Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.510
Πόντοι
606
και γω θα ειθελα αλλα δεν τον τρωω ο πουστης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και γω θα ειθελα αλλα δεν τον τρωω ο πουστης
Δεν τον τρωνε ολοι οι γκευ.Υπαρχουν οι παθητικοι γκειδες υπαρχουν και οι ενεργητικοι.
Οσοι πανε με τραβελοπουστες ειναι οι ενεργητικοι.Οσοι λενε δεν ειναι,απλα δεν το αποδεχονται.
αλλα ειναι.

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
εγώ πάντως θα ήθελα να ρωτήσω,που βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά της επαφής με μια τραβεστί σε σχέση με άλλου είδους σεξουαλική επαφή?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
πουστηδες ειναι αυτοι που γαμιουνται κ κρυβονται και κραζουν τους αλλους επειδη γαμιουνται και δεν το κρυβουν...αυτοι ειναι για φτυσιμο
πουστης ειναι αυτος που μου φαγε τι λιζα στη νεαπολη :headbang: :headbang: :headbang:
τον γαμησω τον ταφο ετσι και το πετυχω το μουνι της καλλιροης :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.510
Πόντοι
606
Δεν τον τρωνε ολοι οι γκευ.Υπαρχουν οι παθητικοι γκειδες υπαρχουν και οι ενεργητικοι.
Οσοι πανε με τραβελοπουστες ειναι οι ενεργητικοι.Οσοι λενε δεν ειναι,απλα δεν το αποδεχονται.
αλλα ειναι.
kai to brady poy ua gamisv gkomeneki kai ua toy kanv k glhfomoyni τη θα ειμαι?????

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.374
Πόντοι
2.606
ενα ρητο λεει 1=καμια . ελα ρε κλαιν γαμησε εφυγα. μονο τα βυζια επιασα

τυπε ελπιζω να μην τον εφαγες γιατι τοτε οχι μονο θα σαι πουστης αλλα πουστης με πτυχιακη κιολας

κανε μια δοκιμη καλου κακου παντως τραβα λιμανακια κανε μια βουτια και δες αμα βυθιστεις αυτανδρος κατι δεν πηγε καλα εκεινο το βραδυ

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
βρε σιχαμα τσουρεκια μας τα κανες με γεμιση καστανο. οκ. το καταλαβαμε. εισαι τεραστιος λουλης
Γιατη ρε, φίλε τρελαίνεσαι!σε τρώει? :tickedoff: Θα τα λέω γιατη γουστάρω, και είναι η αλήθεια.. Άντε,  και….. :fuck1: :zfuck:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Αυτή η απορία πρέπει να λυθεί!
Τι σημαίνει άντρας 100% που τον παίρνει?
Εσύ ένα πράγμα?
Είσαι ένα αρσενικό 100% που τον παίρνει?

Αρχηγέ εξήγησε μας την φιλοσοφία σου ....
Είσαι άντρακλας αν κατάλαβα καλά αλλά σου κάνουν την σούφρα πηγάδι! Αλλά σαν άντρας πάντα ... δεν πονούν τα παλικάρια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ λέω ότι κάτι αρσενικά βαρβατα, δεν δέχονται ούτε δάκτυλο. Κάτι άλλα όμως που είναι ΑΝΤΡΑΚΙΑ! πάνε με τα ΤΡΑΝΣ! για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους ότι δεν είναι πουστάρες.  Αυτό  πάλι  με τρελαίνει.  Και αν τον ρωτήσεις γιατί δεν πας με άντρες? θα σου πει δεν είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ!! Λοιπόν όπως γουστάρει ο καθένας. Και ακόμα? Λιγοστεύουν οι γνήσιοι άντρες…  :bottom: :dunno: :bottom: :dunno: :dunno:

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
10
Πόντοι
1
θα μου απαντήσει κάποιος,γιατί είναι ωραίο να πηγαίνει κανείς με τραβεστί;;τι είναι αυτό που το κάνει πιο ωραίο σε σχέσημε άλλες σεξουαλικές επαφες;;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
θα μου απαντήσει κάποιος,γιατί είναι ωραίο να πηγαίνει κανείς με τραβεστί;;τι είναι αυτό που το κάνει πιο ωραίο σε σχέσημε άλλες σεξουαλικές επαφες;;
ποιος σου ειπε οτι ειναι πιο ωραιο;; απλα ειναι διαφορετικο.. και τα διαφορετικα η σου αρεσουν η τα απορριπτεις..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
να τον γδαρεισ ζωντανο λεμε!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον εχω στραυρωση με καρφια ετσι και τον πετυχω,θα το θαψω ζωντανο αλλα ειναι τυχερος που δεν υπαρχει χρονος αυτην την περιοδο
και ειδικα για το λογο που μου την εφαγε στα πουστικα με αυτα τα s/m και τις παπαριες :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom