str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
όσο για τα λουλουδάκια πρόσεχε μην είναι ο(α)ρχιδέες!
Ο πι -πι ποτέ δεν δίνει ορχιδέες...Μόνο παίρνει!
όσο για τα λουλουδάκια πρόσεχε μην είναι ο(α)ρχιδέες!
Είπα όσι σήμερα ο διεθνισμός όυσιαστικά είναι εθνομηδενισμός και πρωτοξάδελφο ιμπεριαλισμού και νεοφιλελευθερισμού που φαινομενικά μόνο τους αντιμάχεται...
Τώρα για τον αλαβάνο, παραδέχομαι ότι με έπιασες...Προβοκάτορας του τσύριζα είμαι, τεστάρω αντιδράσεις και ξετρυπώνω εθνίκια!
Τον Κλουζώ τί τον έχεις;
Πέρα από τις εξυπναδούλες πες μας όμως και κάτι για τον ιμπεριαλισμό και ποιός τον εκφράζει σήμερα.
Ρε ασπρούλη , εσύ κανά μαυράκι γαμάς σαν τον ίσιο ?
εγω που δε τα γαμω, ποια θα πρεπει να ειναι η λογικη μου τοποθετηση για το ζητημα?
εμένα μου βρωμάνε γι αυτό δεν τα γαμάω.
από την άλλη κι ο ασπρος βρωμάει αλλά τον γαμάω όποτε μάλλον το χρώμα δεν έχει σχέση.
...ισως εχει σχεση οτι εμενα με γαμας με την οπισθεν
κοίτα το κλάσιμο το τρώς στη μάπα οπότε πάλι εντυπώσεις πας να δημιουργήσεις.
χαχα......ανανεωμένα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του in.gr ....
Συμφωνείτε με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες;
Ναι 1304 29,04%
Μάλλον ναι 412 9,18%
Μάλλον όχι253 5, 63%
Όχι 2453 54,63%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 68 1,51%
Σύνολο: 4490
Στεκα αυτα που'πε ο τζεφρακος ειναι σωστα...
αν τα ελεγε ενα κομμα που ιδρυθηκε το 04,θα ειχαν μεγαλη βαρυτητα και θα αποτελουσαν γροθια στο πολιτικο συστημα..
οταν τα λεει ο κληρονομος του πασοκ,δεν αποτελουν τιποτα περισσοτερο απο τη θεωρια της καμμενης γης..για γελια δηλαδη..χαχα...
ποιος τους ρωτησε??
οταν εχουμε νεοεκλεγμενη κυβερνηση,η γνωμη του λαου ειναι περιττη..
Το να προσπαθήσει να ρίξει το σύνολο των ευθυνών στη ΝΔ θα το καταλάβαινα, άλλωστε και η ΝΔ έχει σοβαρές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. Το να μην πει τίποτα για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ επίσης το καταλαβαίνω...
....αλλά να ρίχνεις ευθύνες στην Ε.Ε. είναι τουλάχιστον γελοίο....
Αυτά ο Τζέφρυ τα είπε και στον Σαρκοζι αγοράζοντας τις 6 φρεγάτες ???
εμένα μ αρέσει που υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που είναι ΠΑΣΟΚ όχι επειδή ήταν οι γονείς τους (άρα πολύ δύσκολα να ξεφύγουν απ αυτό) αλλά επειδή έχουν ΑΠΟΨΗ!
Και όλοι θυμούνται τι λέγανε λίγο πριν τις εκλογές,αλλά και τώρα που όλοι βλέπουν τι σκατά έχουν αντί για μυαλό αυτοί που μόλις πριν 4 μήνες το 30% του ελληνικού λαού τους έδωσε εντολή να κυβερνήσουν όλη την Ελλάδα!
τώρα θα μου πεις ποιος είναι ικανότερος? έλα μου ντε!
σε αυτές τις καταστάσεις φταίνε όλοι.Το να προσπαθήσει να ρίξει το σύνολο των ευθυνών στη ΝΔ θα το καταλάβαινα, άλλωστε και η ΝΔ έχει σοβαρές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση. Το να μην πει τίποτα για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ επίσης το καταλαβαίνω...
....αλλά να ρίχνεις ευθύνες στην Ε.Ε. είναι τουλάχιστον γελοίο....
Αυτά ο Τζέφρυ τα είπε και στον Σαρκοζι αγοράζοντας τις 6 φρεγάτες ???
...κανένας ΠΑΣΟΚος δεν θα υπερασπιστεί τον Τζέφρυ στην σταυροφορία του κατά της ΕΕ ????