Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Σ'ευχαριστούμε μεγάλε για την ανιδιοτελή σου βοήθεια, αλλα δεν στη ζητησε κανένας.. κανένας δεν προσπαθησε να σε βγαλει αδερφη.. απλα σου ειπαν ολοι, μια και πεταγεσαι σαν πορδη σε κατι που δεν σε αφορα με το προσχημα της ανιδιοτελους βοηθειας, "Αντε γαμησου" με ευγενικο τροπο.. μη το παιρνεις προσωπικα.. δεν εισαι κομπλεξικο ατομο εσυ.. μη το παρεις σαν βρισιά, οκ;;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Σ'ευχαριστούμε μεγάλε για την ανιδιοτελή σου βοήθεια, αλλα δεν στη ζητησε κανένας.. κανένας δεν προσπαθησε να σε βγαλει αδερφη.. απλα σου ειπαν ολοι, μια και πεταγεσαι σαν πορδη σε κατι που δεν σε αφορα με το προσχημα της ανιδιοτελους βοηθειας, "Αντε γαμησου" με ευγενικο τροπο.. μη το παιρνεις προσωπικα.. δεν εισαι κομπλεξικο ατομο εσυ.. μη το παρεις σαν βρισιά, οκ;;

Ρε μαλάκα αντιδράς λες και είπα τι είσαι στην οικογένεια σου!
Πω πω νεύρα !!!
Σαν κακιά αδελφή κάνεις .... εεεεεε συγγνώμη , σαν κακός αδελφός εννοούσα .....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Πω πω νεύρα !!!
Τωρα δειχνεις εσυ ποιος εχει νευρακια.. μην αρπαζεσαι ρε.. αντρακλας εισαι.. μη φοβασαι

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Πω πω νεύρα !!!
ο ορος οικογενεια καλο θα ειναι να παραλειβετε σε τετοιες συζητησεις.....
εχουν καποιο χαρακτηριστικο γνωρισμα η κακες αδερφες οπως λες? κ εσυ ωσ στρειτ που το ξερεις αφου δεν εχεισ σχεση?
να κρατας επιπεδο κ να μην χανεις την ψυχραιμια σου στα δυσκολα αρσενικαρα μου....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Άκου φιλαράκι, αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ και κάποιοι άλλοι στις προηγούμενες σελίδες και περηφανεύεστε άσκοπα είναι πως δεν φτάνει να λέει κάποιος πως "εγώ πάω μόνο με γυναίκες" για να μπορεί να ονομαστεί άντρας. Είναι πολλά πράγματα που διακρίνουν έναν άντρα. Ειδικά κάποιοι δήθεν άντρακλες που συμμετείχαν στη συζήτηση δείχνουν να είναι λιγότερο αρσενικά και από καθαρούς παθητικούς. Άντε γιατί παραέγινε λάστιχο αυτή η έννοια και τη χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει.
:-*

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
χαίρομαι που μόνο εγώ από τους αναφερομένους είμαι κύριος  :cheesy:

Μπορειτε  να  μου  εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ  Βασιλη  Βασιλειου?
Γιατι  αναλωνεται  την  σκεψη  σας  και  την  ενεργεια  σας  σε  ασκοπους  διαλογους?
Οι  οποιοι  δεν  οδηγουν  σε  κανενα  απολυτως  συμπερασμα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ο ορος οικογενεια καλο θα ειναι να παραλειβετε σε τετοιες συζητησεις.....
εχουν καποιο χαρακτηριστικο γνωρισμα η κακες αδερφες οπως λες? κ εσυ ωσ στρειτ που το ξερεις αφου δεν εχεισ σχεση?
να κρατας επιπεδο κ να μην χανεις την ψυχραιμια σου στα δυσκολα αρσενικαρα μου....

Δεν έθιξα κανενός την οικογένεια.

Μια ερώτηση , αφού όπως λες σε άλλη  σου απάντηση δεν σε ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε .... γελοίος σαν εμένα γιατί ψαρώνεις?

Πάλι το ίδιο κάνεις , όποιος σου λέει κάτι που δεν σου αρέσει να τον βγάλεις αδελφή , πούστη ....κάτι πρωτότυπο δεν μπορείς να σκεφτείς να μου προσάψεις?
A συγγνώμη , για αυτό χρειάζεται ευφυία....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Δεν έθιξα κανενός την οικογένεια.

Μια ερώτηση , αφού όπως λες σε άλλη  σου απάντηση δεν σε ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε .... γελοίος σαν εμένα γιατί ψαρώνεις?

Πάλι το ίδιο κάνεις , όποιος σου λέει κάτι που δεν σου αρέσει να τον βγάλεις αδελφή , πούστη ....κάτι πρωτότυπο δεν μπορείς να σκεφτείς να μου προσάψεις?
A συγγνώμη , για αυτό χρειάζεται ευφυία....
δε σε ειπα γελοιο κ γενικα δε μιλαω ποτε ετσι.....  δευτερον ειπες το τι ειναι στην οικογενεια του, γραφη κ αναγνωση ξερω κ εγω καλε μου. το αν εισαι αδερφη ειναι δικο σου θεμα κ επισης τα παω πολυ καλα με τισ αδερφες κ τισ προτιμω ειδικα απο περιπτωσεις που εντεχνως μιλανε  κρυβοντασ πολυ καλα απωθημενα δικα τουσ βαθεια μεσα τους....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δε σε ειπα γελοιο κ γενικα δε μιλαω ποτε ετσι.....  δευτερον ειπες το τι ειναι στην οικογενεια του, γραφη κ αναγνωση ξερω κ εγω καλε μου. το αν εισαι αδερφη ειναι δικο σου θεμα κ επισης τα παω πολυ καλα με τισ αδερφες κ τισ προτιμω ειδικα απο περιπτωσεις που εντεχνως μιλανε  κρυβοντασ πολυ καλα απωθημενα δικα τουσ βαθεια μεσα τους....

Γιατί το κάνεις συνέχεια?
Μάλλον σου αρέσει η ιδέα ότι όλοι θα σε θεωρούσαν ποθητή.
Λοιπόν συγγνώμη που σε επαναφέρω στην πραγματικότητα αλλά όπως σε όλους μας έτσι και σε εσένα κάποιοι θα πήγαιναν μαζί σου και κάποιοι ούτε με σφαίρες.
Εγώ ανήκω στην ομάδα ούτε με σφαίρες , δεν το λέω ως μαγκιά , απλά έτσι είμαι.
Είναι θλιβερό πως μόνο στο σεξουαλικό μπορείς να φέρεις την κουβέντα .... δεν σε κατηγορώ , αυτό ξέρεις αυτό λες ....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Γιατί το κάνεις συνέχεια?
Μάλλον σου αρέσει η ιδέα ότι όλοι θα σε θεωρούσαν ποθητή.
Λοιπόν συγγνώμη που σε επαναφέρω στην πραγματικότητα αλλά όπως σε όλους μας έτσι και σε εσένα κάποιοι θα πήγαιναν μαζί σου και κάποιοι ούτε με σφαίρες.
Εγώ ανήκω στην ομάδα ούτε με σφαίρες , δεν το λέω ως μαγκιά , απλά έτσι είμαι.
Είναι θλιβερό πως μόνο στο σεξουαλικό μπορείς να φέρεις την κουβέντα .... δεν σε κατηγορώ , αυτό ξέρεις αυτό λες ....
ενω εγω θα πηγαινα μαζι σου δαγκωτο...  εισαι σιγουρος για αυτο....
το κουρασαμε πολυ ομως κ δε λεει.
εχεισ δικιο σ ολα  εισαι φοβερος εχεισ τελειες αποψεις μπραβο, συνεχισε ετσι...
δεν ξαναδιαφωνω δεν εχει κ νοημα.
σωστος λεμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πουστηδες και παληκαρια γιατι γινεστε μαλλια κουβαρια?

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Έχουμε ορισμένες αλήθειες που είναι αυταπόδεικτες, πως όλοι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν ίσοι, πως είναι προικισμένοι με ορισμένα απαράγραπτα δικαιώματα αναμεταξύ τους, που αυτά είναι: το δικαίωμα της ζωής, το δικαίωμα της ελευθερίας και η επιδίωξη της ευτυχίας

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
πουστηδες και παληκαρια γιατι γινεστε μαλλια κουβαρια?
Έλα ντε.
Χαρακτηριστικό όσων δεν έχουν τι να κάνουν και μαλακίζονται στο διαδίκτυο.
Ειναι οι ίδιοι που λένε τους άλλους αρχόσχολους!  :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Έχουμε ορισμένες αλήθειες που είναι αυταπόδεικτες, πως όλοι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν ίσοι, πως είναι προικισμένοι με ορισμένα απαράγραπτα δικαιώματα αναμεταξύ τους, που αυτά είναι: το δικαίωμα της ζωής, το δικαίωμα της ελευθερίας και η επιδίωξη της ευτυχίας
αστο μεγάλε.. δεν ειναι για δω τετοιες συζητησεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom