giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Σίγουρα δεν πάει με όποιον να ναιΔεν πάει με όποιον να ναι...!Κάνει ακριβές βίζιτες!
Σίγουρα δεν πάει με όποιον να ναιΔεν πάει με όποιον να ναι...!Κάνει ακριβές βίζιτες!
Που τέτοια τύχη.
Aν ζούσε θα ανέβαζα το videaki.........και γω σας πάωΤο έχω δηλώσει δημοσίως: "Είσαι μεγάλη πληγή"......
.....αλλά σε πάω!
Aν ζούσε θα ανέβαζα το videaki.........και γω σας πάω
Ωραία ,....μας πηγαίνουμε ..πολύ !
Πάτρα .δεν καταφέραμε .!..τώρα για Θεσ/ νίκη ....να σας έχω 550 χλμ ...στο σβέρκο μου .....ούστ λαμόγια !!!
Aλλος απο κειΤι ωραίο κατάρτι!!!
Πατσόχοντρη έρχομαι να συμπληρώσω...Χοντρη ειναι φιλε...
http://[URL unfurl="true"]www.entertv.gr/wp-content/uploads/2012/06/the1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΕΤΟΙΜΟ[b] ΓΙΑ ΣΟΥΜΟ [/b]ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ!!!!
Eτσι και σε βάλει κάτω θα πείς τον Δεσπότη, Παναγιώτη που την κοροιδεύειςΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΥΜΟ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ!!!!
ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΥΜΟ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ!!!!
Καλώς να ορίσετε αλλά οχι ΣΚ που είναι τα λαδοτριβεία κλειστά.Σας έχω λύση ΚΑΙ ΕΔΩ!!!
Ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη με το βραδυνό τραίνο και παίρνουμε και το αμάξι μαζί μας.
Το πρωϊ θα είμαστε φρέσκοι-φρέσκοι στη συμπρωτεύουσα έτοιμοι για μάχη. ;)
....άστους ...είναι μνάκια ........θα αναίβω ....μόνος έχε ανοιχτά τα π.μΚαλώς να ορίσετε αλλά οχι ΣΚ που είναι τα λαδοτριβεία κλειστά.
Ορθάνοιχτα....άστους ...είναι μνάκια ........θα αναίβω ....μόνος έχε ανοιχτά τα π.μ
Δεν πας μεχρι την γωνια να δεις αν ερχομαι....άστους ...είναι μνάκια ........θα αναίβω ....μόνος έχε ανοιχτά τα π.μ
....άστους ...είναι μνάκια ........θα αναίβω ....μόνος έχε ανοιχτά τα π.μ
.....όλα στην κυρά!
......ντάξ ! μια πλάκα ..κάναμε !