Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Διαφωνώ.
Γιατί το να σου πάρει πίπα η παρτενέρ σου είναι "παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά";
Ποια είναι για εσένα δηλαδή η "ορθή σεξουαλική συμπεριφορά";
Και πως το τεκμηριώνεις;

Σε λίγο θα μας πει να πηδάμε μόνο εντός του γάμου και αποκλειστικά για τεκνοποιία! :)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Διαφωνώ.
Γιατί το να σου πάρει πίπα η παρτενέρ σου είναι "παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά";
Ποια είναι για εσένα δηλαδή η "ορθή σεξουαλική συμπεριφορά";
Και πως το τεκμηριώνεις;
για να μην με βγαλετε και πουριτανο ετσι
λατρευω να μου κανουν πιπα και μου αρεσει να το κανω απο την πισω πορτα μονο με γυναικες

αλλα φυσιολογικη σεξουαλικη συμπεριφορα ειναι η γεννετησια πραξη και μονον

ολα τα αλλα απλα ειναι γουστα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
εχεις μπερδευτει καπου
ανωμαλια με την εννοια του μη ομαλου/φυσιολογικης σεξουαλικης συμπεριφορας
τοσο απλα
στην φγερμανια υπαρχουν μπουρδελα για κτηνοβατες οπως και σοου κτηνοβασιας
αρα στην Γερμανια οπως λες κι εσυ "απλά είναι "μειονότητα" και μάλιστα απολύτως αποδεκτή σήμερα."

Κοίτα τώρα!
Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας σχετικά με το "αποδεκτό" στο σεξ και μετά και διάφορες υποσημειώσεις, αλλά ο κανόνας αυτός είναι η βάση.
Ο κανόνας λοιπόν ομιλεί περί "συναινούντων ενηλίκων"!
Γι αυτό ακριβώς δεν επιτρέπεται η κτηνοβασία (διότι η κατσίκα δεν μας είπε βέβαια πως συναινεί!), πολλώ δε μάλλον η παιδοφιλία!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.483
Τον τζουλη δεν το εβρισε κανεις, τον χαιρετησα κιολας. Τη μαλακια θα την πω μαλακια ειτε προερχεται απο πουστη ειτε απο στρειτ. Αλλο κομπλεξ και τουτο, αν βρισεις τη μαλακια βριζεις τον πουστη.  :jerking:
μες στο σπιτι σου ετσι μιλας; :s&m_1:

Επισκέπτης
Ρε καραγκιόζη θα μου πεις εμένα που είμαι φανατικός υπέρμαχος του δικαιώματος του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού καθενός πως βρίζω τις σεξουαλικές μειονότητες; Για παράθεσέ μου ένα ποστ μου που να το αποδεικνύει αυτό και θα ξεγραφτώ ΤΩΡΑ αμέσως από το σάιτ!
Αλλιώς μην λες μαλακίες!!

Παρεμπιπτόντως στο ΚΚΕ να τους ρωτήσεις την γνώμη τους γι αυτά τα θέματα! :)

Στ΄αρχιδια μου η γνωμη του ΚΚΕ. Μπορω να εχω δικη μου γνωμη.  Εγω μπορει να μη γουσταρω τα τραβελια, αλλα δεν τους βριζω, ουτε μ' ενδιαφερει αν αν εχουν ψωλη ή αν την εχουν κοψει. Εσενα σε κοφτει :2funny: :2funny: Και μη βριζεις γιατι θα σε  :fuck1: και μετα θα με λενε gay.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
λατρευω να μου κανουν πιπα και μου αρεσει να το κανω απο την πισω πορτα μονο με γυναικες

Κάνεις λάθος!
Αυτή η "φυσιολογικη σεξουαλικη συμπεριφορα" έχει πολλές συνιστώσες και η γενετήσια ορμή είναι μόνο μία από αυτές.
Αν είναι έτσι, τα αγκαλιάσματα κατά το σεξ είναι "παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά" γιατί προφανώς δεν έχουν σχέση με την γενετήσια ορμή.
Απλά θα τον έβαζες στο μουνί μέχρι να χύσεις μέσα και τέλος.
Αλλά δεν είναι έτσι - ακόμη και εσύ πρέπει να το παραδεχθείς αυτό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Οπότε θεωρείς πως κάνεις κάτι το αφύσικο! Δηλαδή που είναι εναντίον της φύσης αυτό;

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ρε τρελοι ολοι χαλαρωστε. ενα θρεντ εκανα και εχει 2000 comment. ενταξει . ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΟ ΣΒΥΣΩ!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ομοφυλόφιλος θεωρείται  όποιος πάει με άντρα (είτε αυτός είναι σε κανονική μορφή είτε ντυμένος γυναίκα είτε ντυμένος γυναίκα που παίρνει ορμόνες και εγχείρισε τα γεννητικά όργανα).
Όποιος κάθεται και τον γαμάει η γυναίκα του δεν είναι ομοφυλόφιλος (γιατί πάει με γυναίκα,όχι με άντρα) αλλά βιτσιόζος.
Μπινές είναι ο παθητικός πούστης και κωλομπαράς ο ενεργητικός πούστης.
Πούστης είναι το μη πολιτικά ορθό του ομοφυλόφιλου..
Έτσι τα βλέπω εγώ,έτσι είναι κιόλας τα πράγματα.  ;)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Κοίτα τώρα!
Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας σχετικά με το "αποδεκτό" στο σεξ και μετά και διάφορες υποσημειώσεις, αλλά ο κανόνας αυτός είναι η βάση.
Ο κανόνας λοιπόν ομιλεί περί "συναινούντων ενηλίκων"!
Γι αυτό ακριβώς δεν επιτρέπεται η κτηνοβασία (διότι η κατσίκα δεν μας είπε βέβαια πως συναινεί!), πολλώ δε μάλλον η παιδοφιλία!
στην γερμανια επιτρεπετε αρκει να μην τραυματιστει το ζωο

λοιπον....να μην μακρυγορουμε
ολα τα αλλα εκτος του συναινετικου γεννετησιου σεξ ειναι απλα γουστα
και για να μην στεναχωρησουμε το φιλο που ανοιξε το νημα δεν ειναι γκεϊ απλα ΜΕΡΑΚΛΗΣ  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Στ΄αρχιδια μου η γνωμη του ΚΚΕ. Μπορω να εχω δικη μου γνωμη.  Εγω μπορει να μη γουσταρω τα τραβελια, αλλα δεν τους βριζω, ουτε μ' ενδιαφερει αν αν εχουν ψωλη ή αν την εχουν κοψει. Εσενα σε κοφτει :2funny: :2funny: Και μη βριζεις γιατι θα σε  :fuck1: και μετα θα με λενε gay.

Κατούρα και λίγο ρε άντρα μην στραβοψωλιάσεις! Και το ποιός είναι "ομοφοβικός" μόλις μας το έδειξες! ;)

Εγώ φταίω που απαντάω σε μικρόνοες σαν εσένα...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ειναι παρεκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα οπω και το πρωκτικο σεξ με γυναικες ειναι λανθανουσα μορφη ομοφυλλοφλιας...και για να σου απαντησω  ενας αντρας κανει σε εναν αλλον αντρα πιπα....γιατι αυτο ειναι ανωμαλο;

Eιναι ανωμαλο γιατι ενας ανδρας για να κανει πιπα σε αλλον ανδρα σημαινει οτι καβλωνουν..εγω προσωπικα αηδιαζω και στην εικονα
Το να γαμας μια γυναικα απο κωλο δεν ειναι ανωμαλια γιατι οι τρυπες ειναι κοντα οποτε δεν υπαρχει θεμα
Το να γαμας ενα τρανσεξουαλ παλι ειναι ανωμαλια γιατι σημαινει οτι βλεπεις πουτσες και αρχιδια και καβλωνεις για να γαμησεις... το φυσιολογικα θα ηταν να ξερνας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το χεσιμο στο δρομο ειναι νορμαλ? Αφου η φυση δεν εφτιαξε τουαλετες. Να σας δω γατακια

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ψηθειτε να γινει ποστ με τα περισσοτερα κομμεντ στο σαιτ. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. πολυ γελιο :dancing:

Επισκέπτης
Κατούρα και λίγο ρε άντρα μην στραβοψωλιάσεις! Και το ποιός είναι "ομοφοβικός" μόλις μας το έδειξες! ;)

Εγώ φταίω που απαντάω σε μικρόνοες σαν εσένα...

Τι εννοεις, οτι τον εχω μικρο ? Μου τη βγαινεις πολυ ατσαλα τυπε, βριζεις και τον Τσιπρα, δεν θα το γλυτωσεις το  :fuck1: κι αντε ν΄αποδειξω μετα οτι δεν ειμαι gay :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom