Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ότι πεις.
Όταν θα συναντήσεις την κολλητή σου στην πιάτσα της λες : " τι κάνεις διεμφυλικο άτομο?" ή "μωρή  φυλομεταβατικη τι κάνεις?"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι εκτός θέματος , δεν διαφωνώ ότι είσαι κάτι άλλο από εμένα και ότι δεν το επέλεξες αυτό. Όσο επέλεξα εγώ το να περνάει μια γκόμενα και να καρφώνομαι στην κολάρα της άλλο τόσο επέλεξες εσύ να περνάει ένας γκόμενος και να τον λιγουρεύεσαι.
Ανατομικά όμως είσαι άντρας , οπότε αυτοί που πάνε μαζί σου όχι μόνο αποδέχονται αλλά και ερεθίζονται από αυτό το κομμάτι της ανατομίας σου.
Αυτή δεν είναι η ερώτηση? Αν ΑΥΤΟΙ είναι gay ή όχι. Και αυτό που είναι λέγεται gay , εγώ φταίω?
οι φιλεσ μου ξερεις εχουν κ ονοματα κ οπως ολοσ ο κοσμος προτιμουμε να φωναζομαστε με τα ονοματα μας πρωτον κ δευτερον η ζωη μου ξερεις δεν ειναι μονο λιγουρεμα για ενα γκομενο η κ περισοτερους οπςσ ισωσ η δικια σου  εχω κ αλλα πολλα μα πολλα ενδιαφεροντα οσο κ αν σου φαινεται περιεργο.....
κ εχει δικιο βασικα οτι ειμαι αντρας κ εχω μεγαλα @@@@@  διοτι ειμαι με τη φωτο μου εδω κ λεω οσα ζω κ γνωριζω κ οχι με το κυρμεντιοσ να γραφω δικεσ μου θεωριες σε ξενο εδαφος. το εδαφοσ δεν το γνωριζεισ κ δε σ αφορα για αυτο καλυτερα να μην δινεισ διαλεξη ποσς απο ενα ανωνυμο προφιλ. καλη συνεχεια  οπωσ κ να χει στραιτ αντρακλα , δεν ξερω αν εχεισ η θα κανεισ παιδια μια μερα...... για αυτο καλυτερα να προσεχεισ τι κ πωσ το λεσ διοτι δεν ξερουμε ποτε τι μας ξημερωνει.... καλο σου βραδυ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
οι φιλεσ μου ξερεις εχουν κ ονοματα κ οπως ολοσ ο κοσμος προτιμουμε να φωναζομαστε με τα ονοματα μας πρωτον κ δευτερον η ζωη μου ξερεις δεν ειναι μονο λιγουρεμα για ενα γκομενο η κ περισοτερους οπςσ ισωσ η δικια σου  εχω κ αλλα πολλα μα πολλα ενδιαφεροντα οσο κ αν σου φαινεται περιεργο.....
κ εχει δικιο βασικα οτι 1. ειμαι αντρας κ εχω μεγαλα @@@@@   διοτι 2. ειμαι με τη φωτο μου εδω κ λεω οσα ζω κ γνωριζω κ οχι με το κυρμεντιοσ να γραφω δικεσ μου θεωριες σε ξενο εδαφος. το εδαφοσ δεν το γνωριζεισ κ δε σ αφορα για αυτο καλυτερα να μην δινεισ διαλεξη ποσς απο ενα ανωνυμο προφιλ. καλη συνεχεια  οπωσ κ να χει στραιτ αντρακλα , δεν ξερω αν εχεισ η θα κανεισ παιδια μια μερα...... 3. για αυτο καλυτερα να προσεχεισ τι κ πωσ το λεσ διοτι δεν ξερουμε ποτε τι μας ξημερωνει.... καλο σου βραδυ

1. Μα αυτό λέω και εγώ τόση ώρα!!!

2. Βασικά είσαι με την φωτογραφία και το τηλέφωνο εδώ γιατί ψαρεύεις πελάτες ....

3. Τις κατάρες των τρανς τις φοβούνται πολύ στην Ινδία , εκεί να τις πουλήσεις να βγάλεις λεφτά , εδώ δεν πιάνουν.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
αν τον καρφωνει οχι, αν τον τρωει η τον γλυφει ναι  :rockon:
Ένας ΑΝΤΡΑΣ! ότι και να κάνει με μια ΤΡΑΝΣ! η τον τρώει, η τον δίνη, είναι το ίδιο. Και το ξαναλέω. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ! πάνε με της ΤΡΑΝΣ! και εκεί βγάζουν τα κρυφοπουστικα τους. Ο GAY θα πάει με ΑΝΤΡΑ! και όχι με τρανς, γιατη παραδέχεται το τη είναι. Τώρα! το Γνήσιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! πάει μόνο με ΜΟΥΝΙ! και τέλος….  :lheel: :kissass2: :pipa3: :pipa2:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
1. Μα αυτό λέω και εγώ τόση ώρα!!!

2. Βασικά είσαι με την φωτογραφία και το τηλέφωνο εδώ γιατί ψαρεύεις πελάτες ....

3. Τις κατάρες των τρανς τις φοβούνται πολύ στην Ινδία , εκεί να τις πουλήσεις να βγάλεις λεφτά , εδώ δεν πιάνουν.
απο πολυ πιο πανω  κοιτας να ευτελισεις το θεμα κ εμενα προσωπικα αναφερομενος σε ποντους που προσδωκω  , οτι λιγουρευουμε τους γκομενους , οτι ψαρευω πελατες οτι καταριεμαι κτλ..... κ ειδες οτι τ αφησα να περασει....
αυτο κ μονο δειχνει το ποσο σεβεσαι τις επιλογες ενος ανθρωπου που παλευει με πολυ δυσκολες συνθηκες να επιβιωσει ισως αγνωστες για σενα....
αποχωρω απο τον κακεντρεχη ευτελιστικο εμετρο τροπο σου σπουδαιε στραιτ κ ο καθενας ας βγαλει τα δικα του συμπερασματα......
δεν ωφελει κ ολας να ακους αερολογιες υποθετικες απο μη γνωστες, οποτε....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
και μενα που μαρεσει ο κολος και γκομενα δεν μου τον δινει ???οταν η ανομαλια βαραει κοκκηνα απο τα 15 μην το ψαχνεις......

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Βάση να μη δίνετε για τον ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟ, Αφού είναι γάιδαρος. Το λέει και το όνομά του. Μπήκε για να επιβάλει τη γνώμη του με τρόπο αφοριστικότατο.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ένας ΑΝΤΡΑΣ! ότι και να κάνει με μια ΤΡΑΝΣ! η τον τρώει, η τον δίνη, είναι το ίδιο. Και το ξαναλέω. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ! πάνε με της ΤΡΑΝΣ! και εκεί βγάζουν τα κρυφοπουστικα τους. Ο GAY θα πάει με ΑΝΤΡΑ! και όχι με τρανς, γιατη παραδέχεται το τη είναι. Τώρα! το Γνήσιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! πάει μόνο με ΜΟΥΝΙ! και τέλος….  :lheel: :kissass2: :pipa3: :pipa2:

Μετά την τοποθέτηση του μέγιστου ιππότη (πλάκα πλάκα μεγάλε έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το καυλί σου , πρέπει να το μοστράρεις 10 φορές την μέρα?) το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.
Οι κατηγορίες όπως τις έθεσε ο μέγιστος είναι οι ακόλουθες.
1. Αυτοί που πάνε με άντρες = gay.
2. Αυτοί που πάνε με trans = κρυφόπουστρες.
3. Αυτοί που πάνε με γυναίκες = αρσενικοί.

Αν τα έλεγα εγώ θα με βρίζατε .......

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Μετά την τοποθέτηση του μέγιστου ιππότη (πλάκα πλάκα μεγάλε έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το καυλί σου , πρέπει να το μοστράρεις 10 φορές την μέρα?) το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Έλα ρε φίλε μην θίγεσαι. Πως κάνεις έτσι?

Τι θες να σου πω? Ότι είσαι straight?
Αλήθεια πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι straight?
οχι ρε μεγαλε, δεν θιχτηκα, απλα χεστηκα για τη γνωμη σου.. μη κανεις ετσι.. αν εγω ειμαι γκει θα νιωσεις πιο πολυ στρειτ εσυ; γιατι εμενα δεν με νοιαζουν οι ταμπελες και δεν το σκεφτομαι ετσι.. πηδαω οτι μου αρεσει και με καυλωνει

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

:rockon:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Μπορειτε  να  μου  εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ  Βασιλη  Βασιλειου?
Γιατι  αναλωνεται  την  σκεψη  σας  και  την  ενεργεια  σας  σε  ασκοπους  διαλογους?
Οι  οποιοι  δεν  οδηγουν  σε  κανενα  απολυτως  συμπερασμα.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Μπορειτε  να  μου  εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ  Βασιλη  Βασιλειου?
Γιατι  αναλωνεται  την  σκεψη  σας  και  την  ενεργεια  σας  σε  ασκοπους  διαλογους?
Οι  οποιοι  δεν  οδηγουν  σε  κανενα  απολυτως  συμπερασμα.
εγω βασικα μονο για ιντρικα  για να ακουω απωθημενα βαθεια των νορμαλ αυτησ την κοινωνιασ αλεξια μου κ να περναει κ η ςρα μου βεβαια.....
μ αρεσει η ιντρικα αλεξια μου!!!!!!!!!!!
κ οι γκορδοτες απαντησεις των αρρεν......
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
Μπορειτε  να  μου  εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ  Βασιλη  Βασιλειου?
Γιατι  αναλωνεται  την  σκεψη  σας  και  την  ενεργεια  σας  σε  ασκοπους  διαλογους?
Οι  οποιοι  δεν  οδηγουν  σε  κανενα  απολυτως  συμπερασμα.
εγω βασικα νονά δεν εχω τι να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ... δεν εισαι κι εσυ Αθηνα να φχαριστηθουμε κανενα πηδηματακι.. ολο επαρχια γυρνας.. αμαν πια...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
εγω βασικα νονά δεν εχω τι να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ... δεν εισαι κι εσυ Αθηνα να φχαριστηθουμε κανενα πηδηματακι.. ολο επαρχια γυρνας.. αμαν πια...
Λεω  πρωτα  ο  θεος  1-15 Μαρτιου  να  ρθω  Αθηνα....
Ωχχχ...τι  εχουν να  διαβασουν  τα  ματακια  μου...χαχα

Lucmar

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0

Άκου φιλαράκι, αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ και κάποιοι άλλοι στις προηγούμενες σελίδες και περηφανεύεστε άσκοπα είναι πως δεν φτάνει να λέει κάποιος πως "εγώ πάω μόνο με γυναίκες" για να μπορεί να ονομαστεί άντρας. Είναι πολλά πράγματα που διακρίνουν έναν άντρα. Ειδικά κάποιοι δήθεν άντρακλες που συμμετείχαν στη συζήτηση δείχνουν να είναι λιγότερο αρσενικά και από καθαρούς παθητικούς. Άντε γιατί παραέγινε λάστιχο αυτή η έννοια και τη χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Άκου φιλαράκι, αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ και κάποιοι άλλοι στις προηγούμενες σελίδες και περηφανεύεστε άσκοπα είναι πως δεν φτάνει να λέει κάποιος πως "εγώ πάω μόνο με γυναίκες" για να μπορεί να ονομαστεί άντρας. Είναι πολλά πράγματα που διακρίνουν έναν άντρα. Ειδικά κάποιοι δήθεν άντρακλες που συμμετείχαν στη συζήτηση δείχνουν να είναι λιγότερο αρσενικά και από καθαρούς παθητικούς. Άντε γιατί παραέγινε λάστιχο αυτή η έννοια και τη χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει.

Γιατί δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ ρε παιδιά?
Τόσο σας ενοχλεί το θέμα? Εμείς να σας βοηθήσουμε θέλουμε. Είδαμε ότι το έχετε μπερδεμένο στο κεφάλι σας και είπαμε να σας το ξεκαθαρίσουμε.

1. Δεν είπα ότι εγώ είμαι άντρας και εσύ ή η Μαρκέλα η δεν ξέρω ποιος άλλος δεν είσαστε.
Είπα ότι ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ... που όμως πάνε με άντρες.
Αυτό αν ανοίξεις μια εγκυκλοπαίδεια λέγεται ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ , αγγλιστί GAY. Μην τα βάζεις μαζί μου , βαλτά με την εγκυκλοπαίδεια.

2. Έχω παρατηρήσει ότι σαν γραμμή άμυνας (που επαναλαμβάνω δεν ξέρω γιατί να είσαστε αμυντικοί , το κέφι σας κάνετε και μαγκιά σας)όλοι το ίδιο λέτε.
Προσπαθείτε να τους βγάλετε όλους πούστηδες. E εδώ τα παίρνω ρε φίλε! "δεν είσαστε αρκετά άντρες" λες εσύ , "εσύ ξέρεις καλύτερα" ο άλλος, "έχετε κόμπλεξ" ο τρίτος , "θα γίνουν τα παιδιά σου" ο επαγγελματίας του χώρου ...... ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες!
Είσαστε ότι είσαστε και μαγκιά σας, δεν σας κατηγορεί κανείς για αυτό,  ούτε σας δημιουργεί πρόβλημα. Μπορείτε εσείς από την μεριά σας να δεχτείτε ότι δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι? Τόσο δύσκολο είναι?
Σε τελική ανάλυση η ερώτηση είναι καθαρά φιλολογική , πως λένε αυτόν που κάνει αυτό. E λοιπών τον λένε gay. Δεν είπε κανείς ούτε ντροπή σας , ούτε τίποτα!
Είπα σε κάποια φάση στον ΤΑΚΜΑΝ ότι είναι γεροντολάγνος , δεν με είπε ούτε κομπλεξικό , ούτε στενόμυαλο , ούτε ότι και εγώ γουστάρω 90χρονες αλλά το κρύβω! Γιατί να το κάνει αφού έτσι λέγεται αυτό που είναι?
Εσείς γιατί θίγεστε? Γιατί πρώτοι εσείς το βλέπετε σαν βρισιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom