You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 761
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.277
δεν σε αφορα νομιζωεσυ δεν μας ειπες τελικα θα το κοψεις ή οχι?
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μην τα παιρνεις, επειδη εισαι ομορφη ενδιαφερομαιδεν σε αφορα νομιζω
Θες γυναικειο σωμα αλλα θες και τον πουτσο γιατι σε αναβει,αλλα δεν εισαι γκαιυ!Οκ!!!Βλεπω ενα ματσο σχολια κομπλεξικων που θελουν να πουμε πως ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ οποιος παει με τρανς κ οχι με αντρες ειναι ΠΟΥΣΤΑΡΑ.
Οχι ζωα δεν ειναι αλλιως οπως ειπες ενας φιλος πιο πριν , αν καποιος καταβαθος θελει αντρα θα παει με αντρα οχι με τρανς.. γιατι θα τον πιασουν ντροπουλες?
Προσωπικα εχω μια μουναρα γκομενα η οποια μου κανει γλειφωκωλια και κωλοδαχτυλα πριν η μετα αφου της σκισω τη μουναρα, δε θα πηγαινα ΠΟΤΕ με αντρα αλλα που και που γαμαω κανενα θηλυκο τρανσακι σε ενεργξτικο ρολο ετσι για την διαφορετικοτητα. Τι παει να πει δλδ οτι καταβαθος θα με εφτιαχνε να παω με αντρα αλλα δε το ξερω?
θα μου πεις τοτε γιατι παω με τρανς? αυτο νομιζω ειναι υποκειμενικο στον καθενα.. προσωπικα με αναβει το διαφορετικο. δλδ οτι εχεις να κανεις με ΓΥΝΑΙΚΑ (ναι μαλακες γυναικα νιωθει) η οποια εχει βυζαρες μαλακο δερμα στενο κωλο και πουτσο.. αν ηθελα απλα πουτσο θα τον ετρωγα και απο το μπαμπη τον μαναβη... δε θα πληρωνα τρανς..
Το αστειο ειναι πως το 30% απο σας που και καλα θελετε να βγαλετε πουστη οποιον παει με τρανς ειστε αυτοι που κανετε τα χειροτερα απλα μετα απο τυψεις μπαινετε εδω και κραζετε.... το αλλο 70% απλα ειναι ατομα με μειωμενη αυτοεκτιμηση ειτε γιατι δε γαμανε ουτε θηλυκη γατα ειτε γιατι απλα την εχουν μικρη.
Τα σεβη μου.
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Θες γυναικειο σωμα αλλα θες και τον πουτσο γιατι σε αναβει,αλλα δεν εισαι γκαιυ!Οκ!!!
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Αν πας εν αγνοία σου συγχωρείται.Γιατί κάποιες πουτάνες τρανς δεν ξεχωρίζουν από γυναίκα.Τέτοια περίπτωση ήταν πριν καμια 7ετία το Μαράκι ένα πολύ μπάνικο γκομενάκι από Φυλής 71 που όταν έσκασε η βόμβα ότι είναι τρανς κανείς δεν το πίστευε..
Τώρα αν ο τυπάς δεν γουστάρει γυναίκες μουνάρες που κυκλοφορούν κάτι γκομενάρες σε στούντιο αλλά θέλει μεταλλαγμένα ε τον τρώει ο κώλος του..
Τώρα αν ο τυπάς δεν γουστάρει γυναίκες μουνάρες που κυκλοφορούν κάτι γκομενάρες σε στούντιο αλλά θέλει μεταλλαγμένα ε τον τρώει ο κώλος του..
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οχι καποιοι δεν αναβουν με πουτσο αναβουν μονο με γυναικειο σωμα και για αυτο ειναι αυστηρα ενεργητικοι και δεν αγγιζουν τον πουτσο του τρανς. αν λοιπον δεις εναν ωραιο γυναικειο κολο και τον γαμησεις αντρας ετεροφυλοφιλος εισαι ανεξαρτητα τι υπαρχει μπροστα.Θες γυναικειο σωμα αλλα θες και τον πουτσο γιατι σε αναβει,αλλα δεν εισαι γκαιυ!Οκ!!!
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
να αυτες οι εικονες που ανεβαζει ο ιπποτης για μενα ειναι αηδιαστικες οπως ειναι και ο πουτσος, ενας γυναικειος κολος ομως τον πραγματικο αντρα τον καυλωνει οσοι πανε με τρανς δεν πανε επειδη εχει και πουτσο απλα μπορει να το ανεχονται επειδη εχει και το υπολοιπο γυναικειο σωμα
αλλα οχι γκαιυ.Αυτο το ξεκαθαρισαμε!!οχι..απλα βιτσιοζος και περιεργος..
αφου εχει πουτσο πως ειναι γυναικειος κωλος;οχι καποιοι δεν αναβουν με πουτσο αναβουν μονο με γυναικειο σωμα και για αυτο ειναι αυστηρα ενεργητικοι και δεν αγγιζουν τον πουτσο του τρανς. αν λοιπον δεις εναν ωραιο γυναικειο κολο και τον γαμησεις αντρας ετεροφυλοφιλος εισαι ανεξαρτητα τι υπαρχει μπροστα.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.277
δεν τα παιρνω ...στην ελλαδα αλλα δεν εκτιμαει κανεις την ομορφια...ειδικα σε αυτη την δουλεια....μην τα παιρνεις, επειδη εισαι ομορφη ενδιαφερομαι
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ρε πλακα κανεις οταν γαμας σε πισωκολλητο ατριχο κολο με γυναικειες καμπυλες ισως απο ορμονοθεραπεια αντρικο κολο βλεπεις?αφου εχει πουτσο πως ειναι γυναικειος κωλος;
Λοιπόν θα δώσω απάντηση σ´αυτό το καυτό ερώτημα. Τρανσεξουαλ θεωρείται σαν "τρίτο φύλο"..είναι μια ερμαφρόδυτη κατάσταση. Αν κάποιος γαμάει μόνο τις τρανς χωρίς να υπάρχει συμετοχη της πούτσα των τρανς ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί γκευ. Αν τώρα κάποιος δεν γαμάει απλά αλλά γουστάρει κ τη συμετοχή της πούτσας του τρανς για πίπα ή γαμήσι τότε αυτός είναι γκευ.
Σουηδός σπίκινγκ ελπίζω να σας κάλυψα
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.277
Λοιπόν θα δώσω απάντηση σ´αυτό το καυτό ερώτημα. Τρανσεξουαλ θεωρείται σαν "τρίτο φύλο"..είναι μια ερμαφρόδυτη κατάσταση. Αν κάποιος γαμάει μόνο τις τρανς χωρίς να υπάρχει συμετοχη της πούτσα των τρανς ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί γκευ. Αν τώρα κάποιος δεν γαμάει απλά αλλά γουστάρει κ τη συμετοχή της πούτσας του τρανς για πίπα ή γαμήσι τότε αυτός είναι γκευ.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
να αυτες οι εικονες που ανεβαζει ο ιπποτης για μενα ειναι αηδιαστικες οπως ειναι και ο πουτσος, ενας γυναικειος κολος ομως τον πραγματικο αντρα τον καυλωνει οσοι πανε με τρανς δεν πανε επειδη εχει και πουτσο απλα μπορει να το ανεχονται επειδη εχει και το υπολοιπο γυναικειο σωμα
Συνημμένα
Επισκέπτης
boyrdeliotis οταν βλεπεις παπαρι και σου σηκωνεται .. οτι μορφη και να εχει ο κωλος.. εισαι κραγμενη ΠΟΥΣΤΑΡΑ του ελεους !!!
Επιστημονικα σου ομιλω αυτη την στιγμη !!!
ρε πουστρακο αυτο σου λεει και παπαρι να εχει του αντρα του γαμια το ματι παει στον κωλο που θα γαμησει το δικο σου παει στο παπαρι γιατι εισαι λουγκριτσα αυτο λεει
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δεν μου σηκωνεται οταν βλεπω παπαρι οταν βλεπω ομως γυναικειο κολο και γυναικεια βυζια μου σηκωνεται.boyrdeliotis οταν βλεπεις παπαρι και σου σηκωνεται .. οτι μορφη και να εχει ο κωλος.. εισαι κραγμενη ΠΟΥΣΤΑΡΑ του ελεους !!!
Επιστημονικα σου ομιλω αυτη την στιγμη !!!
αν δεν μου σηκωνοταν με γυναικειο κωλο και γυναικεια βυζια τοτε θα ημουν πουστης.
ο λογος που εγω δεν εχω παει ακομη με τρανς ειναι ο πουτσος που εχουν οπως αναφερες αλλα κατανοω οποιον τις γαμαει χωρις να δινει σημασια τι κρεμεται μπροστα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 986
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις