Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Α μπραβο. τωρα που το λες τιμη σου και καμαρι σου :rockon: :rockon:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την επιβράβευση φίλε μου.Από ότι κατάλαβα είσαι και εσύ ένας από τους κατέχοντες την "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" επομένως μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να έχω την επιβράβευση και την αποδοχή σου.

Φιλικά πάντα  :) :) :)

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Πολυ σωστος. :thumbsup:

Μονο που πρεπει να εισαι πολυ δυνατος για να μη σε αγγιζουν οι ταμπελες οταν αυτες εκτοξευονται απο μια ασυνηθιστα μεγαλη μεριδα κοσμου, αναλογως που μενεις παντα. Επιπλεον, δυστυχως, τις περισσοτερες φορες αυτες τις ταμπελες τις βαζει πρωτη η ιδια σου η οικογενεια...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο θα πρέπει να δώσω λογαριασμό στον οποιονδήποτε για το τι κάνω στο κρεβάτι μου.Μου φαίνεται αδιανόητο το να είναι κάποιος αναγκασμένος να απολογηθεί-δικαιολογηθεί για να πάρει τη συγκατάθεση ή την αποδοχή του "κόσμου" για το τι κάνει στο κρεβάτι του.Όπως δεν ρωτάω και δεν με ενδιαφέρει αν ο "Χ" Μπάμπης και ο "Ψ" Μήτσος γαμάνε το κώλο της γυναίκας τους ή γαμάνε ακάποτα ή γαμάνε γύφτισσες ή γαμάνε γριές κτλ,φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να μην τους ενδιαφέρει και αυτούς αν καυλώνω ή όχι με γυναίκες με πούτσα ή με άντρες με βυζιά.Εκτός και αν επαναλαμβάνω κατέχουν την "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" και θέλουν να με βάλουν στο σωστό δρόμο.
Λόγω του ότι εγώ ΔΕΝ κατέχω τη "ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" ανέχομαι οι γύρω μου να κάνουν ότι τους καυλώσει να κάνουν (παρόλο που μπορεί αυτό να μη καυλώνει εμένα).Με δεδομένο πάντα ότι πρόκειται για συναινετικό sex μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ενηλίκων.
Αυτάααααααααααααααααααα...

Φιλικά πάντα  :) :) :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
3)Πως ονομάζεται κάποιος που γουστάρει να γαμάει μουνιά αλλά επίσης γουστάρει η γκόμενά του να του κάνει γλυφοκώλι?
4)Πως ονομάζεται κάποιος που γουστάρει να γαμάει μουνιά αλλά γουστάρει η γκόμενά που γαμάει να του βάζει κωλοδάκτυλο?
Τυπε εγω πιστευω οτι αν ο Θεος δεν ηθελε οι αντρες να πειραματιζονται με την κωλοτρυπιδα τους, δεν θα εβαζε το σημειο G τους εκει μεσα. Απλα τα πραγματα. Τι λες?

Επισκέπτης
Τυπε εγω πιστευω οτι αν ο Θεος δεν ηθελε οι αντρες να πειραματιζονται με την κωλοτρυπιδα τους, δεν θα εβαζε το σημειο G τους εκει μεσα. Απλα τα πραγματα. Τι λες?
σημειο G= εκσπερματωση χωρις οργασμο;;;
Για δες ρε τι μαθαινει κανενας στο μπου... :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μη δείτε άντρα να γουστάρει αντρικούς κώλους αμέσως να τον βγάλετε ντιντί...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 10462472_751493101561221_4945396573354807523_n[1].jpg
    10462472_751493101561221_4945396573354807523_n[1].jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω εξεθεσα τις θρησκευτικες και φιλοσοφικες μου αναζητησεις κι εσεις τρομπαρετε. :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω εξεθεσα τις θρησκευτικες και φιλοσοφικες μου αναζητησεις κι εσεις τρομπαρετε. :-
Η ερώτηση δεν είναι αν μας αρέσει να πασπατεύουμε τον κώλο μας (αναγούλιασα λίγο..) αλλά αν βρίσκουμε γκέι αυτούς που γουστάρουν να πηγαίνουν με άντρες που ντύνονται γυναίκες.Πάντος αν τους άρεσαν αποκλειστικά οι γυναίκες δεν θα ένιωθαν την ανάγκη να πάνε με ''γυναίκα'' που αντί για μουνί έχει 20 πόντους έκπληξη.. :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
:new_shocked:
Εγω παντως ξερω οτι ο μεσος ορος σε μια μελετη που εγινε στην Ιταλια ηταν 12,5 εκατοστα. Ετσι νιωθω καλυτερα για τη μπαμια μου. :grin:
Ναι,λέω γενικά...όπως εγώ πχ σε μια γκόμενα κοιτάω τα βυζιά...και το πρόσωπο...και τα βυζιά ξανά,βασικά κυρίως τα βυζιά κοιτάω.. :grin: :grin: ..μερικοί κοιτάνε η γκόμενα να έχει μούσια και μεγάλο εργαλείο..

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Θεωρειται bi οποιος παει με τρανς.Του αρεσει το πεος με θυληκη εμφανιση.Ως δευτερη περιπτωση επιλεγουν γυναικες αυταρχικες με στραπον.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:new_shocked:
Εγω παντως ξερω οτι ο μεσος ορος σε μια μελετη που εγινε στην Ιταλια ηταν 12,5 εκατοστα. Ετσι νιωθω καλυτερα για τη μπαμια μου. :grin:

Νομίζω 16,5 με 17 είναι τύπε για Ιταλία  :S

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πάντως ο τίτλος αυτού του νήματος μου δίνει μια ιδέα για τίτλο ενός νεου:

"Θεωρείτε κερατά τον Πανοφάνη55555 που η γυναίκα του βιάζεται από τα γουρούνια?"

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Θεωρειται bi οποιος παει με τρανς.Του αρεσει το πεος με θυληκη εμφανιση.Ως δευτερη περιπτωση επιλεγουν γυναικες αυταρχικες με στραπον.
αυτος ειναι ο καλυτερος ορισμος bi(αμφισεξουαλικος) δηλαδη αντρας που παει και με γυναικες και με αντρες(εστω και που μοιαζουν με γυναικες). ο τιτλος του θρεντ ειναι λαθος, ομοιως καποιος θα μπορουσε να ρωτησει θεωρειτε straight τους ομοφυλοφυλους που πηγαινουν και με γυναικες (και κανουν οικογενεια καποιοι)? η απαντηση θα ηταν η ιδια. υπαρχει ο ακριβεστερος ορος bi και τελειωσαμε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυτος ειναι ο καλυτερος ορισμος bi(αμφισεξουαλικος) δηλαδη αντρας που παει και με γυναικες και με αντρες(εστω και που μοιαζουν με γυναικες). ο τιτλος του θρεντ ειναι λαθος, ομοιως καποιος θα μπορουσε να ρωτησει θεωρειτε straight τους ομοφυλοφυλους που πηγαινουν και με γυναικες (και κανουν οικογενεια καποιοι)? η απαντηση θα ηταν η ιδια. υπαρχει ο ακριβεστερος ορος bi και τελειωσαμε

bi υπαρχουν πολλοι τυπε  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
bi υπαρχουν πολλοι τυπε  :grin:
και straight υπαρχουν πολλοι, αλλοι δεν πανε με χοντρες, αλλοι δεν πανε με γριες, αλλοι πανε με ολες, αλλοι δεν πανε με γαριδες (ωραιο σωμα ασχημο προσωπο), αλλοι δεν πανε με αυτες που εχουν ασχημο σωμα παροτι εχουν ωραιο προσωπο κτλ
και gay υπαρχουν πολλοι αλλοι θελουν αδυνατους , αλλοι ηλικιομενους κλπ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
The term bi-curious implies that the individual has either no or limited homosexual experience in the case of heterosexual individuals or no or limited heterosexual experience in the case of homosexual people, but may continue to self-identify as bi-curious if they do not feel they have adequately explored these feelings, or if they do not wish to identify as bisexual. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom