brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.404
- Πόντοι
- 2.606
ΠΟΥΣΤ ! αχαχαχαχαχααχχα καλο ε?
για πες μας και συ αν ειναι γκεης και κομμωτης πως λεγεται?
ΠΟΥΣΤ ! αχαχαχαχαχααχχα καλο ε?
δυσκολευομαι να βρω κομμωτη που δεν ειναι λουγκραγια πες μας και συ αν ειναι γκεης και κομμωτης πως λεγεται?
πως λεγεται το ποστ λεωδυσκολευομαι να βρω κομμωτη που δεν ειναι λουγκρα
ε πως>>>>>>??????????πως λεγεται το ποστ λεω
ε πως>>>>>>??????????
Ποσταρες μονο και μονο για να θολωσεις τα νερα. ;)ποστιά ή πόστικο
βρε σιχαμα τσουρεκια μας τα κανες με γεμιση καστανο. οκ. το καταλαβαμε. εισαι τεραστιος λουληςΑκόμα μετά από 20 σελίδες δεν λύθηκε η απορία? Η με ΤΡΑΝΣ! πας η με ΑΝΤΡΑ! το ίδιο είναι. Πουτσα η μια, Πουτσα και ο άλλος. Η ίδια απόλαυση όμως δεν είναι. Άλλο ΑΝΤΡΑΣ 100% να τον τρως από εκεί…
xaxaxaax εισαι ωραιοςΠοσταρες μονο και μονο για να θολωσεις τα νερα. ;)
Κουφαλα.
Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !Παρατηρω οτι καποιοι σαχλοι εδω μεσα βγαζουν gay τους αντρακλες που πανε με τρανς. Μα εννοειται οτι ειναι βαρβατοι και κοτσωνατοι αντρες με μπολικα κιλα αρχιδια αυτοι που πανε με τρανς.......
δηλαδη???Παρατηρω οτι καποιοι σαχλοι εδω μεσα βγαζουν gay τους αντρακλες που πανε με τρανς. Μα εννοειται οτι ειναι βαρβατοι και κοτσωνατοι αντρες με μπολικα κιλα αρχιδια αυτοι που πανε με τρανς.......
περι πουστηδων???Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !
Ακόμα μετά από 20 σελίδες δεν λύθηκε η απορία? Η με ΤΡΑΝΣ! πας η με ΑΝΤΡΑ! το ίδιο είναι. Πουτσα η μια, Πουτσα και ο άλλος. Η ίδια απόλαυση όμως δεν είναι. Άλλο ΑΝΤΡΑΣ 100% να τον τρως από εκεί…
Με τον αλλον που εκανε πτυχιακη στο ερωτημα "που χυνεται;" εχεις καμια σχεση;Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !
Παρατηρω οτι καποιοι σαχλοι εδω μεσα βγαζουν gay τους αντρακλες που πανε με τρανς. Μα εννοειται οτι ειναι βαρβατοι και κοτσωνατοι αντρες με μπολικα κιλα αρχιδια αυτοι που πανε με τρανς.......
ε και?Ως γνήσιος κολομπαράς, όταν μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, απαντώ με μια πραγματική ιστορία.
Μια σαχλή δημοσιογράφος πλησιάζει τον Ιμπραϊμοβιτς και τον ρωτάει αν είναι πούστης. Χαλαρό και γελαστό το αλάνι της απαντά να έρθει μαζί με την αδελφή της στις 12 το βράδυ στο διαμέρισμά του για να της απαντήσει. ΤΕΛΟΣ
Θελει να δει λεσβιακο.Ε πουστης ειναι.Ως γνήσιος κολομπαράς, όταν μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, απαντώ με μια πραγματική ιστορία.
Μια σαχλή δημοσιογράφος πλησιάζει τον Ιμπραϊμοβιτς και τον ρωτάει αν είναι πούστης. Χαλαρό και γελαστό το αλάνι της απαντά να έρθει μαζί με την αδελφή της στις 12 το βράδυ στο διαμέρισμά του για να της απαντήσει. ΤΕΛΟΣ
Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !
ναι ηθελα να χω μια πιο καλη εικονα των πραγματωνη ελευθερια ειναι πανεμορφη. την επισκεφτηκα προχθες και δε το μετανιωσα. μη λεμε μαλακιες. ειναι πολυ καλη και καλο ατομο. δε ξερω αν ηταν ετσι σε μενα η σε ολουσ. αλλα η πρωτη εντηπωση δεκα με τονο! Cool
τυπε απο οτι βλεπω απο αυτο το ποστ σου εμβαθυνες πολυ στην πτυχιακη σου....