TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Παν (ή συν) + λεξη που αριζει απο "γ" γινεται "γγ".
Παραδειγμα: Παγγαίο, Συγγενής.
σταρχιδια μου ΠΑΝΓΑΜΑΤΩΡ
Παν (ή συν) + λεξη που αριζει απο "γ" γινεται "γγ".
Παραδειγμα: Παγγαίο, Συγγενής.
Α δεν ξερω, εσυ ηθελες βαρυγδουπα αρχαϊκά.σταρχιδια μουΠΑΝΓΑΜΑΤΩΡανορθογραφος
Α δεν ξερω, εσυ ηθελες βαρυγδουπα αρχαϊκά.
Αμα θελεις, να τα λες σωστα αλλιως αστο καλυτερα.
ή αλλιως "προτιμηστε την δικη μου ταμπελα και τελειωνει η συζητηση".
Επισης δεν βαζω και τονους. Το ξεχασες.άσ' το καλύτερα
Επισης δεν βαζω και τονους. Το ξεχασες.
Συγγνωμη ή συγνωμη?καλά συγνώμη πουτάνα η δημοτική ε ;)
Οι ταμπέλες ποτέ δεν με ενδιέφεραν και συνεχίζουν να μην με ενδιαφέρουν.Πρακτικά αν δω κάτι το οποίο με καυλώνει δεν θα κάτσω να το κατηγοριοποιήσω αλλά απλά θα το γαμήσω.Με ενδιαφέρει περισσότερο η δράση από τη θεωρία.Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση κάποιος χρειάζεται τις ταμπέλες για να επιβεβαιωθεί ότι είναι straight με γειά του και χαρά του.Όλοι οι υπόλοιποι που πρακτικά γαμάμε ή γαμιόμαστε με τραβεστί είμαστε παλιοπουσταράδες,καραγκαίουλες και υπάρχει και η σοβαρή περίπτωση να μην μας αξίζει να αναπνεόυμε και το οξυγόνο των καραstraight ανδρών.
Αυτάααααααααααααα...
Φιλικά πάντα.
θα μπορούσαμε να βάλουμε και σε σ'ενα ταμπέλα.. που ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που νιώθουν πιο άντρες όταν λένε τους άλλους γκέι... πως λες να σε πούμε εσένα;; κρυφογκέι; αγάμητο;ή αλλιως "προτιμηστε την δικη μου ταμπελα και τελειωνει η συζητηση".
Οι ταμπέλες ποτέ δεν με ενδιέφεραν και συνεχίζουν να μην με ενδιαφέρουν.Πρακτικά αν δω κάτι το οποίο με καυλώνει δεν θα κάτσω να το κατηγοριοποιήσω αλλά απλά θα το γαμήσω.Με ενδιαφέρει περισσότερο η δράση από τη θεωρία.Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση κάποιος χρειάζεται τις ταμπέλες για να επιβεβαιωθεί ότι είναι straight με γειά του και χαρά του.Όλοι οι υπόλοιποι που πρακτικά γαμάμε ή γαμιόμαστε με τραβεστί είμαστε παλιοπουσταράδες,καραγκαίουλες και υπάρχει και η σοβαρή περίπτωση να μην μας αξίζει να αναπνεόυμε και το οξυγόνο των καραstraight ανδρών.
Αυτάααααααααααααα...
Φιλικά πάντα.
Εμ, τόση απόρριψη δεν αντέχεται...Είτε είναι το τρίτο φύλο, είτε μοιάζουν με γυναίκες, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι γυναίκες και άρα ούτε οι άντρες που πηγαίνουν μαζί τους ετεροφυλόφιλοι.
Τώρα αν κάποιοι απλά φοβούνται το χαρακτηρισμό είναι άλλο θέμα...
Πάντως για να το κάνω λίγο πιο παραστατικό, αν ο δικός μου με κεράτωνε θα προτιμούσα να ήταν με γυναίκα, αν γίνομαι κατανοητή ;)
Συγγνωμη ή συγνωμη?
Νομιζω οτι ενα απο τα κυρια προβληματα του θρεντ ειναι ο τιτλος ζηταει απο αλλους να βαλουν ταμπελες σε καποιον που παει με τρανς. Και οταν ερχεται ο καθενας και βαλει την ταμπελα του (βρωμοπουστας, αδελφουλα, κλπ) καποιος του λεει "απο που κι ως που βαζεις ταμπελες ρε τυπε?".
Πως ονομάζεται καποιον που γουσταρει ανθρώπους του ιδιου φυλου
ανώμαλος.1)Πως ονομάζεται κάποιος ο οποίος γουστάρει ανθρώπους του ιδίου φύλου αλλά και του άλλου φύλου?
2)Πως ονομάζεται κάποιος ο οποίος γουστάρει να γαμάει κώλο αλλά γουστάρει να γαμάει και μουνί?
3)Πως ονομάζεται κάποιος που γουστάρει να γαμάει μουνιά αλλά επίσης γουστάρει η γκόμενά του να του κάνει γλυφοκώλι?
4)Πως ονομάζεται κάποιος που γουστάρει να γαμάει μουνιά αλλά γουστάρει η γκόμενά που γαμάει να του βάζει κωλοδάκτυλο?
5)..........
6)..........
κλτ κτλ κτλ
Φιλικά πάντα
ανώμαλος.
Φιλικα ;)
Πολυ σωστος.Σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτοί που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους δεν τους ενοχλεί η οποιαδήποτε ταμπέλα θα τους απονεμηθεί από κάποιον άσχετο με το αντικείμενο,ο οποίος λόγω του του συνδρόμου "ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ" αισθάνεται την ανάγκη να μειώσει τον άλλο λεκτικά (για την ακρίβεια νομίζει ότι μειώνει).
Α μπραβο. τωρα που το λες τιμη σου και καμαρι σουΜαζί φίλε μου,δεν διαφωνώ καθόλου.Όλοι αυτοί είναι ανώμαλοι τύπε μου.Και εγώ ο μεγαλύτερος ανώμαλος από όλους.
Φιλικά πάντα.