ειναι υπαρξιακο το ζητημαείναι όντως μαλακία τέτοια θρεντς γιατι ποτε δεν καταληγουν πουθενα, εκτος απο βρισιδια και καυγαδες.. οι μεν λενε ειστε αδερφαρες που πηδιοσαστε με τρανς, οι δε λενε οχι ειμαστε αντρακλες γιατι μονο πηδαμε δεν πηδιομαστε.. και καποιοι αλλοι λενε οτι οι τρανς (εγχειρισμενες η μη) ειναι το τριτο φυλλο.. κατι εντελως διαφορετικο, ναι οντως γεννηθηκαν αντρες αλλα αυτο στο οποιο κατεληξαν μονο αντρα δεν μπορεις να πεις.. καποιες μαλιστα που ειναι κι ομορφες ειναι εκπληκτικα πλασματα.. κατι σαν γυναικες με πουτσο.. κι ετσι ακριβως τις βλεπουν καποιοι (οπως κι εγω) δεν εχει σημασια ομως τι θεωρεις τον εαυτο σου οταν πας με μια τρανς.. αληθεια ειναι περισσοτερο αντρας ενας που παει με μια εγχειρισμενη τρανς;; παλι με αντρα δεν παει (που εχει κοψει το πουλι του).. στο διαδικτυο εχω δει μεχρι και τυπους που πηδανε καρπουζια... αυτον πως τον λες;; χρρειαζονται ολα τα πραγματα ταμπελα;; αυτος που δεν εχει παει ποτε με αντρα η τρανς η τραβεστι.. αλλα γουσταρει να τον πηδαει η γυναικα του με δονητη.. τι ειναι;; απορω γιατι χανοσαστε στο να βαλετε μια τοσο δα μικρη ετικετουλα στο κουτελο του αλλου.. γιατι δεν απολαμβανετε απλα αυτο που γουσταρει ο καθενας σας;; αντε.. καλο βόλι !!
οι ιδιοι ζητανε αποσαφηνηση του το τι ειναι
προφανως δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους
οσοι εχουν αυτοπεποιθηση και αυτογνωσια τοτε στα παπαρια του οι αλλοι τι θα του πουν αν αισθανετε ομορφα με τον εαυτο του
αλλα για να μην κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις διοτι κατανταει αηδια
ο χαρακτηρισμος ειναι ο ιδιος ανεξαρτητα αν ομορφοποιουμε τις λεξεις ή οχι
το εχω αναλυσει απο το δικο μου πρισμα σκεψης σε προηγουμενα ποστ
οπως δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι ετσι δεν υπαρχουν ομορφες ή ασχημες λεξεις...ειναι ολα στο μυαλο μας