Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
είναι όντως μαλακία τέτοια θρεντς γιατι ποτε δεν καταληγουν πουθενα, εκτος απο βρισιδια και καυγαδες.. οι μεν λενε ειστε αδερφαρες που πηδιοσαστε με τρανς, οι δε λενε οχι ειμαστε αντρακλες γιατι μονο πηδαμε δεν πηδιομαστε.. και καποιοι αλλοι λενε οτι οι τρανς (εγχειρισμενες η μη) ειναι το τριτο φυλλο.. κατι εντελως διαφορετικο, ναι οντως γεννηθηκαν αντρες αλλα αυτο στο οποιο κατεληξαν μονο αντρα δεν μπορεις να πεις.. καποιες μαλιστα που ειναι κι ομορφες ειναι εκπληκτικα πλασματα.. κατι σαν γυναικες με πουτσο.. κι ετσι ακριβως τις βλεπουν καποιοι (οπως κι εγω) δεν εχει σημασια ομως τι θεωρεις τον εαυτο σου οταν πας με μια τρανς.. αληθεια ειναι περισσοτερο αντρας ενας που παει με μια εγχειρισμενη τρανς;; παλι με αντρα δεν παει (που εχει κοψει το πουλι του).. στο διαδικτυο εχω δει μεχρι και τυπους που πηδανε καρπουζια... αυτον πως τον λες;; χρρειαζονται ολα τα πραγματα ταμπελα;; αυτος που δεν εχει παει ποτε με αντρα η τρανς η τραβεστι.. αλλα γουσταρει να τον πηδαει η γυναικα του με δονητη.. τι ειναι;; απορω γιατι χανοσαστε στο να βαλετε μια τοσο δα μικρη ετικετουλα στο κουτελο του αλλου.. γιατι δεν απολαμβανετε απλα αυτο που γουσταρει ο καθενας σας;; αντε.. καλο βόλι !!
ειναι υπαρξιακο το ζητημα
οι ιδιοι ζητανε αποσαφηνηση του το τι ειναι
προφανως δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους
οσοι εχουν αυτοπεποιθηση και αυτογνωσια τοτε στα παπαρια του οι αλλοι τι θα του πουν αν αισθανετε ομορφα με τον εαυτο του

αλλα για να μην  κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις διοτι κατανταει αηδια
ο χαρακτηρισμος ειναι ο ιδιος ανεξαρτητα αν ομορφοποιουμε τις λεξεις ή οχι
το εχω αναλυσει απο το δικο μου πρισμα σκεψης σε προηγουμενα ποστ
οπως δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι ετσι δεν υπαρχουν ομορφες ή  ασχημες λεξεις...ειναι ολα στο μυαλο μας

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ειναι υπαρξιακο το ζητημα
οι ιδιοι ζητανε αποσαφηνηση του το τι ειναι
προφανως δεν τα εχουν καλα με τον εαυτο τους
οσοι εχουν αυτοπεποιθηση και αυτογνωσια τοτε στα παπαρια του οι αλλοι τι θα του πουν αν αισθανετε ομορφα με τον εαυτο του

αλλα για να μην  κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις διοτι κατανταει αηδια
ο χαρακτηρισμος ειναι ο ιδιος ανεξαρτητα αν ομορφοποιουμε τις λεξεις ή οχι
το εχω αναλυσει απο το δικο μου πρισμα σκεψης σε προηγουμενα ποστ
οπως δεν υπαρχουν ομορφοι και ασχημοι ανθρωποι ετσι δεν υπαρχουν ομορφες ή  ασχημες λεξεις...ειναι ολα στο μυαλο μας
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είναι όντως μαλακία τέτοια θρεντς γιατι ποτε δεν καταληγουν πουθενα, εκτος απο βρισιδια και καυγαδες.. οι μεν λενε ειστε αδερφαρες που πηδιοσαστε με τρανς, οι δε λενε οχι ειμαστε αντρακλες γιατι μονο πηδαμε δεν πηδιομαστε.. και καποιοι αλλοι λενε οτι οι τρανς (εγχειρισμενες η μη) ειναι το τριτο φυλλο.. κατι εντελως διαφορετικο, ναι οντως γεννηθηκαν αντρες αλλα αυτο στο οποιο κατεληξαν μονο αντρα δεν μπορεις να πεις.. καποιες μαλιστα που ειναι κι ομορφες ειναι εκπληκτικα πλασματα.. κατι σαν γυναικες με πουτσο.. κι ετσι ακριβως τις βλεπουν καποιοι (οπως κι εγω) δεν εχει σημασια ομως τι θεωρεις τον εαυτο σου οταν πας με μια τρανς.. αληθεια ειναι περισσοτερο αντρας ενας που παει με μια εγχειρισμενη τρανς;; παλι με αντρα δεν παει (που εχει κοψει το πουλι του).. στο διαδικτυο εχω δει μεχρι και τυπους που πηδανε καρπουζια... αυτον πως τον λες;; χρρειαζονται ολα τα πραγματα ταμπελα;; αυτος που δεν εχει παει ποτε με αντρα η τρανς η τραβεστι.. αλλα γουσταρει να τον πηδαει η γυναικα του με δονητη.. τι ειναι;; απορω γιατι χανοσαστε στο να βαλετε μια τοσο δα μικρη ετικετουλα στο κουτελο του αλλου.. γιατι δεν απολαμβανετε απλα αυτο που γουσταρει ο καθενας σας;; αντε.. καλο βόλι !!

καπως ετσι
αλλα καπου ενδιαμεσα πεταγονται και αυτοι που πρεπει ν αποδειξουν ποσο αντρακλες ειναι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τελικά μήπως η ζωή είναι ένα αιώνιο δίπολο ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι στο όλον και το ένα, το πότε και το που ?  :cheesy:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ταμία μου, από ποιόν ?  :S

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
25 σελίδες για αυτή την μαλακία ερώτηση?

Το πράγμα είναι απλό:
Η λέξη Gay είναι συνώνυμο της λέξης ομοφυλόφιλος που με την σειρά του σημαίνει άνθρωπος που έλκεται από άτομα το ιδίου φίλου.
Οι trans είναι άτομα του ιδίου φίλου οπότε αυτοί που πάνε με αυτούς , ενεργητικοί ή παθητικοί ΕΙΝΑΙ GAY.

Μην μπλέκουμε τα πράγματα στο κεφάλι μας. Άλλο το αν είναι καλό , κακό , φυσικό , αφύσικο ,αποδεκτό ή απαράδεκτο αυτό που κάνουν , και άλλο το πως το λένε.
Αυτό που κάνουν λοιπόν αυτοί που πάνε με trans λέγεται ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Γκέγκε?

Για όσους βιαστούν να πουν ότι οι trans δεν είναι άντρες έχω να τους πω πως άντρας είναι και ο τριχωτός τραμπάκουλας και το άτριχο αγοράκι , και το άτριχο αγοράκι που έβαλε βυζί.
Σε τελική ανάλυση ας μας πουν αυτοί που γουστάρουν αποκλειστικά να είναι ενεργητικοί με τους trans , αν αύριο μάθαιναν ότι ο αγαπημένος τους trans έκανε εγχείριση θα ξαναπλήρωναν για να πάνε μαζί του?
Ας μας πούνε τι πιστεύουν για αυτό και οι trans που γράφουν : Τι θα γινόταν οι πελάτες τους αν το έκοβαν?

Επειδή ξέρουμε την απάντηση το συμπέρασμα είναι αυτονόητο , γουστάρουν ΑΝΤΡΑ και για αυτό είναι GAY.

Δεν το λέω σαν κακό παιδιά , αλλά τι να κάνουμε ? ΕΙΣΑΣΤΕ GAY , ζήστε με αυτό και πάμε για άλλα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
25 σελίδες για αυτή την μαλακία ερώτηση?

Το πράγμα είναι απλό:
Η λέξη Gay είναι συνώνυμο της λέξης ομοφυλόφιλος που με την σειρά του σημαίνει άνθρωπος που έλκεται από άτομα το ιδίου φίλου.
Οι trans είναι άτομα του ιδίου φίλου οπότε αυτοί που πάνε με αυτούς , ενεργητικοί ή παθητικοί ΕΙΝΑΙ GAY.

Μην μπλέκουμε τα πράγματα στο κεφάλι μας. Άλλο το αν είναι καλό , κακό , φυσικό , αφύσικο ,αποδεκτό ή απαράδεκτο αυτό που κάνουν , και άλλο το πως το λένε.
Αυτό που κάνουν λοιπόν αυτοί που πάνε με trans λέγεται ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Γκέγκε?

Για όσους βιαστούν να πουν ότι οι trans δεν είναι άντρες έχω να τους πω πως άντρας είναι και ο τριχωτός τραμπάκουλας και το άτριχο αγοράκι , και το άτριχο αγοράκι που έβαλε βυζί.
Σε τελική ανάλυση ας μας πουν αυτοί που γουστάρουν αποκλειστικά να είναι ενεργητικοί με τους trans , αν αύριο μάθαιναν ότι ο αγαπημένος τους trans έκανε εγχείριση θα ξαναπλήρωναν για να πάνε μαζί του?
Ας μας πούνε τι πιστεύουν για αυτό και οι trans που γράφουν : Τι θα γινόταν οι πελάτες τους αν το έκοβαν?

Επειδή ξέρουμε την απάντηση το συμπέρασμα είναι αυτονόητο , γουστάρουν ΑΝΤΡΑ και για αυτό είναι GAY.

Δεν το λέω σαν κακό παιδιά , αλλά τι να κάνουμε ? ΕΙΣΑΣΤΕ GAY , ζήστε με αυτό και πάμε για άλλα.
Γισ να το λες εσυ κατι θα ξερεις...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γισ να το λες εσυ κατι θα ξερεις...

Θίχτηκες φίλε?
Ρε ότι και να πω εγώ εσύ θα σταματήσεις να πηδάς τα τραβέλια και να κουνιέται η μαλαπέρδα τους μπροστά στην φάτσα σου και να καυλώνεις?
Τι σε νοιάζει πως θα σε λέω εγώ?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Θίχτηκες φίλε?
Ρε ότι και να πω εγώ εσύ θα σταματήσεις να πηδάς τα τραβέλια και να κουνιέται η μαλαπέρδα τους μπροστά στην φάτσα σου και να καυλώνεις?
κ εσενα τι σε νοιαζει πωσ τι βρισκει ο καθενας? κ ποιος εισαι εσυ για να κρινεις τον οποιδηποτε? εδω ειναι θερντ για τραβελια οπως λες αν δεν σ αρεσει η δεν εισαι φαν  απλα τζας....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
κ εσενα τι σε νοιαζει πωσ τι βρισκει ο καθενας? κ ποιος εισαι εσυ για να κρινεις τον οποιδηποτε? εδω ειναι θερντ για τραβελια οπως λες αν δεν σ αρεσει η δεν εισαι φαν  απλα τζας....

Από αυτό που έγραψα εσύ κατάλαβες ότι με νοιάζει?
Ξαναδιάβασε τότε. Δεν με νοιάζει καθόλου , απλά κάποιος άνοιξε ένα θρεντ και ρωτάει πως το λένε αυτό και εγώ απάντησα. Σε ενόχλησα?
Εσένα όμως τι σε νοιάζει πως θα αποκαλώ εγώ τους πελάτες σου?
Μια λέξη είναι και τίποτα άλλο , ξεκόλλα.
Εσείς την βλέπετε σαν βρισιά , όχι εγώ.
Και επειδή τα πελατάκια σου θέλουν να λέγονται έτσι εσύ τρέχεις να τους υπερασπιστείς μπας και πάρεις κανέναν .... πόντο.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Από αυτό που έγραψα εσύ κατάλαβες ότι με νοιάζει?
Ξαναδιάβασε τότε. Δεν με νοιάζει καθόλου , απλά κάποιος άνοιξε ένα θρεντ και ρωτάει πως το λένε αυτό και εγώ απάντησα. Σε ενόχλησα?
Εσένα όμως τι σε νοιάζει πως θα αποκαλώ εγώ τους πελάτες σου?
Μια λέξη είναι και τίποτα άλλο , ξεκόλλα.
Εσείς την βλέπετε σαν βρισιά , όχι εγώ.
Και επειδή τα πελατάκια σου θέλουν να λέγονται έτσι εσύ τρέχεις να τους υπερασπιστείς μπας και πάρεις κανέναν .... πόντο.
βρισια γινεται με τον τροπο που χρησιμοποιεις το λογο αγαπητε κ με νοιαζει γιατι σαφωσ οσα λεγονται δεν ισχυουν.
παγκοσμια  η τρανσεξουαλ  ειμαι το διεμφυλικο η φυλομεταβατικο ατομο κ σαφως καμια σχεση με γκει, ειμαστε σ αυτο κ το κατεχουμε  κ σεβομαστε κ καθε διαφωτιστη που μασ ευτελιζει προσ γοητρο κ αντριλα.......

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
γιατί τσιμπάς τότε, αφού βλέπεις ότι το νήμα είναι προβοκατόρικο, ρίξτο στην τρελή και φτιάξε ένα άλλο νήμα του τύπου π.χ. εδώ μέσα (σε όλο το φόρουμ) είμαστε όλοι α) ανώμαλοι β) βρωμοοάσχημοι και γ) αργοσχολοκομπλεξικοί. Υπάρχει άλλη κατηγορία ? Πείτε την.

είναι όντως μαλακία τέτοια θρεντς γιατι ποτε δεν καταληγουν πουθενα, εκτος απο βρισιδια και καυγαδες..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Θίχτηκες φίλε?
προσωπικά χέστηκα τι θα πεις εσυ..

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
βρισια γινεται με τον τροπο που χρησιμοποιεις το λογο αγαπητε κ με νοιαζει γιατι σαφωσ οσα λεγονται δεν ισχυουν.
παγκοσμια  η τρανσεξουαλ  ειμαι το διεμφυλικο η φυλομεταβατικο ατομο κ σαφως καμια σχεση με γκει, ειμαστε σ αυτο κ το κατεχουμε  κ σεβομαστε κ καθε διαφωτιστη που μασ ευτελιζει προσ γοητρο κ αντριλα.......

Ότι πεις.
Όταν θα συναντήσεις την κολλητή σου στην πιάτσα της λες : " τι κάνεις διεμφυλικο άτομο?" ή "μωρή  φυλομεταβατικη τι κάνεις?"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι εκτός θέματος , δεν διαφωνώ ότι είσαι κάτι άλλο από εμένα και ότι δεν το επέλεξες αυτό. Όσο επέλεξα εγώ το να περνάει μια γκόμενα και να καρφώνομαι στην κολάρα της άλλο τόσο επέλεξες εσύ να περνάει ένας γκόμενος και να τον λιγουρεύεσαι.
Ανατομικά όμως είσαι άντρας , οπότε αυτοί που πάνε μαζί σου όχι μόνο αποδέχονται αλλά και ερεθίζονται από αυτό το κομμάτι της ανατομίας σου.
Αυτή δεν είναι η ερώτηση? Αν ΑΥΤΟΙ είναι gay ή όχι. Και αυτό που είναι λέγεται gay , εγώ φταίω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom