Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
σε αυτές τις καταστάσεις φταίνε όλοι.

όταν ο αλογοσκούφης αύξανε το ΑΕΠ κατά 25% με τα έσοδα πα τις πουτάνες
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΕΟ?
μέχρι και οι πέτρες είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά....

Τα δεινά της οικονομίας μας ξεκίνησαν με την αύξηση του ΑΕΠ κατά 25% με βάση την παραοικονομία που έκανε ο Αλογοσκούφης (χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ)????

Η οικονομική πολιτική που ασκεί η Ελλάδα είναι αρμοδιότητα της ΕΕ ???

Εδώ και πόσα χρόνια προειδοποιούν την Ελλάδα να πάρει σκληρά μέτρα, ΕΕ, ΔΝΤ, Ξένοι Οίκοι, Τράπεζες κλπ ???? 

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

γελαμε με τους μεσαιοχωριτες δεξιους που κανουν κριτικη :2funny: :2funny:
...έτσι λεβέντη μου, τώρα όμως σκάσε και πλέρωνε... ελπίζω να μη σου κόπηκε το γέλιο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στέκα, ως συνήθως λες ανοησίες.

Ο Γιωργάκης άσκησε κριτική στην συγκεκριμένη στάση της ΕΕ για την αντιμετώπιση του θέματος.

Αν νομίζεις ότι την κριτική αυτή δεν την έχουν ασκήσει και άλλοι είσαι γελασμένος.

Αλλά για να ακριβολογούμε ορίστε τι είπε ο Παπανδρέου για την ΕΕ:

www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/569040/Article.aspx]ΓΑΠ: Γίναμε πειραματόζωο στη μάχη Ευρώπης-αγορών[/url]

Σκληρά λόγια για το τι συνέβη στη σύνοδο κορυφής όσο και κατά την προετοιμασία αυτής, με αφορμή τη στήριξη της Ελλάδας και τις επιθέσεις των κερδοσκόπων, χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επέρριψε σημαντικές ευθύνες τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση, για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία, όσο και στην ίδια την Ε.Ε. και στη Eurostat που, όπως είπε, "προσπάθησαν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από την Ελλάδα".

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα βρέθηκε "ξεκρέμαστη" στις διεθνείς αγορές και τόνισε ότι σημαντική ευθύνη για τη θέση της χώρας αυτήν τη στιγμή έχει και η Eurostat, η οποία "όφειλε να είναι σε επαγρύπνηση" απέναντι στα στατιστικά στοιχεία που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση.  

Όσο για την Ε.Ε., αν και έδωσε την πολιτική της στήριξη και στήριξε και θεσμικά το πρόγραμμα σταθερότητας της χώρας, "στην μάχη απέναντι στις εντυπώσεις και την ψυχολογία της αγοράς υπήρξε το λιγότερο άτολμη", ανέφερε.

"Για το τι μέλλει γενέσθαι απέναντι στην κρίση υπήρξε, τους προηγούμενους μήνες στην ΕΕ, πολυφωνία, διάφορες και διαφοροποιημένες δηλώσεις. Εικασίες για την χώρα μας που δημιουργούσαν ψυχολογία επικείμενης κατάρρευσης", εξήγησε, προσθέτοντας ότι "υπήρξε έλλειψη συντονισμού μεταξύ των διαφόρων οργάνων της Ενωσης, της Επιτροπή, τα Κράτη Μέλη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ακόμα και διχογνωμία εντός των οργάνων αυτών".

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως το τελευταίο διάστημα υπήρξαν προφητείες για την Ελλάδα που έγιναν αυτοεπιβεβαιούμενες και "πολλοί γιατροί με πολλαπλή συνταγογράφηση πάνω από τον ασθενή που λέγεται Ελλάδα".

"Γίναμε πειραματόζωο στη μάχη μεταξύ Ευρώπης και διεθνών αγορών", τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η πολιτική απόφαση της ΕΕ να στηρίξει την Ελλάδα είναι η αρχή της μάχης. "Η μάχη μόλις ξεκίνησε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσφεύγαμε στο ΔΝΤ. Χρειάζεται να φιλοτημηθούμε και να ανταποκριθούμε στη στήριξη της Ε.Ε." επεσήμανε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι "ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ, όλοι θα έχουν τα μάτια τους πάνω μας".

Διαφωνείς με κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και εκείνο που δεν καταλαβαίνει ο Στέκας και ο κάθε Στέκας είναι ότι οι αγορές ανεβάζουν τα spreads όχι γιατί αυτό αντανακλά την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας αλλά προσπαθώντας να εκβιάσουν την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για ένα παιγνίδι πόκερ στην πλάτη του πλέον ασθενούς κρίκου.

Οι αγορές λένε ανεβάζουμε τα spreads και απειλούν ότι θα χρωκοπήσουν την Ελλάδα προκειμένου να αναγκάσουν την ΕΕ να επεμβεί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και πριν ο Στέκας βγει και μας πει τις θεωρίες του, να τι λένε οι Financial Times σε μία σπάνια στιγμή αυτοκριτικής:

Τα CDS και η Ελλάδα ως "σάκος του μποξ"

........................................

Σίγουρα, τα δημοσιονομικά της Ελλάδας είναι χαοτικά, τα στατιστικά της στοιχεία έχουν "μαγειρευτεί", οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων έχουν διογκωθεί και ο απερίσκεπτος δανεισμός αποτελεί τη συνήθη πρακτική. Σίγουρα απαιτούνται δραστικά μέτρα. Όμως, η κρίση είναι διαχειρίσιμη και η Ευρώπη έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα φροντίσει τα του οίκου της, χωρίς τη βοήθεια της Κίνας, της Αμερικής ή του ΔΝΤ.

Δυστυχώς, μια μετρημένη απάντηση δεν βάζει φρένο στους dealers των CDSs, που χρειάζονται την αστάθεια ή ακόμα και τον πανικό για να καταστήσουν το παιχνίδι τους κερδοφόρο. Αν η "μόλυνση" μεταδοθεί ανεξέλεγκτα, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς που ποντάρουν στην αστάθεια.

Αν η αγορά των CDSs δεν περιοριστεί σε όσους αγοραστές έχουν συμφέρον στον κίνδυνο και στους πωλητές που εποπτευόνται ως ασφαλιστικές εταιρίες με επαρκή αποθεματικά, αυτή η αγορά θα παραμείνει ριψοκίνδυνη επιχείρηση, με έφεση στον... εμπρησμό.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο Γιωργάκης άσκησε κριτική στην συγκεκριμένη στάση της ΕΕ για την αντιμετώπιση του θέματος.

Διαφωνείς με κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

Διαφωνώ με κάτι που εσύ ως πρασινοφρουρός δεν θα καταλάβεις ποτέ:

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ???

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ???

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

Το να ρίχνουμε ευθύνες στους δανειστές μας είναι τουλάχιστον αστείο.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και εκείνο που δεν καταλαβαίνει ο Στέκας και ο κάθε Στέκας είναι ότι οι αγορές ανεβάζουν τα spreads όχι γιατί αυτό αντανακλά την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας αλλά προσπαθώντας να εκβιάσουν την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και εκείνο που δεν καταλαβαίνει η Σάβρα και η κάθε Σάβρα είναι ότι οι αγορές δεν έχουν ηθική, θα κτυπήσουν αλύπητα εκεί που μπορούν να βγάλουν κέρδος, ακόμα και αν ο Τζέφρυ και ο κάθε Τζέφρυ βάλει τα κλάματα.... 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Πρόκειται για ένα παιγνίδι πόκερ στην πλάτη του πλέον ασθενούς κρίκου.

Οι αγορές λένε ανεβάζουμε τα spreads και απειλούν ότι θα χρωκοπήσουν την Ελλάδα προκειμένου να αναγκάσουν την ΕΕ να επεμβεί.
Δάσκαλε, η ερώτηση είναι άλλη.
Οι αγορές θέλουν η Ευρώπη να επέμβει για να πληρώσει τα γαμησιάτικα μας ή να πληρώσει το μερίδιο της στην κρίση που ξεκίνησε το 2007 και ακόμα καλά κρατεί?
Μην ξεχνάμε για παράδειγμα την GM που οι Γερμαναράδες φίλοι μας κλωτσούσαν όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν (τελικά έδωσαν τίποτα??  :think: :think:)
Κλπ κλπ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά , θα  ανοίξω  εγώ  το φάκελο .
Ο ίσιος  την  κουτούπωσε  τη  μαυρούκα !
Κατά  τα  άλλα ούτε που  να  τους  δει τους  μπλακ !
Και  καλά  αυτά . Νορμάλ είναι
Μη  βρούμε  τίποτα  αντρίκουλες  γαμιάδες εθνικιστές  , που κάτσανε  εκ  συμπτώσεως  σε  χέστρες  που  δεν είχε  σηκωθεί ο μαύρος  με  την  τέτοια  του  κάγκελο !

o ίσιος είναι ο μόνος από τους δεξιούς (πώς να τους πω? :dunno: ) στο φόρουμ που δεν έχει πει ποτέ κάτι για τις φυλές  >:(

κατόοοοοοπιν εορτής, και μπορεί εσύ να ξες κάτι που δεν ξέρω, αλλά ήθελα να το πω γιατί χαίρομαι γι'αυτό  :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η μισή Ελλάδα ψήφισε ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ πήρε 30% και κυβερνά αυτό?
Μεγάλα λαμόγια οι πασόκοι...πως σας έριξαν έτσι ρε?

ρε μαλάκα, γιατί συνεχίζεις την παράνοια του περσόνα?

είπε το άτομο: 20% είναι ΝΔ, 30% το ΠΑΣΟΚ που κυβερνάει= 50.

ΤΟ ΑΛΛΟ 50 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ? :think: :think: :think:

έλα αρχηγέ.Εσύ τους οδηγείς.  :rockon: :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
o ίσιος είναι ο μόνος από τους δεξιούς (πώς να τους πω? :dunno: ) στο φόρουμ που δεν έχει πει ποτέ κάτι για τις φυλές  >:(

κατόοοοοοπιν εορτής, και μπορεί εσύ να ξες κάτι που δεν ξέρω, αλλά ήθελα να το πω γιατί χαίρομαι γι'αυτό   :cheesy:

Ακου  κουμπάρα
Το  Ελληνικό  πνεύμα αντιμετωπίζει  τα  πάντα  με  μία  φιλοπαίγμωνα  διάθεση .
Ο Πλατωνικός  διάλογος  έχει  σα  βάση  την  μπαραφούζα . Την πλάκα . Αρχίζει  ο Σωκράτικης  αναπτύσσοντας  την  παραδοχή  για  να  καταλήξει στο αντίθετο .
Επομένως , δε  λέμε  τίποτα  για  να  προσβάλουμε  κανένα .
Πλάκα  κάνουμε .
Χοντρή  , αλλά  πλάκα .
Η  πλάκα  είναι  πολύ  χρήσιμη  για την αφύπνιση  της  συνείδησης .
Το πειραγμα . Η  πρόγκα .

Κοίτα  π.χ.  τά  λογοπαίγνια  του  Περσόνα .
Αξίζουνε  όσο  3  παράγραφοι  δικές  μου .
Αρκεί  να  τα  καταλαβαίνεις .

Εγώ τα  αδιέξοδα  τα  τονίζω  με  την  πλάκα .
Άλλος  βρίζει .

Το  θέμα  είναι  να  αντέχουμε την ψυχοφθόρα  διαδικασία  που  λέγεται διάλογος .
Και  να συνθέτουμε μετά  τα  όσα  είδαμε  στο μυαλό μας  , ο καθεις  κατά  βούληση .

Στο ίδιο συμπέρασμα  ποτέ  δε  θα  φτάσουμε .
Τη  λύση  τη  δίνουνε  οι  εκλογές  και  οι επαναστάσεις .
Η  ψήφος  ή η  βία .
Εδώ  ζυμωνόμαστε .
Καλό είναι και αυτό .

Τουλάχιστον  όταν  θα  έρθει  να  έχουμε  δική  μας  άποψη  .
Που την  έχουμε  σκεφτεί , εξετάσει και εκθέσει  στον  αντίλογο .
Όχι  ότι  μας  έχουνε  υπαγορεύσει .

Έτσι  λοιπόν  η  πλάκα  είναι  και  ασεβής , προκλητική , βλάσφημη , χυδαία  και  προ  πάντων  ακραία . Αλλιώς  δεν είναι πλάκα  είναι μαλακία . 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και εκείνο που δεν καταλαβαίνει η Σάβρα και η κάθε Σάβρα είναι ότι οι αγορές δεν έχουν ηθική, θα κτυπήσουν αλύπητα εκεί που μπορούν να βγάλουν κέρδος, ακόμα και αν ο Τζέφρυ και ο κάθε Τζέφρυ βάλει τα κλάματα.... 
αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
η θεωρια του αδυναμου κρικου που προωθειται ισχυει ως ενα μεγαλο βαθμο...απο την αλλη και καποιοι λαθος χειρισμοι μπορει να αποβουν μοιραιοι..
για παραδειγμα,αποριας αξιο ειναι η αιτια αρνησης ενος πακετου καποιων δις ευρω στις 25 ιανουαριου του 2010,με το προσχημα οτι ηταν περισσοτερα απο οσα χρειαζομασταν για να βγει η χρονια...τωρα που τα σπρεντς εχουν ανεβει,και ο δανεισμος θα γινει και θα πληρωσουμε και ακριβοτερα...για του λογου το αληθες
εκτος αν θεωρει ο ΓΑΠ πως θα αντιστραφει το κλιμα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
η θεωρια του αδυναμου κρικου που προωθειται ισχυει ως ενα μεγαλο βαθμο...απο την αλλη και καποιοι λαθος χειρισμοι μπορει να αποβουν μοιραιοι..
για παραδειγμα,αποριας αξιο ειναι η αιτια αρνησης ενος πακετου καποιων δις ευρω στις 25 ιανουαριου του 2010,με το προσχημα οτι ηταν περισσοτερα απο οσα χρειαζομασταν για να βγει η χρονια...τωρα που τα σπρεντς εχουν ανεβει,και ο δανεισμος θα γινει και θα πληρωσουμε και ακριβοτερα...για του λογου το αληθες
εκτος αν θεωρει ο ΓΑΠ πως θα αντιστραφει το κλιμα..

OK  Αλλά  επειδή  εγώ  είμαι  ιθαγενής  Αθηναίος  από το Βατραχονήσι , για πε  μου τι σχέση  έχει αυτό  με  τους  λαθρομετναστες ?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
OK   Αλλά  επειδή  εγώ  είμαι  ιθαγενής  Αθηναίος  από το Βατραχονήσι , για πε  μου τι σχέση  έχει αυτό  με  τους  λαθρομετναστες ?
επειδη εγω ειμαι λαθρομεταναστης απο τα β.π,σου απαντω πως δεν εχει καμια σχεση..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
OK   Αλλά  επειδή  εγώ  είμαι  ιθαγενής  Αθηναίος  από το Βατραχονήσι , για πε  μου τι σχέση  έχει αυτό  με  τους  λαθρομετναστες ?

...έχει σχέση στο ότι ο Τζέφρυ δεν μπορεί να ιεραρχήσει τα προβλήματα της χώρας.

Όταν η οικονομία σου είναι προ της κατάρρευσης, δεν είναι δυνατό να σε απασχολεί πρώτιστα ο νέος κώδικας ιθαγένειας.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
...έχει σχέση στο ότι ο Τζέφρυ δεν μπορεί να ιεραρχήσει τα προβλήματα της χώρας.

Όταν η οικονομία σου είναι προ της κατάρρευσης, δεν είναι δυνατό να σε απασχολεί πρώτιστα ο νέος κώδικας ιθαγένειας.

ΟΚ 
με  αυτή  τη λογική  και η  κωλοτρυπίδα  της  Πετρούλας  έχει  σχέση  με  τον Αλαφροΐσκιωτο  του  Σικελιανού .
Πάσο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

απαντας σοβαρα σε ερωτηση η οποια απευθευνεται απο ατομο που αυτοπροσδιοριζεται ως <<ιθαγενής  Αθηναίος  από το Βατραχονήσι >> :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
OK   Αλλά  επειδή  εγώ  είμαι  ιθαγενής  Αθηναίος  από το Βατραχονήσι , για πε  μου τι σχέση  έχει αυτό  με  τους  λαθρομετναστες ?
:think: :think:

υ.γ.λαθρομετανάστης κάτοικος Β.Ελλάδας :grin:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom