KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
προσωπικά χέστηκα τι θα πεις εσυ..
Έλα ρε φίλε μην θίγεσαι. Πως κάνεις έτσι?
Τι θες να σου πω? Ότι είσαι straight?
Αλήθεια πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι straight?
προσωπικά χέστηκα τι θα πεις εσυ..
οι φιλεσ μου ξερεις εχουν κ ονοματα κ οπως ολοσ ο κοσμος προτιμουμε να φωναζομαστε με τα ονοματα μας πρωτον κ δευτερον η ζωη μου ξερεις δεν ειναι μονο λιγουρεμα για ενα γκομενο η κ περισοτερους οπςσ ισωσ η δικια σου εχω κ αλλα πολλα μα πολλα ενδιαφεροντα οσο κ αν σου φαινεται περιεργο.....Ότι πεις.
Όταν θα συναντήσεις την κολλητή σου στην πιάτσα της λες : " τι κάνεις διεμφυλικο άτομο?" ή "μωρή φυλομεταβατικη τι κάνεις?"
Είσαι εκτός θέματος , δεν διαφωνώ ότι είσαι κάτι άλλο από εμένα και ότι δεν το επέλεξες αυτό. Όσο επέλεξα εγώ το να περνάει μια γκόμενα και να καρφώνομαι στην κολάρα της άλλο τόσο επέλεξες εσύ να περνάει ένας γκόμενος και να τον λιγουρεύεσαι.
Ανατομικά όμως είσαι άντρας , οπότε αυτοί που πάνε μαζί σου όχι μόνο αποδέχονται αλλά και ερεθίζονται από αυτό το κομμάτι της ανατομίας σου.
Αυτή δεν είναι η ερώτηση? Αν ΑΥΤΟΙ είναι gay ή όχι. Και αυτό που είναι λέγεται gay , εγώ φταίω?
οι φιλεσ μου ξερεις εχουν κ ονοματα κ οπως ολοσ ο κοσμος προτιμουμε να φωναζομαστε με τα ονοματα μας πρωτον κ δευτερον η ζωη μου ξερεις δεν ειναι μονο λιγουρεμα για ενα γκομενο η κ περισοτερους οπςσ ισωσ η δικια σου εχω κ αλλα πολλα μα πολλα ενδιαφεροντα οσο κ αν σου φαινεται περιεργο.....
κ εχει δικιο βασικα οτι 1. ειμαι αντρας κ εχω μεγαλα @@@@@ διοτι 2. ειμαι με τη φωτο μου εδω κ λεω οσα ζω κ γνωριζω κ οχι με το κυρμεντιοσ να γραφω δικεσ μου θεωριες σε ξενο εδαφος. το εδαφοσ δεν το γνωριζεισ κ δε σ αφορα για αυτο καλυτερα να μην δινεισ διαλεξη ποσς απο ενα ανωνυμο προφιλ. καλη συνεχεια οπωσ κ να χει στραιτ αντρακλα , δεν ξερω αν εχεισ η θα κανεισ παιδια μια μερα...... 3. για αυτο καλυτερα να προσεχεισ τι κ πωσ το λεσ διοτι δεν ξερουμε ποτε τι μας ξημερωνει.... καλο σου βραδυ
Ένας ΑΝΤΡΑΣ! ότι και να κάνει με μια ΤΡΑΝΣ! η τον τρώει, η τον δίνη, είναι το ίδιο. Και το ξαναλέω. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ! πάνε με της ΤΡΑΝΣ! και εκεί βγάζουν τα κρυφοπουστικα τους. Ο GAY θα πάει με ΑΝΤΡΑ! και όχι με τρανς, γιατη παραδέχεται το τη είναι. Τώρα! το Γνήσιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! πάει μόνο με ΜΟΥΝΙ! και τέλος….αν τον καρφωνει οχι, αν τον τρωει η τον γλυφει ναι
απο πολυ πιο πανω κοιτας να ευτελισεις το θεμα κ εμενα προσωπικα αναφερομενος σε ποντους που προσδωκω , οτι λιγουρευουμε τους γκομενους , οτι ψαρευω πελατες οτι καταριεμαι κτλ..... κ ειδες οτι τ αφησα να περασει....1. Μα αυτό λέω και εγώ τόση ώρα!!!
2. Βασικά είσαι με την φωτογραφία και το τηλέφωνο εδώ γιατί ψαρεύεις πελάτες ....
3. Τις κατάρες των τρανς τις φοβούνται πολύ στην Ινδία , εκεί να τις πουλήσεις να βγάλεις λεφτά , εδώ δεν πιάνουν.
Ένας ΑΝΤΡΑΣ! ότι και να κάνει με μια ΤΡΑΝΣ! η τον τρώει, η τον δίνη, είναι το ίδιο. Και το ξαναλέω. ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ! πάνε με της ΤΡΑΝΣ! και εκεί βγάζουν τα κρυφοπουστικα τους. Ο GAY θα πάει με ΑΝΤΡΑ! και όχι με τρανς, γιατη παραδέχεται το τη είναι. Τώρα! το Γνήσιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ! πάει μόνο με ΜΟΥΝΙ! και τέλος….
Μετά την τοποθέτηση του μέγιστου ιππότη (πλάκα πλάκα μεγάλε έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το καυλί σου , πρέπει να το μοστράρεις 10 φορές την μέρα?) το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.
Οι κατηγορίες όπως τις έθεσε ο μέγιστος είναι οι ακόλουθες.
1. Αυτοί που πάνε με άντρες = gay.
2. Αυτοί που πάνε με trans = κρυφόπουστρες.
3. Αυτοί που πάνε με γυναίκες = αρσενικοί.
Αν τα έλεγα εγώ θα με βρίζατε .......
οχι ρε μεγαλε, δεν θιχτηκα, απλα χεστηκα για τη γνωμη σου.. μη κανεις ετσι.. αν εγω ειμαι γκει θα νιωσεις πιο πολυ στρειτ εσυ; γιατι εμενα δεν με νοιαζουν οι ταμπελες και δεν το σκεφτομαι ετσι.. πηδαω οτι μου αρεσει και με καυλωνειΈλα ρε φίλε μην θίγεσαι. Πως κάνεις έτσι?
Τι θες να σου πω? Ότι είσαι straight?
Αλήθεια πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι straight?
Μετά την τοποθέτηση του μέγιστου ιππότη (πλάκα πλάκα μεγάλε έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το καυλί σου , πρέπει να το μοστράρεις 10 φορές την μέρα?) το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.
Βάση να μη δίνετε για τον ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟ, Αφού είναι γάιδαρος. Το λέει και το όνομά του. Μπήκε για να επιβάλει τη γνώμη του με τρόπο αφοριστικότατο.
εγω βασικα μονο για ιντρικα για να ακουω απωθημενα βαθεια των νορμαλ αυτησ την κοινωνιασ αλεξια μου κ να περναει κ η ςρα μου βεβαια.....Μπορειτε να μου εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ Βασιλη Βασιλειου?
Γιατι αναλωνεται την σκεψη σας και την ενεργεια σας σε ασκοπους διαλογους?
Οι οποιοι δεν οδηγουν σε κανενα απολυτως συμπερασμα.
εγω βασικα νονά δεν εχω τι να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ... δεν εισαι κι εσυ Αθηνα να φχαριστηθουμε κανενα πηδηματακι.. ολο επαρχια γυρνας.. αμαν πια...Μπορειτε να μου εξηγησεται...Μαρκελλα...Γλυκομουτσουνε...Ταμια...κ Βασιλη Βασιλειου?
Γιατι αναλωνεται την σκεψη σας και την ενεργεια σας σε ασκοπους διαλογους?
Οι οποιοι δεν οδηγουν σε κανενα απολυτως συμπερασμα.
Λεω πρωτα ο θεος 1-15 Μαρτιου να ρθω Αθηνα....εγω βασικα νονά δεν εχω τι να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ... δεν εισαι κι εσυ Αθηνα να φχαριστηθουμε κανενα πηδηματακι.. ολο επαρχια γυρνας.. αμαν πια...
ελα εσυ... και θα τα διαβασουμε παρεα.. απο κοντα..Λεω πρωτα ο θεος 1-15 Μαρτιου να ρθω Αθηνα....
Ωχχχ...τι εχουν να διαβασουν τα ματακια μου...χαχα
Άκου φιλαράκι, αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ και κάποιοι άλλοι στις προηγούμενες σελίδες και περηφανεύεστε άσκοπα είναι πως δεν φτάνει να λέει κάποιος πως "εγώ πάω μόνο με γυναίκες" για να μπορεί να ονομαστεί άντρας. Είναι πολλά πράγματα που διακρίνουν έναν άντρα. Ειδικά κάποιοι δήθεν άντρακλες που συμμετείχαν στη συζήτηση δείχνουν να είναι λιγότερο αρσενικά και από καθαρούς παθητικούς. Άντε γιατί παραέγινε λάστιχο αυτή η έννοια και τη χρησιμοποιεί ο καθένας όπως τον βολεύει.