batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.518
- Πόντοι
- 606
ειμαι οτι κανω κεφι γουστο μου καπελο μου....κουβεντα να περνα η ωρα δηλαδη.....
γουστο σου και γουστα σουειμαι οτι κανω κεφι γουστο μου καπελο μου....κουβεντα να περνα η ωρα δηλαδη.....
ρε δεν χαλαρωνετε που σας κοφτει που χωνει ο καθενας το καβλι του? πισω στα πουτανοθρεντ γρηγορα....
ναι αλλα το ξερεις οτι καποιοι απο εδω που πηδανε και τραβελλους εχουνε γαμησει ποιοτητα και ποσοτητα απο γυναικες - πουτανες που καποιοι αλλοι εξυπνακηδες ουτε που τις εχουνε δει στο ονειρο τους... ;)Δεν μας κόφτει,απλά απαντάμε στις απορίες των συντρόφων εδώ....
Σπαμο-θρεντ το κάνανε τύπε. :Sρε δεν χαλαρωνετε που σας κοφτει που χωνει ο καθενας το καβλι του? πισω στα πουτανοθρεντ γρηγορα....
Σπαμο-θρεντ το κάνανε τύπε. :S
και επειδή γαμήσανε κάποτε μουνιά; αυτό δεν τους κάνει gay?ναι αλλα το ξερεις οτι καποιοι απο εδω που πηδανε και τραβελλους εχουνε γαμησει ποιοτητα και ποσοτητα απο γυναικες - πουτανες που καποιοι αλλοι εξυπνακηδες ουτε που τις εχουνε δει στο ονειρο τους... ;)
κολομπους ισως λογω της φυσης της τρανς αλλα gay σε καμμια περιπτωση οταν ειναι καθαρα ενεργητικοι.και επειδή γαμήσανε κάποτε μουνιά; αυτό δεν τους κάνει gay?
Αυτοι οι καποιοι εισαι εσυ ας πουμεναι αλλα το ξερεις οτι καποιοι απο εδω που πηδανε και τραβελλους εχουνε γαμησει ποιοτητα και ποσοτητα απο γυναικες - πουτανες που καποιοι αλλοι εξυπνακηδες ουτε που τις εχουνε δει στο ονειρο τους... ;)
μαστερ ντροπη...Αυτοι οι καποιοι εισαι εσυ ας πουμε
δεν πιστευω να εχεις αμφιβολια.....Αυτοι οι καποιοι εισαι εσυ ας πουμε
έχει σημασία το καθαρά ενεργητικοί όταν γαμάς και ακουμπάς πάνω σε ξένα αρχίδια;κολομπους ισως λογω της φυσης της τρανς αλλα gay σε καμμια περιπτωση οταν ειναι καθαρα ενεργητικοι.
Θα το βλέπουν σαν παρτούζα αλλά τη χωρίς γυναίκα τύπε.έχει σημασία το καθαρά ενεργητικοί όταν γαμάς και ακουμπάς πάνω σε ξένα αρχίδια;
αμα ειναι πλυμενη....έχει σημασία το καθαρά ενεργητικοί όταν γαμάς και ακουμπάς πάνω σε ξένα αρχίδια;
Θα το βλέπουν σαν παρτούζα αλλά τη χωρίς γυναίκα τύπε.
Όταν γαμάς τρανς δεν θεωρείται ομοφυλοφιλική εμπειρία διότι ακριβώς έχει αλλάξει το φύλο της. Και να την παντρευτείς μπορείς χωρίς να θεωρηθείς ομοφυλόφιλος και ο ίδιος...
Όταν όμως γαμάς εν γνώσει σου τραβέλι (δηλαδή άντρα που ντύνεται γυναίκα και γαμιέται),τότε ναι είσαι ομοφυλόφυλος και ο ίδιος. Και φυσικά ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνο ο παθητικός,όπως βλακωδώς πιστεύουμε στις ανατολίτικες κοινωνίες,αλλά και ο ενεργητικός !
κολομπους ισως λογω της φυσης της τρανς αλλα gay σε καμμια περιπτωση οταν ειναι καθαρα ενεργητικοι.