Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.518
Πόντοι
606
ειμαι οτι κανω κεφι γουστο μου καπελο μου....κουβεντα να περνα η ωρα δηλαδη.....

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ειμαι οτι κανω κεφι γουστο μου καπελο μου....κουβεντα να περνα η ωρα δηλαδη.....
γουστο σου και γουστα σου
αλλα στρεϊτ δεν εισαι
εισαι απλα ενας μερακλης κωλομπαρας
αφτα!!!

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Σε καποιες χωρες η' φυλες ειναι κοινωνικα αποδεκτος ο κανιβαλισμος ο λιθοβολισμος και ο αποκεφαλισμος και δεν τους φαινεται καθολου παραξενο.
Στην Ελλαδα ειναι κοινωνικα αποδεκτο να εισαι μπαζοφιλος-σχεσακιας-κερατας-μαλακας αντρας με καθε τροπο!

Τι ψαχνετε τωρα............

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε δεν χαλαρωνετε που σας κοφτει που χωνει ο καθενας το καβλι του? πισω στα πουτανοθρεντ γρηγορα.... :s&m_3:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε δεν χαλαρωνετε που σας κοφτει που χωνει ο καθενας το καβλι του? πισω στα πουτανοθρεντ γρηγορα.... :s&m_3:

Δεν μας κόφτει,απλά απαντάμε στις απορίες των συντρόφων εδώ....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Δεν μας κόφτει,απλά απαντάμε στις απορίες των συντρόφων εδώ....
ναι αλλα το ξερεις οτι καποιοι απο εδω που πηδανε και τραβελλους εχουνε γαμησει ποιοτητα και ποσοτητα απο γυναικες - πουτανες που καποιοι αλλοι εξυπνακηδες ουτε που τις εχουνε δει στο ονειρο τους... ;)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ναι αλλα το ξερεις οτι καποιοι απο εδω που πηδανε και τραβελλους εχουνε γαμησει ποιοτητα και ποσοτητα απο γυναικες - πουτανες που καποιοι αλλοι εξυπνακηδες ουτε που τις εχουνε δει στο ονειρο τους... ;)
και επειδή γαμήσανε κάποτε μουνιά; αυτό δεν τους κάνει gay?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
και επειδή γαμήσανε κάποτε μουνιά; αυτό δεν τους κάνει gay?
κολομπους ισως λογω της φυσης της τρανς αλλα gay  σε καμμια περιπτωση οταν ειναι καθαρα ενεργητικοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτοι οι καποιοι εισαι εσυ ας πουμε  :2funny:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
κολομπους ισως λογω της φυσης της τρανς αλλα gay  σε καμμια περιπτωση οταν ειναι καθαρα ενεργητικοι.
έχει σημασία το καθαρά ενεργητικοί όταν γαμάς και ακουμπάς πάνω σε ξένα αρχίδια;

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτώντας το ποστ μου γεννήθηκε μία απορία που έχω από παιδί..

ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΛΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ ??

spyrospol

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Όταν γαμάς τρανς δεν θεωρείται ομοφυλοφιλική εμπειρία διότι ακριβώς έχει αλλάξει το φύλο της. Και να την παντρευτείς μπορείς χωρίς να θεωρηθείς ομοφυλόφιλος και ο ίδιος...

Όταν όμως γαμάς εν γνώσει σου τραβέλι (δηλαδή άντρα που ντύνεται γυναίκα και γαμιέται),τότε ναι είσαι ομοφυλόφυλος και ο ίδιος. Και φυσικά ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνο ο παθητικός,όπως βλακωδώς πιστεύουμε στις ανατολίτικες κοινωνίες,αλλά και ο ενεργητικός !

Για να θεωρείται ότι έχει αλλάξει το φύλο της πρέπει να έχει κάνει εγχείρηση. Όσο θυληκή και όμορφη και να είναι, όταν βλέπεις να κρέμεται το παπάρι, δεν είναι και πολύ κάβλα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Πες το καλύερα ομοφυλόφιλος γιατί το gay είναι περισσότερο συνδυασμένο με τον παθητικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom