Αλήθεια όσοι πάνε με τραβεστί είναι και παθητικοί? Δηλ τους τον βάζει κιόλας το τραβεστί ή απλά πηδάνε μόνο?
Και αν μόνο πηδάνε γιατί πάνε με τραβεστί και όχι με γυναίκες???
αιώνια ερωτήματα....
Αλήθεια όσοι πάνε με τραβεστί είναι και παθητικοί? Δηλ τους τον βάζει κιόλας το τραβεστί ή απλά πηδάνε μόνο?
Και αν μόνο πηδάνε γιατί πάνε με τραβεστί και όχι με γυναίκες???
αιώνια ερωτήματα....
Ένας φίλος μου, που πηγαίναμε παλιά μαζί στα στριπ, του άρεσε να πειράζει τα τραβέλια στη Συγγρού. Όχι τίποτα σπουδαίο, που 'σαι μουνάρα μου και τέτοια. Μια φορά του λέει μία "φύγε από δω μη σε γαμίσω". Της λέει "γαμάς κι όλας;". Και του απαντάει "Αμ τι νομίζες, οι περισσότεροι που έρχονται μαζί μου είναι για να τους γαμίσω όχι να με γαμίσουνε"!
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...
Σε λαθος τρενο αν ανεβεις,
σε λαθος σταση θα κατεβεις,
αν τωρα τυχη και σου αρεσει η διαδρομη , και γλυκαθεις, τοτε δεν κατεβαινεις καθολου απο το τρενο!!! ...
ετσι για να ειμαστε ειλικρινεις.......
:-* :-* :-*!!!!
κάτσε να δεις τι έχεις ν' ακούσεις τώρα...Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλο αν δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομο αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν σημαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...
Τα έχεις κάνει λίγο πουτάνα φιλαράκι όλα.Αυτό που έκανα μπολντ δεν ισχύει με την καμία.Και δυνητικά bi είμαστε όσο δυνητικά είμαστε και κτηνοβάτες και δολοφόνοι και αιμομίκτες κλπ κλπ.Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλο αν δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομα αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν συμαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...
Τι να ακουσω ρε φιλε,αυτα τα λεν επιστημονες ψυχολογοι οχι εγω...κάτσε να δεις τι έχεις ν' ακούσεις τώρα...