brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.374
- Πόντοι
- 2.606
ναι ηθελα να χω μια πιο καλη εικονα των πραγματων
τελικα τι συμπερανες το πας το γραμμα?
ναι ηθελα να χω μια πιο καλη εικονα των πραγματων
τελικα... μαλλον δε το παω το γραμμα.τελικα τι συμπερανες το πας το γραμμα?
Tο δελφινι παντως το μαστιγωνεις.τελικα... μαλλον δε το παω το γραμμα.
ενα ρητο λεει 1=καμια . ελα ρε κλαιν γαμησε εφυγα. μονο τα βυζια επιασαTο δελφινι παντως το μαστιγωνεις.
Δεν τον τρωνε ολοι οι γκευ.Υπαρχουν οι παθητικοι γκειδες υπαρχουν και οι ενεργητικοι.και γω θα ειθελα αλλα δεν τον τρωω ο πουστης
πουστης ειναι αυτος που μου φαγε τι λιζα στη νεαποληπουστηδες ειναι αυτοι που γαμιουνται κ κρυβονται και κραζουν τους αλλους επειδη γαμιουνται και δεν το κρυβουν...αυτοι ειναι για φτυσιμο
kai to brady poy ua gamisv gkomeneki kai ua toy kanv k glhfomoyni τη θα ειμαι?????Δεν τον τρωνε ολοι οι γκευ.Υπαρχουν οι παθητικοι γκειδες υπαρχουν και οι ενεργητικοι.
Οσοι πανε με τραβελοπουστες ειναι οι ενεργητικοι.Οσοι λενε δεν ειναι,απλα δεν το αποδεχονται.
αλλα ειναι.
ενα ρητο λεει 1=καμια . ελα ρε κλαιν γαμησε εφυγα. μονο τα βυζια επιασα
να τον γδαρεισ ζωντανο λεμε!!!!πουστης ειναι αυτος που μου φαγε τι λιζα στη νεαπολη
τον γαμησω τον ταφο ετσι και το πετυχω το μουνι της καλλιροης
εγώ πάντως θα ήθελα να ρωτήσω,που βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά της επαφής με μια τραβεστί σε σχέση με άλλου είδους σεξουαλική επαφή?
Γιατη ρε, φίλε τρελαίνεσαι!σε τρώει? Θα τα λέω γιατη γουστάρω, και είναι η αλήθεια.. Άντε, και…..βρε σιχαμα τσουρεκια μας τα κανες με γεμιση καστανο. οκ. το καταλαβαμε. εισαι τεραστιος λουλης
Εγώ λέω ότι κάτι αρσενικά βαρβατα, δεν δέχονται ούτε δάκτυλο. Κάτι άλλα όμως που είναι ΑΝΤΡΑΚΙΑ! πάνε με τα ΤΡΑΝΣ! για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους ότι δεν είναι πουστάρες. Αυτό πάλι με τρελαίνει. Και αν τον ρωτήσεις γιατί δεν πας με άντρες? θα σου πει δεν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ!! Λοιπόν όπως γουστάρει ο καθένας. Και ακόμα? Λιγοστεύουν οι γνήσιοι άντρες…Αυτή η απορία πρέπει να λυθεί!
Τι σημαίνει άντρας 100% που τον παίρνει?
Εσύ ένα πράγμα?
Είσαι ένα αρσενικό 100% που τον παίρνει?
Αρχηγέ εξήγησε μας την φιλοσοφία σου ....
Είσαι άντρακλας αν κατάλαβα καλά αλλά σου κάνουν την σούφρα πηγάδι! Αλλά σαν άντρας πάντα ... δεν πονούν τα παλικάρια!
ποιος σου ειπε οτι ειναι πιο ωραιο;; απλα ειναι διαφορετικο.. και τα διαφορετικα η σου αρεσουν η τα απορριπτεις..θα μου απαντήσει κάποιος,γιατί είναι ωραίο να πηγαίνει κανείς με τραβεστί;;τι είναι αυτό που το κάνει πιο ωραίο σε σχέσημε άλλες σεξουαλικές επαφες;;
ποιος σου ειπε οτι ειναι πιο ωραιο;; απλα ειναι διαφορετικο.. και τα διαφορετικα η σου αρεσουν η τα απορριπτεις..
τελικα... μαλλον δε το παω το γραμμα.
τον εχω στραυρωση με καρφια ετσι και τον πετυχω,θα το θαψω ζωντανο αλλα ειναι τυχερος που δεν υπαρχει χρονος αυτην την περιοδονα τον γδαρεισ ζωντανο λεμε!!!!
Δηλαδη. .......θελει κι ερωτημα??δηλαδη???