batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
Και οι μεν και δεν το έχετε μαλακισει το θέμα δεν κουράστηκατε ακόμα
Μη σου πω κι από τώρα.στις 50 σελίδες, κλειδώστε το
γκει είναι. παλια τον ελεγαν και κωλομπαρα
Εντελως ομως...Δηλαδη Ρια οποιος παει μαζι σου ειναι γκει;;;
Πλακα κανεις τωρα ετσι...;;
Δεν μπορει να ασπαζεσαι αυτη την αποψη!!!
Τεσπα ελεγα να μην ασχοληθω με αυτο το θρεντ
κ ουτε θα μπω σε αυτο το τρυπακι να αντιπαρατιθεμαι με την αποψη του καθενος.
Ο καθενας ξερει τι ειναι,απλα υπαρχουν δυστυχως πολλοι που
δεν ειναι ακομα συνηδειτοποιημενοι κ ψαχνουν την σεξουαλικη τους ταυτοτητα,
επιχειρωντας να βαλουν "ταμπελες" στα γουστα..στην καυλα κ στις σεξουαλικες προτιμησεις...
Κοινως οτι ναναι...
Θρεντακι της πλακας..μονο κοντρες μπορει να προκαλεσει..
τοτε το διατυπωσα λαθος πριν.δικο μου το λαθοςΗ αποψη με την οποια συμφωνησες ηταν "Γκει ειναι.Παλια τον ελεγαν κ κωλομπαρα."
Τεσπα Ελληνικα διαβαζουμε κ οι 2..
Φιλε δεν βγαζεις ακρη. Μια χαρα τα λες.Γιατί δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ ρε παιδιά?
Τόσο σας ενοχλεί το θέμα? Εμείς να σας βοηθήσουμε θέλουμε. Είδαμε ότι το έχετε μπερδεμένο στο κεφάλι σας και είπαμε να σας το ξεκαθαρίσουμε.
1. Δεν είπα ότι εγώ είμαι άντρας και εσύ ή η Μαρκέλα η δεν ξέρω ποιος άλλος δεν είσαστε.
Είπα ότι ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ... που όμως πάνε με άντρες.
Αυτό αν ανοίξεις μια εγκυκλοπαίδεια λέγεται ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ , αγγλιστί GAY. Μην τα βάζεις μαζί μου , βαλτά με την εγκυκλοπαίδεια.
2. Έχω παρατηρήσει ότι σαν γραμμή άμυνας (που επαναλαμβάνω δεν ξέρω γιατί να είσαστε αμυντικοί , το κέφι σας κάνετε και μαγκιά σας)όλοι το ίδιο λέτε.
Προσπαθείτε να τους βγάλετε όλους πούστηδες. E εδώ τα παίρνω ρε φίλε! "δεν είσαστε αρκετά άντρες" λες εσύ , "εσύ ξέρεις καλύτερα" ο άλλος, "έχετε κόμπλεξ" ο τρίτος , "θα γίνουν τα παιδιά σου" ο επαγγελματίας του χώρου ...... ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες!
Είσαστε ότι είσαστε και μαγκιά σας, δεν σας κατηγορεί κανείς για αυτό, ούτε σας δημιουργεί πρόβλημα. Μπορείτε εσείς από την μεριά σας να δεχτείτε ότι δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι? Τόσο δύσκολο είναι?
Σε τελική ανάλυση η ερώτηση είναι καθαρά φιλολογική , πως λένε αυτόν που κάνει αυτό. E λοιπών τον λένε gay. Δεν είπε κανείς ούτε ντροπή σας , ούτε τίποτα!
Είπα σε κάποια φάση στον ΤΑΚΜΑΝ ότι είναι γεροντολάγνος , δεν με είπε ούτε κομπλεξικό , ούτε στενόμυαλο , ούτε ότι και εγώ γουστάρω 90χρονες αλλά το κρύβω! Γιατί να το κάνει αφού έτσι λέγεται αυτό που είναι?
Εσείς γιατί θίγεστε? Γιατί πρώτοι εσείς το βλέπετε σαν βρισιά?
Φιλε δεν βγαζεις ακρη. Μια χαρα τα λες.
Οι κατηγορίες όπως τις έθεσε ο μέγιστος είναι οι ακόλουθες.
1. Αυτοί που πάνε με άντρες = gay.
2. Αυτοί που πάνε με trans = κρυφόπουστρες.
3. Αυτοί που πάνε με γυναίκες = αρσενικοί.
Όχι καθόλου μια χαρά δεν τα λέει. Έγραψε:
Εγώ σε αυτό εδώ αναφερόμουν κυρ Μέντιε. Δεν ισχύει το 3. Όποιος πάει με γυναίκες δεν είναι απαραίτητα και αρσενικό, πως να το κάνουμε τώρα; Αυτό ήθελα να διευκρινήσω. Δε είπα πως δεν είναι ομοφυλόφιλος ή γκέι όποιος πάει με τρανς ενεργητικά, προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για το τι ταμπέλα θα μου βάλει ο καθένας. Από κει και πέρα, όταν βλέπω κάποιους βλάκες που σε κάθε ποστ θα το παίξουν μαγκιά-κλανιά και θα πετάξουν τη μαλακισμένη ατάκα τους αποκαλώντας κόσμο πουστράκο, τραβελόπουστα, "ο Τζούλης" κτλ με μοναδικό σκοπό να θίξουν τον άλλο, σόρρυ αλλά εκεί χάνω την αίσθηση του χιούμορ. Δεν βλέπω χιούμορ σε αυτά τα σχόλια εφόσον κάποιος καλύπτεται από την ανωνυμία του ίντερνετ, βλέπω μόνο αδερφίστικη συμπεριφορά, γιατί σίγουρα οι άντρες δε μιλάνε κρυφά και πισώπλατα, αυτά τα κάνουν οι τζάμπα μάγκες και οι πούστηδες. Δεν έχω γραμμή άμυνας και δεν πάω να σας βγάλω όλους γκέι, νομίζεις λάθος, αλλά τι να κάνω, μερικοί εδώ μέσα (όχι εσύ συγκεκριμένα) που λένε πως είναι άντρες έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του πούστη, φταίω να υποψιάζομαι μετά πως μπορεί να τον παίρνουν κιόλας;
Βρε μια χαρα τα λεει!!! Εσειες ολοι την ωρα μιλατε για κομπλεξ κλπ. Καντε οτι γουσταρετε! Δικο σας θεμα ειναι και καλα κανετε εφ οσον δεν ενοχλειται καποιον,δεν το σκοτωνετε,δεν τον κλεβετε, δεν τον βιαζετε, δεν τον εκμεταλευεστε. Δεν σας κατηγορει κανεις γι αυτο. Απο την αλλη καποιον που παει με εναν αντρα που ειναι ντυμενος γυναικα....τι θα τον πεις?? Ελα παιδες την αληθεια την ξερουμε ολοι. Και πιστεψε με, εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση εναν τρανς ο οποιος εχει εγχειριστει και εχει διαλεξει τον συνειδητα τον δρομο του, απο εναν οικογενειαρχη που, τον παιρνει αβερτα απο τον κωλο και το παιζει πολλα βαρυς(που και αυτοστα @μτ@ τι κανει στην τελικη, αλλα υποκρινεται και αυτο δεν το γουσταρω)Κάνετε ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!
Όποιον πάει να πει κάτι τον βγάζετε αδελφή!
Θα έπρεπε να ντρέπεστε για ένα ακόμα λόγο , το λέτε σαν κακό και σαν βρισιά! Αυτό που είσαστε το χρησιμοποιείτε ως βρισιά!
Φίλε αυτό που παρέθεσες είναι χιουμοριστικό σχόλιο πάνω σε σχόλιο ενός gay για το θέμα , την θέση μου για το θέμα την έγραψα αλλού.
Έκανα λίγη πλακα για το θέμα γιατί ακόμα και από τον τίτλο είναι εμφανές ότι αποπνέεται από μια μεσαιωνική ανατολίτικη αντίληψη ότι αυτό που σήμερα λέμε ενεργητικός ομοφυλόφιλος , ο κολομπαράς δεν είναι ομοφυλόφιλος αλλά .... μερακλής και άντρακλας.
Όπως έλεγε ένας φίλος μου σχολιάζοντας έναν γνωστό: "είναι τόσο άντρας που ούτε το φύλο δεν παίζει ρόλο".
Ασχολείστε τελικά με ένα θέμα που είναι ανύπαρκτο , είναι αυτονόητο ότι όποιος έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου είναι ομοφυλόφιλος.
Γράφουν ηλιθιότητες για ταμπέλες και τα ρέστα. Τι ταμπέλες ρε μάγκες? Δεν σας κόλλησε κανείς ταμπέλα , μαγκιά σας είπαμε ότι και να κάνετε.
Όλα τα πράγματα έχουν ένα όνομα και αυτό δεν σημαίνει ταμπέλα.
Οι μόνοι που κόλλησαν ταμπέλα σε αυτό το θρέντ στους ομοφυλόφιλους είσαστε εσείς οι ομοφυλόφιλοι!
Μονο από εσάς ακούστηκαν σχόλια για αδελφίστικη και πούστικη συμπεριφορά!
Αυτό είναι ταμπέλα φίλε μου και εσύ την κόλλησες , όχι εγώ.
Τέλος επειδή είπες κάτι περί ανωνυμίας , εσύ ανώνυμα δεν υπέθεσες για κάποια μέλη ότι μπορεί και να τον παίρνουν? Εκτός και αν το βαφτιστικό σου είναι Lucmar ......