Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ , ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Κ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΤΕ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΚΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΕΝΑ ΘΕΡΝΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΡΟΣΣ , ΤΡΑΒΕΣΤΙ Κ  ΤΡΑΝΣΕΧΟΥΑΛ....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
AAAγιασου ρε markellina πεςτα... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten:

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ , ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Κ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΤΕ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΚΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΕΝΑ ΘΕΡΝΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΡΟΣΣ , ΤΡΑΒΕΣΤΙ Κ  ΤΡΑΝΣΕΧΟΥΑΛ....
όσοι αναφέρονται τόσο υποτιμητικά στους gay, TS, cross και σε αυτούς που πηγαίνουν μαζί τους, κάτι μέσα τους πάνε να κρύψουν που φοβούνται να αντικρίσουν.... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν υποτιμα καποιος τους γκει,απλα συζηταμε για αυτους που δεν θελουν να αποδεχτουν το οτι εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις.Δεν μπορει να λεει καποιος που παει με ενα αγορι που εχει αλλαξει φυλο
η απλα ντυνεται γυναικα,οτι δεν γουσταρει αντρες.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Δεν υποτιμα καποιος τους γκει,απλα συζηταμε για αυτους που δεν θελουν να αποδεχτουν το οτι εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις.Δεν μπορει να λεει καποιος που παει με ενα αγορι που εχει αλλαξει φυλο
έτσι,στο κάτω κάτω κουμάντο κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας και μην τα βαφτίζουμε όλα όπως μας βολεύει.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Κ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ  Κ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΔΙΚΑ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Κ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
Η ΦΥΣΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ  ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
έτσι,στο κάτω κάτω κουμάντο κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας και μην τα βαφτίζουμε όλα όπως μας βολεύει.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ςΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Κ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ  Κ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΔΙΚΑ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Κ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
Η ΦΥΣΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ  ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ

Kαλα μην παιρνεις ορκο :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Άκουσε να δεις αδερφέ. Από τη στιγμή που πας να βάλεις σε κατηγορία τους ανθρώπους ανάλογα με τις επιλογές τους είσαι λάθος. Πολλοί πουριτανοί κρύβονται και θεωρούν ανωμαλία να πηγαίνεις με τρανσ. Πηγαίνετε στη Συγγρού μετά τις 2 τη νύχτα να δείτε τι γίνεται... Έχει επισκέπτες ο παράδρομος... όχι βέβαια όπως παλιά. Η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι ένα πράγματα ευμετάβλητο και αλλάζει διαρκώς. Πάνω στο ερώτημά σου, οι gay στην συντριπτική τους πλειοψηφία σιχαίνονται τις τραβεστί και δη τους θηλυπρεπείς άντρες. Μιλάμε για ρατσισμό. Στους gay δεν αρέσουν οι κοπέλες τραβεστί. Οι πελάτες των τραβεστί κοριτσιών είναι κυρίως str8 για να το πούμε απλά που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Πως είναι straight όταν πανε με άτομα που έχουν το ίδιο φύλο;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Kαλα μην παιρνεις ορκο :)
ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ  ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ Μ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΝΤ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ ΚΤΛ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΣΗ , ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ Σ ΑΦΙΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΧΕΙΣ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ  ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ Μ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΝΤ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣ ΚΤΛ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΣΗ , ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ Σ ΑΦΙΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΧΕΙΣ

Καταρχιν ποτε δεν κατεκρινα τις επιλογες καποιου και δεν τον χλευασα για αυτες.Ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης αρκει να μην ενοχλει με οποιονδηποτε τροπο τον διπλανο του.
ΤΟ σχολιο μου αφορα το αν γεννηθηκε καποιος με αυτες τις προτιμησεις η η φυση ηταν η αιτια.Εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.Καλο μηνα και σε σενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom