master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Τα μαξιλαρια απο το ικεα τα πηρες;Λες,ρε φιλε??????
Τα μαξιλαρια απο το ικεα τα πηρες;Λες,ρε φιλε??????
Τη μαλώνουμε? Το θέμα είναι ότι όλα τα αρσενικά γουστάρουν. Τώρα ΤΡΑΝΣ είναι? ΑΓΟΡΙΑ είναι? τον ΠΟΥΤΣΟ τον γουστάρουν αρκετοί. Τα ΤΡΑΝΣ γαμανε τα καλλίτερα αντράκια. Αθλητές! Καλλιτέχνες! Γυμναστές! Πιτσιρικάδες!{ δήθεν μαγκάκια} Μπρατσαραδες! Μηχανόβιους! με λίγα λόγια. οι Μουνακιδες λιγοστεύουν και οι GAY αυξάνονται. Ας μην το παραδεχόμαστε. Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους. Όπως είπα σε έναν που ήξερα ότι τον γαμαει μια τρανς. Φίλε! γουστάρω να σε γαμησω.{ Μπα, φίλε μου δεν είμαι πουστης} Ε!!! άντε ρε……
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λες,ρε φιλε??????
exactlyΈνας γνήσιος άντρας δεν πάει ούτε με GAY! Αυτός που γουστάρει θα πάει με αρσενικό.
Το γνήσιο αρσενικό ούτε δάκτυλο δεν θα δεχθεί. Λοιπόν μην λέμε μαλακιες
ε, μπινες εισαι κολομπαρας εισαι Αρσενικο με την σημασια της σεξουαλικης συμπεριφορας δεν θα σε ελεγε καποιοςΕγώ πάντως προτιμώ τα ΑΝΤΡΑΚΙΑ! Τώρα αν είμαι πουστης? το συμπέρασμα δικό σου φίλε!
Δεν ψωνίζω από τα ΙΚΕΑ! από το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ!!!!Τα μαξιλαρια απο το ικεα τα πηρες;
Λες,ρε φιλε??????
exactly
ε, μπινες εισαι κολομπαρας εισαι Αρσενικο με την σημασια της σεξουαλικης συμπεριφορας δεν θα σε ελεγε καποιος
Αλλα να κανω μια ερωτηση....το παραδεχεσε ανοιχτα σε φιλους και οικογενεια ποιος ειναι ο σεξουαλικος σου προορισμος;;;;
κι αν ναι....πως σε αντιμετωπισαν αρχικα;
Αχ!ρε ΠΙΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΡΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ????????????????????????!!!!!!!!!!
οχι και γκειΘεωρειται gay καποιον που παει με τρανς? Για ενεργητικο μιλαω.
Λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!
εγω εχω αλλη αποριαΕχω μια απορία, εσείς οι πούστηδες όταν βλέπετε το πουλί σας καβλώνετε;
αφου ειπε οτι στις μοναξιες του παιρνει πιπα στον εαυτο του να περασει η ωραΕχω μια απορία, εσείς οι πούστηδες όταν βλέπετε το πουλί σας καβλώνετε;
Εχω μια απορία, εσείς οι πούστηδες όταν βλέπετε το πουλί σας καβλώνετε;
Άκου ρε, Άντρακλα. ΝΑΙ! εγώ όταν τον βλέπω λέω, ΑΧ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! Καύλωσες????????????????Εχω μια απορία, εσείς οι πούστηδες όταν βλέπετε το πουλί σας καβλώνετε;
τον λαιον να τον φερεσαι ευγενικα και τρυφερα γιατι ως κοντος εχει μεγαλο παπαρι οπως θα ξερειςΆκου ρε, Άντρακλα. ΝΑΙ! εγώ όταν τον βλέπω λέω, ΑΧ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! Καύλωσες????????????????
Λες,ρε φιλε??????
Άκου ρε, Άντρακλα. ΝΑΙ! εγώ όταν τον βλέπω λέω, ΑΧ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! Καύλωσες????????????????