Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Τα έχεις κάνει λίγο πουτάνα φιλαράκι όλα.Αυτό που έκανα μπολντ δεν ισχύει με την καμία.Και δυνητικά bi είμαστε όσο δυνητικά είμαστε και κτηνοβάτες και δολοφόνοι και αιμομίκτες κλπ κλπ.
Το ιδιο λεμε δυνητικα ειπα οπως λες και εσυ...Οτι εστω και με το ζορι σαρκικα μπορεις να πας με ατομο το ιδιου φιλου,αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις προτιμηση σε ατομο του ιδιου φιλου.Οπως μπορεις να γινεις και δολοφονος... κτλ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και όχι δε θεωρώ,απαραίτητα,gay κάποιον που πάει με trans.Για εκείνον που έχει παθητικό ρόλο με Trans τον θεωρώ λίγο πολύ σαν εκείνον που του αρέσει το στραπονιάρισμα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
οι διαχειριστές του σάιτ θα έπρεπε να διορθώνουν ορθογραφικά λάθη που τυφλώνουν σε τίτλους θεμάτων

και όχι να απαγορεύουμε μόνο τα greeklish.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το ιδιο λεμε δυνητικα ειπα οπως λες και εσυ...Οτι εστω και με το ζορι σαρκικα μπορεις να πας με ατομο το ιδιου φιλου,αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις προτιμηση σε ατομο του ιδιου φιλου.Οπως μπορεις να γινεις και δολοφονος... κτλ
Δε μ αρέσει να σκοτώνω κοσμο,ούτε να γαμάω άντρες.Δε τη βρίσκω απλά δεν είναι θέμα κοινωνίας η ψυχοπαθολογίας.Δε μου τη σηκώνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.Το δυνητικό πρέπει να το επιδιώξεις κιόλας με τον ενα ή αλλο τρόπο για να σου συμβεί.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δλδ οι gay που γουστάρουν να γαμηθούν μ έναν άντρα κι εγώ που βλέπω μια γυναίκα και θέλω να τη γαμήσω έχουμε αισθήματα και δεν είναι καύλα και μόνο?
Οκ
Περα απο την καυλα,εσυ σαν straight η εγω επισης σαν straight περα απο το γαμησι εχω αισθηματα για ατομο του αντιθετου φιλου,ερωτευομαι γυναικα δλδ!Αντρα δεν ερωτευομαι...Αντιθετα ενας αντρας gay περα απο την καυλα εχει συναισθηματα ερωτα μονο με ατομα του ιδιου φιλου.Εγω μιλαω για ψυχικα συναισθηματα,οχι σαρκικα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περα απο την καυλα,εσυ σαν straight η εγω επισης σαν straight περα απο το γαμησι εχω αισθηματα για ατομο του αντιθετου φιλου,ερωτευομαι γυναικα δλδ!Αντρα δεν ερωτευομαι...Αντιθετα ενας αντρας gay περα απο την καυλα εχει συναισθηματα ερωτα μονο με ατομα του ιδιου φιλου.Εγω μιλαω για ψυχικα συναισθηματα,οχι σαρκικα
Υπάρχουν και εκατομμύρια γυναίκες που θα τις γαμούσαμε χωρίς αισθήματα κι αντίστοιχους άντρες οι gay

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δε μ αρέσει να σκοτώνω κοσμο,ούτε να γαμάω άντρες.Δε τη βρίσκω απλά δεν είναι θέμα κοινωνίας η ψυχοπαθολογίας.Δε μου τη σηκώνουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.Το δυνητικό πρέπει να το επιδιώξεις κιόλας με τον ενα ή αλλο τρόπο για να σου συμβεί.
Δεν ειπα οτι σ αρεσει ουτε σε καποιον straight,απλα εν δυναμει θα μπορουσε να παει,αυτο μονο...σωματικα.Οχι οτι το γουσταρει κι ολας,εκτος απο εξαιρεσεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι σ αρεσει ουτε σε καποιον straight,απλα εν δυναμει θα μπορουσε να παει,αυτο μονο...σωματικα.Οχι οτι το γουσταρει κι ολας,εκτος απο εξαιρεσεις...
Δε σε πιάνω αλλά οκ,καλή συνέχεια.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Υπάρχουν και εκατομμύρια γυναίκες που θα τις γαμούσαμε χωρίς αισθήματα κι αντίστοιχους άντρες οι gay
Το ιδιο λεμε με αλλα λογια,μπορεις να γαμησεις 3.000.000 γυναικες και 150 αντρες,απλα η φυση σου ειναι straight οποτε αν καποια στιγμη ερωτευτεις αυτη θα ειναι γυναικα!Ενω ενας gay μπορει να παει με τους αντρες ολου του κοσμου να εχει γαμησει και ενα λεωφορειο γυναικες ,επισης μπορει να εχει και οικογενεια...Αλλα η φυση του θα τον ελκει προς τους αντρες,αντρα θα αγαπησει αντρα θα ερωτευτει...

Επισκέπτης
Το ιδιο λεμε με αλλα λογια,μπορεις να γαμησεις 3.000.000 γυναικες και 150 αντρες,απλα η φυση σου ειναι straight οποτε αν καποια στιγμη ερωτευτεις αυτη θα ειναι γυναικα!Ενω ενας gay μπορει να παει με τους αντρες ολου του κοσμου να εχει γαμησει και ενα λεωφορειο γυναικες ,επισης μπορει να εχει και οικογενεια...Αλλα η φυση του θα τον ελκει προς τους αντρες,αντρα θα αγαπησει αντρα θα ερωτευτει...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα μπορούσα να γαμήσω 3 εκ γυναίκες(οκ θα κατουρήσω και λίγο)αλλά δε θα μπορούσα να γαμήσω ΚΑΝΕΝΑΝ άντρα.Απλά γιατί έτσι γουστάρω.Κι ο καθένας είναι φρι να γουστάρει οτι του καυλώσει,το λύσαμε?

Επισκέπτης
Θα μπορούσα να γαμήσω 3 εκ γυναίκες(οκ θα κατουρήσω και λίγο)αλλά δε θα μπορούσα να γαμήσω ΚΑΝΕΝΑΝ άντρα.Απλά γιατί έτσι γουστάρω.Κι ο καθένας είναι φρι να γουστάρει οτι του καυλώσει,το λύσαμε?

αν δεν τον φας φιλε δε θα εισαι ποτε σιγουρος  :grin:  :2funny:

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εσυ το παιρνεις εγωιστικα τωρα,ουτε εμενα μ αρεσεουν οι αντρες ουτε θα πηγαινα με αντρα.Ουτε σου λεω να πας.Απλα ειπα οτι το σωμα ειναι ετσι που θα μπορουσε να παει με ατομο του ιδιου φιλου,αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανει και πραξη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εσυ το παιρνεις εγωιστικα τωρα,ουτε εμενα μ αρεσεουν οι αντρες ουτε θα πηγαινα με αντρα.Ουτε σου λεω να πας.Απλα ειπα οτι το σωμα ειναι ετσι που θα μπορουσε να παει με ατομο του ιδιου φιλου,αυτο δεν σημαινει οτι θα το κανει και πραξη
Κανένας εγωισμος απλά σου εξηγω πως το βλέπω.Το σώμα σαν τι σαν κατασκευή?.Πούτσα, κωλος σαν τρύπα?Τι ενοείς?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλα δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομο αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν σημαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...
:rockon:

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια τι ψαχνετε? ολοι οι φλουφληδες που πηγαινουν σα κοριτσακια ειναι λουκριτσες. και πηγαιονουν μονο με αντρες. εγω δε κρυβω οτι πηγα μια φορα με τρανσ. με πολυ ομορφη και το μονο π εκανα ηταν να τη πηδηξω. δε την αγγιξα πουθενα. μονο στα βυζια σα γκομενα την εβλεπα..

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
Ολοι οι ανθρωποι ειναι εν δυναμι bi-sexual,αλλα δεν το κανουν πραξη ολοι οι ανθρωποι.Η βασικη διαφορα,βαση ψυχολογιας,μεταξυ gay και straight ειναι τα συναισθηματα...Σαρκικα δηλαδη ενας straight μπορει να παει με ατομο το ιδιου φιλου,με τη διαφορα οτι ενα gay ατομο ερωτευεται και νοιωθει συναισθηματα για ατομο του ιδιου φυλου.Ομοια με αυτα που νοιωθει ενας straight αντρας για μια γυναικα...Τωρα ενας αντρας που πηγαινει με transexual δεν ειναι gay αφου το ατομο αυτο εχει οψη γυναικας και γυναικια ψυχολογια...Απλα οταν κανει καποιος παθητικο ερωτα με ενα transexual η πραξη παραπεμπει σε gay sex αλλα αυτο δεν σημαινει το ατομο αυτο ειναι ομοφυλοφιλο αφου στη ζωη του θα σιχαινοταν να παει με εναν αντρα και δεν θα ερωτευοταν ατομο του ιδιου φιλου...

Οι θεωριες ειναι να χουμε να λεμε.Στην πραξη εχει σημασια και αυτο κραταμε.Ολα τα αλλα αμπελοφιλοσοφιες

Παντως η εξηγηση που δινεις περι οψης σορυ κιολας αλλα ειναι για γελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom