Επισκέπτης
εδω σε λιγο καιρο θα γαμαμε τον πικερ για να γαμησει τρανσ δε θα γαμαμε
ρε πουστρακο αυτο σου λεει και παπαρι να εχει του αντρα του γαμια το ματι παει στον κωλο που θα γαμησει το δικο σου παει στο παπαρι γιατι εισαι λουγκριτσα αυτο λεει
και αμα φοραει γυναικεια ρουχα και δεν δεις καθολου τον πουτσο και οτι βλεπεις ειναι γυναικειο τοτε εισαι πουστης αμα δεν σου σηκωθειΠανε σε εναν Ψυχιατρο τυπε και πες του οτι οταν βλεπεις ανδρα με "Γυναικιο" κωλο σου σηκωνεται αλλα δεν εισαι Πουστης !!!!
Πες του επισης οτι επειδη εισαι πολυ Γαμιας οταν ξεβρακωθειτε το παπαρι του ειναι αορατο στο ματι σου, δεν το βλεπεις (θα σου δωσει γυαλια ή θα σε πει Πουστη?) !!!!
Πανε σε εναν Ψυχιατρο τυπε και πες του οτι οταν βλεπεις ανδρα με "Γυναικειο" κωλο σου σηκωνεται αλλα δεν εισαι Πουστης !!!!
Πες του επισης οτι επειδη εισαι πολυ Γαμιας οταν ξεβρακωθειτε το παπαρι του ειναι αορατο στο ματι σου, δεν το βλεπεις!!!
Θα σου δωσει γυαλια ή θα σε πει Πουστη???? !!!!
ωραιο κωλαρακι,το γαμαγααυτος ο κωλος για παραδειγμα ειναι γυναικειας μορφολογιας και ας εχει απο μπροστα πουτσο
Σαν αυτόν????????ρε πλακα κανεις οταν γαμας σε πισωκολλητο ατριχο κολο με γυναικειες καμπυλες ισως απο ορμονοθεραπεια αντρικο κολο βλεπεις?
Κοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας, ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε!τελικα οποιος γαμαει τρανς ειναι πουστης
σκασε λουγκρα!!!Κοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας, ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε!
συμφωνουμε αν γινονται ολα αυτα ειναι πουστης αν δεν γινονται δεν εισαιΚοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας, ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε!
Κοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας, ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε!
συμφωνουμε αν γινονται ολα αυτα ειναι πουστης αν δεν γινονται δεν εισαι
οποτε οταν δεν ακουμπας ή ακομη και δεν βλεπεις πουτσα αυτο που σε ερεθιζει ειναι το γυναικειο κομματι και εισαι ετεροφυλοφιλος,
τωρα αν δεν σε ερεθιζουν τα βυζια και οι κωλοι ειτε απο τρανς με ορμονοθεραπεια ειτε απο τσοντα βιντεο ειτε απο περιοδικο εισαι πουστης. τα βυζια ερεθιζουν ολους τους αντρες ειτε ανηκουν σε χαρτι ειτε σε φιλμ ειτε σε τραβεστι. γκεγκε?
Θα ξεχασουμε και οσα ξερουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα.μαλακιες λες ασε πουστης εισαι παλι αλιως γαμα γυναικες
Σωπα,ρε,αντρα!!σκασε λουγκρα!!!
καλα αυτο κανω μη βαρας.μαλακιες λες ασε πουστης εισαι παλι αλιως γαμα γυναικες
Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου. Γιατί κι εγώ πιστεύω ότι πούστης δεν είναι αυτός που από ανάγκη πληρώνεται για να γαμηθεί αλλά εκείνος που πληρώνει για να τον γαμήσει!