Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ακόμα μετά από 20 σελίδες δεν λύθηκε η απορία? Η με ΤΡΑΝΣ! πας η με ΑΝΤΡΑ! το ίδιο είναι. Πουτσα η μια, Πουτσα και ο άλλος.  Η ίδια απόλαυση όμως δεν είναι. Άλλο ΑΝΤΡΑΣ 100% να τον τρως από εκεί… :zfuck: :fuck1: :fuck2:

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ακόμα μετά από 20 σελίδες δεν λύθηκε η απορία? Η με ΤΡΑΝΣ! πας η με ΑΝΤΡΑ! το ίδιο είναι. Πουτσα η μια, Πουτσα και ο άλλος.  Η ίδια απόλαυση όμως δεν είναι. Άλλο ΑΝΤΡΑΣ 100% να τον τρως από εκεί… :zfuck: :fuck1: :fuck2:
βρε σιχαμα τσουρεκια μας τα κανες με γεμιση καστανο. οκ. το καταλαβαμε. εισαι τεραστιος λουλης

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.847
Πόντοι
6.030
Παρατηρω οτι καποιοι σαχλοι εδω μεσα βγαζουν gay τους αντρακλες που πανε με τρανς. Μα εννοειται οτι ειναι βαρβατοι και κοτσωνατοι αντρες με μπολικα κιλα αρχιδια αυτοι που πανε με τρανς....... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Παρατηρω οτι καποιοι σαχλοι εδω μεσα βγαζουν gay τους αντρακλες που πανε με τρανς. Μα εννοειται οτι ειναι βαρβατοι και κοτσωνατοι αντρες με μπολικα κιλα αρχιδια αυτοι που πανε με τρανς....... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.510
Πόντοι
606
δηλαδη???

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Αυτή η απορία πρέπει να λυθεί!
Τι σημαίνει άντρας 100% που τον παίρνει?
Εσύ ένα πράγμα?
Είσαι ένα αρσενικό 100% που τον παίρνει?

Αρχηγέ εξήγησε μας την φιλοσοφία σου ....
Είσαι άντρακλας αν κατάλαβα καλά αλλά σου κάνουν την σούφρα πηγάδι! Αλλά σαν άντρας πάντα ... δεν πονούν τα παλικάρια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.514
Πόντοι
1.720

Ως γνήσιος κολομπαράς, όταν μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, απαντώ με μια πραγματική ιστορία.

Μια σαχλή δημοσιογράφος πλησιάζει τον Ιμπραϊμοβιτς και τον ρωτάει αν είναι πούστης. Χαλαρό και γελαστό το αλάνι της απαντά να έρθει μαζί με την αδελφή της στις 12 το βράδυ στο διαμέρισμά του για να της απαντήσει. ΤΕΛΟΣ

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ως γνήσιος κολομπαράς, όταν μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, απαντώ με μια πραγματική ιστορία.

Μια σαχλή δημοσιογράφος πλησιάζει τον Ιμπραϊμοβιτς και τον ρωτάει αν είναι πούστης. Χαλαρό και γελαστό το αλάνι της απαντά να έρθει μαζί με την αδελφή της στις 12 το βράδυ στο διαμέρισμά του για να της απαντήσει. ΤΕΛΟΣ
ε και?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Θελει να δει λεσβιακο.Ε πουστης ειναι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.404
Πόντοι
2.606
Kαλα εγω το ανοιξα το θρεντ γτ εχω να κανω μια πτυχιακη και θελω αποψεις !

η ελευθερια ειναι πανεμορφη. την επισκεφτηκα προχθες και δε το μετανιωσα. μη λεμε μαλακιες. ειναι πολυ καλη και καλο ατομο. δε ξερω αν ηταν ετσι σε μενα η σε ολουσ. αλλα η πρωτη εντηπωση δεκα με τονο! Cool

τυπε απο οτι βλεπω απο αυτο το ποστ σου εμβαθυνες πολυ στην πτυχιακη σου....  :dancing:

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
η ελευθερια ειναι πανεμορφη. την επισκεφτηκα προχθες και δε το μετανιωσα. μη λεμε μαλακιες. ειναι πολυ καλη και καλο ατομο. δε ξερω αν ηταν ετσι σε μενα η σε ολουσ. αλλα η πρωτη εντηπωση δεκα με τονο! Cool

τυπε απο οτι βλεπω απο αυτο το ποστ σου εμβαθυνες πολυ στην πτυχιακη σου....  :dancing:
ναι ηθελα να χω μια πιο καλη εικονα των πραγματων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom