Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.842
Πόντοι
6.030
το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
Και ο Ομαρ ειπε με υφος βαρυ,μελαγχολικο και βαθυστοχαστο......

"Του μπιιι ορ νοτ του μπι...."
Και απο κατω το κοπαδι με τα προβατα κανανε.....
                                μπεεεεεεεεεεεεε!!!
.................
;)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
παμε για στανη όπως το πατε σεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.842
Πόντοι
6.030
Εσυ εισαι ηδη στο ποταμι
:2funny: :2funny: :2funny:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
το υψος του ανθρωπου ξεκινα απο τα ποδια και φτανει μεχρι το κεφαλι, απο κει και πανω ξεκινα το αναστημα του...
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις  :)σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...
           Σε λαθος τρενο αν ανεβεις,
           σε λαθος σταση θα κατεβεις,
           αν τωρα τυχη  και σου αρεσει η διαδρομη ,  και γλυκαθεις,  τοτε δεν κατεβαινεις καθολου απο το τρενο!!! :2funny:...
           ετσι για να ειμαστε ειλικρινεις.......
            :-* :-* :-*!!!!

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αλήθεια όσοι πάνε με τραβεστί είναι και παθητικοί? Δηλ τους τον βάζει κιόλας το τραβεστί ή απλά πηδάνε μόνο?
Και αν μόνο πηδάνε γιατί πάνε με τραβεστί και όχι με γυναίκες???

αιώνια ερωτήματα.... :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις  :)σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...
            αν τωρα τυχη  και σου αρεσει η διαδρομη ,  και γλυκαθεις,  τοτε δεν κατεβαινεις καθολου απο το τρενο!!! :2funny:...

Σε λαθος τρενο αν ανέβεις,
σε λαθος σταση θα κατέβεις
μα αν  τυχει  και σου αρεσει η διαδρομη και γλυκαθείς,
τότε από το τραίνο δεν θα κατεβείς... (editing by nitro)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Αλήθεια όσοι πάνε με τραβεστί είναι και παθητικοί? Δηλ τους τον βάζει κιόλας το τραβεστί ή απλά πηδάνε μόνο?

Φίλε, μην το ψάχνεις! Δεν θα βρεις άκρη, όπως δεν βρήκα και εγώ…. :dunno: :dunno: :dunno: :hmm: :hmm:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ένας φίλος μου, που πηγαίναμε παλιά μαζί στα στριπ, του άρεσε να πειράζει τα τραβέλια στη Συγγρού. Όχι τίποτα σπουδαίο, που 'σαι μουνάρα μου και τέτοια. Μια φορά του λέει μία "φύγε από δω μη σε γαμίσω". Της λέει "γαμάς κι όλας;". Και του απαντάει "Αμ τι νομίζες, οι περισσότεροι που έρχονται μαζί μου είναι για να τους γαμίσω όχι να με γαμίσουνε"!  :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
Ένας φίλος μου, που πηγαίναμε παλιά μαζί στα στριπ, του άρεσε να πειράζει τα τραβέλια στη Συγγρού. Όχι τίποτα σπουδαίο, που 'σαι μουνάρα μου και τέτοια. Μια φορά του λέει μία "φύγε από δω μη σε γαμίσω". Της λέει "γαμάς κι όλας;". Και του απαντάει "Αμ τι νομίζες, οι περισσότεροι που έρχονται μαζί μου είναι για να τους γαμίσω όχι να με γαμίσουνε"!  :2funny:

Απολυτως λογικο μου ακουγεται :sunglasses:

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Σε ατομα παλαιων αρχων και οχι τοσο ''ταξιδεμενα'' θεωρεισαι gay χαλαρα.
Μη ξεχναμε οτι η Ελλαδα ειναι ακομα πολυ πισω σε αρκετα θεματα και η ιδια η κουλτουρα μας ειναι αρκετα πουριτανικη.

Η προσωπικη αποψη μου ειναι πως αν σου αρεσει να πηγαινεις με τρανς γυναικες (οχι cd και trav) οχι δεν εισαι, τωρα το τι κανει κανεις στο κρεββατι ειναι δικο του δικαιωμα και δικια του δουλεια.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
αααα μωρη μπουκλου ποσα ξερεις  :)σου αρεσουν τα γνωμικα απο οτι καταλαβαινω ....παρε και ενα δικο μου τοτε που αφορα το συγκεκριμενο θρεντ...
           αν τωρα τυχη  και σου αρεσει η διαδρομη ,  και γλυκαθεις,  τοτε δεν κατεβαινεις καθολου απο το τρενο!!! :2funny:...
:smitten: :smitten: :smitten:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΖΙΝΤΑΝ ΕΣΥ!!!

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλα δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομο αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν σημαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλο αν δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομο αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν σημαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...
κάτσε να δεις τι έχεις ν' ακούσεις τώρα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλο αν δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομα αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν συμαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...
Τα έχεις κάνει λίγο πουτάνα φιλαράκι όλα.Αυτό που έκανα μπολντ δεν ισχύει με την καμία.Και δυνητικά bi είμαστε όσο δυνητικά είμαστε και κτηνοβάτες και δολοφόνοι και αιμομίκτες κλπ κλπ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δλδ οι gay που γουστάρουν να γαμηθούν μ έναν άντρα κι εγώ που βλέπω μια γυναίκα και θέλω να τη γαμήσω έχουμε αισθήματα και δεν είναι καύλα και μόνο?
Οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom