Παντρεύτηκε και χάθηκε...Κάποτε ήταν σε caramela,romeo,thalassa stage και γενικά στα μπουζούκια δευτεροτρίτο όνομα...Είχε τουμπανοκωλάρα,αρκετές φορές την είχα δει...Σε συμπεριφορά όμως κωλοπαίδι!Όλα για τα λεφτά....
Έχω δουλέψει σε ένα από τα μαγαζιά που αναφέρεις όταν τραγουδούσε η συγκεκριμένη και για το ότι ήταν κωλοπαίδι και φραγκokiller διαφωνώ.
Η Πιερίδη ήταν..
Η Θέλξη έβγαινε,έπαιρνε ένα 500ρικο τη βραδιά και ήταν και απο σχετικά ευκατάστατη οικογένεια.
Όσο για εμφάνιση την έχω συναντήσει και εκτός μαγαζιού,σε πλαζ και είχε σπάνια κορμάρα για ελληνιδα.
Και μια χαρά προσγειωμένη τύπισσα..
Έχω δουλέψει σε ένα από τα μαγαζιά που αναφέρεις όταν τραγουδούσε η συγκεκριμένη και για το ότι ήταν κωλοπαίδι και φραγκokiller διαφωνώ.
Η Πιερίδη ήταν..
Η Θέλξη έβγαινε,έπαιρνε ένα 500ρικο τη βραδιά και ήταν και απο σχετικά ευκατάστατη οικογένεια.
Όσο για εμφάνιση την έχω συναντήσει και εκτός μαγαζιού,σε πλαζ και είχε σπάνια κορμάρα για ελληνιδα.
Και μια χαρά προσγειωμένη τύπισσα..
Διαζυγίων συνέχεια στην εγχώρια showbiz. Χώρισε (και) η Θέλξη από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή, έπειτα από μια δεκαετία κοινής πορείας και την απόκτηση δύο
Τρομερη γυναικα.Κριμα που ειχα χασει συναυλια της θεωρωντας οτι δε θα βγαινε λογω βροχης.Κι ομως βγηκε!Οσο νεοτερη τοσο πιο τρομερη ηταν!Κ η Μαριαντα δυναμη,βασικα κ οι δυο τους