Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ποιος σου ειπε οτι ειναι πιο ωραιο;; απλα ειναι διαφορετικο.. και τα διαφορετικα η σου αρεσουν η τα απορριπτεις..
Γαμας αντρα φιλτατε.Δεν ειναι διαφορετικο αλλα ταση που δεν αποδεχεσαι και το θεωρεις οτιδηποτε αλλο,εκτος απο το προφανες.Οτι θες αντρικο κωλο.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
Γαμας αντρα φιλτατε.Δεν ειναι διαφορετικο αλλα ταση που δεν αποδεχεσαι και το θεωρεις οτιδηποτε αλλο,εκτος απο το προφανες.Οτι θες αντρικο κωλο.
και λοιπον; δεν ειναι διαφορετικο απο εσενα που πηδας γυναικειο κωλο;; που διαφωνεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και λοιπον; δεν ειναι διαφορετικο απο εσενα που πηδας γυναικειο κωλο;; που διαφωνεις;
Γροθια στο στομαχι μου δωσες τυπε τωρα.Εχω δηλωσει ουκ ολιγες φορες οτι μισω
την κωλοτρυπιδα και ειμαι λατρης μονο του μουνιου. :grin:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
ο λογος ειναι ο καθρεφτης της ψυχης...διαβαζοντας τι γραφει το καθε παλληκαρι καταλαβαινεις ποσο πονεμενο ειναι
 εεεμμμμ δεν ειναι τυχαιο που εισαι στον αφρο ...to διαβασα ολο το σηριαλ ....μια κουβεντα σου ισον χιλιες λεξεις και αυτες με νοημα
        και αξια  που τα λεει ολα, :rockon: :rockon: :rockon:
         Δεν θα γραψω τιποτα γιατα περι σεξουαλικοτητας....
         θα στα πω τραγουδιστα :) αφιερωνοντας πρωτιστως σε εσενα :smitten: αλλα και στην φιλη μου την markella που σε θαυμαζει  :smitten:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
πουσταρας του κερατα ειναι

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
1) Αρχιζει να γινεται πανδημια η αγραμματοσυνη/δυσλεξια/ηλιθιοτητα.

2) Οποιος ειναι straight παει με ατομα ΧΩΡΙΣ πουλι. Οποιος ειναι ασεξουαλ δεν καυλωνει -  γενικως. Ολοι οι αλλοι κατατασσονται στις λουγκρες.
Εις ατοπον απαγωγη.

3) Οχι πως ειναι κακο να εισαι λουγκρα. Ουτε και καλο. Οποτε, cool!

Κατσε, δεν γραφεις και εσυ σωστα, οποτε μαλλον εχεις επιμολυνθει....που ακριβως λεει οτι ο straight παει με ατομα χωρις πουλι? Σε ποιο λεξικο το ειδες αυτο? Ετεροφυλοφιλος και ομοφυλοφιλος ειναι δυο διαφορετικοι πολοι της σεξουαλικοτητας του ανδρα. Το να γουσταρεις τρανς, σε βαζει στην γκριζα ζωνη, μαλιστα, ακριβως στη μεση.

επισης απαντηση στο 3) Ποιος μιλησε για το καλο και το κακο? Εσυ αμα γαμας απο κωλο μια γκομενα, ενα γατακι δολοφονειται καπου στη Γη για την αμαρτια σου?

Μιας και εδω ο καθενας εχει την αποψη του, κατ' εμε, αμα αναβεις με το να γλυφεις η' να πηδας πουτσους, κλινεις προς την ομοφυλοφιλικη πλευρα. Αν δεν απατωμαι, υπαρχει ο ορισμος του μετροσεξουαλ που ανθει στην Νεα Υορκη. Ουσιαστικα, ενας μετροσεξουαλ ελκυεται σεξουαλικα απο ανδρες και γυναικες (και τρανς αμα λαχει) αλλα δεν χρειαζεται να βαζει ταμπελα, διοτι τη μια μπορει να ειναι ετσι την αλλη γιουβετσι.

Π

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.374
Πόντοι
2.606
οχι φιλε ο μετροσεξουαλ ειναι κατι αλλο απο αυτο που περιγραφεις

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
θα μου απαντήσει κάποιος,γιατί είναι ωραίο να πηγαίνει κανείς με τραβεστί;;τι είναι αυτό που το κάνει πιο ωραίο σε σχέσημε άλλες σεξουαλικές επαφες;;
Ρε, φίλε είπα. Απλά για την ΠΟΥΤΣΑ! και τίποτα άλλο. Κάλυψη πίσω από τα φουστάνια που φορεί μια τρανς,  και ότι γαμήθηκε από γυναίκα και όχι από άντρα…απλα!!!!  :dunno: :bottom: :dunno: :bottom: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ , ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Κ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΤΕ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
ΚΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΕΝΑ ΘΕΡΝΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΡΟΣΣ , ΤΡΑΒΕΣΤΙ Κ  ΤΡΑΝΣΕΧΟΥΑΛ....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom