Νέα

Θεωρειται gay καποιον που παει με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω σε λιγο καιρο θα γαμαμε τον πικερ για να γαμησει τρανσ δε θα γαμαμε :sunglasses:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε πουστρακο αυτο σου λεει και παπαρι να εχει του αντρα του γαμια το ματι  παει στον κωλο που θα γαμησει το δικο σου παει στο παπαρι γιατι εισαι λουγκριτσα αυτο λεει

Πανε σε εναν Ψυχιατρο τυπε και πες του οτι οταν βλεπεις ανδρα με "Γυναικειο"  :2funny: :2funny: :2funny: κωλο σου σηκωνεται αλλα δεν εισαι Πουστης !!!!
Πες του επισης οτι επειδη εισαι πολυ Γαμιας οταν ξεβρακωθειτε το παπαρι του ειναι αορατο στο ματι σου, δεν το βλεπεις!!!
Θα σου δωσει γυαλια ή θα σε πει Πουστη????  !!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πανε σε εναν Ψυχιατρο τυπε και πες του οτι οταν βλεπεις ανδρα με "Γυναικιο"  :2funny: :2funny: :2funny: κωλο σου σηκωνεται αλλα δεν εισαι Πουστης !!!!
Πες του επισης οτι επειδη εισαι πολυ Γαμιας οταν ξεβρακωθειτε το παπαρι του ειναι αορατο στο ματι σου, δεν το βλεπεις (θα σου δωσει γυαλια ή θα σε πει Πουστη?) !!!!
και αμα φοραει γυναικεια ρουχα και δεν δεις καθολου τον πουτσο και οτι βλεπεις ειναι γυναικειο τοτε εισαι πουστης αμα δεν σου σηκωθει

Επισκέπτης
Πανε σε εναν Ψυχιατρο τυπε και πες του οτι οταν βλεπεις ανδρα με "Γυναικειο"  :2funny: :2funny: :2funny: κωλο σου σηκωνεται αλλα δεν εισαι Πουστης !!!!
Πες του επισης οτι επειδη εισαι πολυ Γαμιας οταν ξεβρακωθειτε το παπαρι του ειναι αορατο στο ματι σου, δεν το βλεπεις!!!
Θα σου δωσει γυαλια ή θα σε πει Πουστη????  !!!!

αν με πει πουστη θα τον γαμησω στο τελος εμενα θα με λενε πουστη και ολοι γαμημενοι θα ειναι ετσι δεν εχω προβλημα να με λενε πουστη

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 10364088_1439616799656364_2412469555580981036_n[1].jpg
    10364088_1439616799656364_2412469555580981036_n[1].jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 23

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ατριχο ειπαμε με γυναικειες καμπυλες, σαν αυτον που ανεβασα εγω, αηδια σκετη εισαι.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τελικά απαντήθηκε αυτό το διχαστικό και καυτό ερώτημα ;  :rolleyes:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
τελικα οποιος γαμαει τρανς ειναι πουστης
Κοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας,  ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κοντεύω να σκάσω με τόσες Μαλακιες! Τη είναι μωρέ? αφού γαμας έναν άντρα, με βυζιά και πουτσα… την πιάνεις, την γλύφεις, σε γαμαει κιόλας,  ποιο πολύ.. πουστης δεν είναι! αλλά λουγκρα!!! άντε ποια, τα νεύρα μου.. το ίδιο είναι.. η με άντρα, η με τρανς… άντε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σκασε λουγκρα!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
συμφωνουμε αν γινονται ολα αυτα ειναι πουστης αν δεν γινονται δεν εισαι
οποτε οταν δεν ακουμπας ή ακομη και δεν βλεπεις πουτσα αυτο που σε ερεθιζει ειναι το γυναικειο κομματι και εισαι ετεροφυλοφιλος,
τωρα αν δεν σε ερεθιζουν τα βυζια και οι κωλοι ειτε απο τρανς με ορμονοθεραπεια ειτε απο τσοντα βιντεο ειτε απο περιοδικο εισαι πουστης. τα βυζια ερεθιζουν ολους τους αντρες ειτε ανηκουν σε χαρτι ειτε σε φιλμ ειτε σε τραβεστι. γκεγκε?

Επισκέπτης

ρε και ξερα μονο να γαμας τραβελια αντρες τρανσ παλι πουστης εισαι

Επισκέπτης
συμφωνουμε αν γινονται ολα αυτα ειναι πουστης αν δεν γινονται δεν εισαι
οποτε οταν δεν ακουμπας ή ακομη και δεν βλεπεις πουτσα αυτο που σε ερεθιζει ειναι το γυναικειο κομματι και εισαι ετεροφυλοφιλος,
τωρα αν δεν σε ερεθιζουν τα βυζια και οι κωλοι ειτε απο τρανς με ορμονοθεραπεια ειτε απο τσοντα βιντεο ειτε απο περιοδικο εισαι πουστης. τα βυζια ερεθιζουν ολους τους αντρες ειτε ανηκουν σε χαρτι ειτε σε φιλμ ειτε σε τραβεστι. γκεγκε?

μαλακιες λες ασε πουστης εισαι παλι αλιως γαμα γυναικες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ήταν κάποτε ο Γιωρίκας και περπατούσε στον δρόμο. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα καθηγητή που είχε στον λύκειο...
- Ω, κύριε καθηγητά, τι κάνετε; λέει ο Γιωρίκας.
- Καλά είμαι, Γιωρίκα παιδί μου. Εσύ τι κανεις;
- Α, εγώ κύριε καθηγητά έχω γίνει πάρα πολύ πλούσιος. Έχω λεφτά με ουρά. Δεν ξέρω τι να τα κάνω. Βίλες, ακριβά αυτοκίνητα, τα πάντα. Εσείς πως είστε;
- Εγώ, Γιωρίκα, παιδί μου, έγινα καθηγητής στο πανεπιστήμιο και τώρα γράφω ένα σύγγραμμα για την λογική των συνειρμών.
- Για την λογική των συνειρμών; ρωτάει ο Γιωρίκας. Τι είναι αυτό;
- Πως να στο εξηγήσω τώρα; λέει ο καθηγητής. Έχεις ενυδρείο;
- Ε, αφού σας είπα, λέει ο Γιωρίκας, λεφτά με ουρά έχω, ενυδρείο δεν θα έχω; Φυσικά και έχω.
- Όταν βλέπεις το ενυδρείο τι σκέφτεσαι;
- Ψάρια.
- Και όταν βλέπεις τα ψάρια τι σκέφτεσαι;
- Θάλασσα.
- Και όταν σκεφτεσαι την θάλασσα τι σου έρχεται στο μυαλό;
- Παραλία.
- Και όταν σκέφτεσαι παραλία τι σου έρχεται στο μυαλό;
- Γυναίκες, λέει ο Γιωρίκας.
- Αρα, αφού σκέφτεσαι γυναίκες δεν είσαι πούστης, του λέει ο καθηγητής. Αυτό είναι η λογική των Συνειρμών. Από το αν έχεις ενυδρείο καταλήξαμε στο ότι δεν είσαι πούστης.
Ο Γιωρίκας εντυπωσιάστηκε απο όλα αυτά και αγόρασε το βιβλίο και άρχισε να το διαβάζει. Είχε να πάει στο καφενείο 15 ημέρες και έτσι ο Κωστίκας ανησύχησε και πήγε σπίτι του να δει τι κάνει.
Χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγει ο Γιωρίκας.
- Έλα ρε Γιωρίκα που χάθηκες τόσες μέρες; του λέει ο Κωστίκας.
- Διαβάζω ένα βιβλίο, λέει ο Γιωρίκας, για την λογική των συνειρμών.
- Τι είναι αυτό, ρε; ρωτάει ο Κωστίκας.
- Πως να στο εξηγήσω τωρα; λέει ο Γιωρίκας. Έχεις ενυδρείο;
- Όχι.
- Ε, τότε είσαι πούστης!

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
δε λεγεσαι πουστης..
σκατοσπρώχτης λεγεσαι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
  Από αλλο νημα

Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου. Γιατί κι εγώ πιστεύω ότι πούστης δεν είναι αυτός που από ανάγκη πληρώνεται για να γαμηθεί αλλά εκείνος που πληρώνει για να τον γαμήσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom